νταξει ρε μη με φατε!αλλα ειναι θεοι!και επρεπε να τους ψηφισω στο πολλ για best metal band
Χοχοχo, Nightwing, καλώς όρισες στον κόσμο των Queensryche… Τσέκαρε Operation Mindcrime, διάβασε στίχους, άκου τραγούδια και μάθε για το concept του άλμπουμ και θα χεις βρει έναν παντοτινό δίσκο. 8)
πρωτοάκουσα Queensryche στα 19!
Εγώ πριν 3 ή 4 χρόνια είχα δει το Revollution Calling από το Tv War:p Ε, αυτό ήταν 8)
O Tate εκτός από ηθοποιός(διάβασα ότι θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία ψιλοθρίλερ) ,προσφάτως έγινε και οινοπαραγωγός και μάλιστα έβαλε το label του κρασιού για ονομασία του νέου του solo project .Kαι το όνομα αυτού “Insania”.Καλά κρασά…:lol:
Πάντως μακράν εμού κάθε διάθεση υποτίμησης ενός εκ των κορυφαίων frontman(για μένα ο πιό συγκλονιστικός) στο χώρο του metal .Απλά νομίζω οτι πλέον αδικεί τον εαυτό του με τις live εμφανίσεις του και αν θέλετε απομυθοποιεί τον εαυτό του.Μια βόλτα στο Tube και θα καταλάβετε.
Ας είναι,έστω κι έτσι θα μας θυμίζει οτι το progressive( το οποίο επάξια υπηρέτησε τόσα χρόνια) είναι η μουσική του σκεπτόμενου ανθρώπου.Ας κάνουν και κανένα tour προς τα εδώ,όλο ΗΠΑ και ΗΠΑ…[-X
Πφφφ φτηνή αντιγραφή του Maynard [-X
γιατί χρησιμοποιείτε έτσι αβασάνιστα τέτοια ηλίθια μότο ρε παιδιά; η μουσική μπορεί να είναι “έξυπνη”, αλλά δε σημαίνει ότι αυτός που την ακούει δεν είναι ηλίθιος. εμείς δίνουμε νόημα στη μουσική κι όχι αυτή σε μας.
Εμεις μοιαζουμε μουσικα…Κι εγω στα 19 πρωτοακουσα Queensryche! Και σιγουρα αν ειχα ακουσει νωριτερα, δε ξερω αν θα αφομοιωνα πληρως!
Παιδια, εχω δει 2 φορες τη μπαντα, ενω Theater εχω δει 4-5. Μη πεφτουμε στη λουμπα της συγκρισης. Και οι δυο ειναι πολυ καλοι περφορμερς, με ομοιοτητες και διαφορες. Οταν ειδα Labrie στο Ροδον το 2003 νομιζω (κ τις 2 μερες) τον σιχαθηκα, αλλα του δωσα ενα credit γιατι ειχε φαρυγγιτιδα ο ανθρωπος. Η βασικη διαφορα που ανεβαζει τον Geoff στα αυτια μου, ειναι οτι ζει τρομερα το κομματι…ειναι πολυ βιωματικος ο @#$#. Μανο ο Maynard ειναι απλα εξωγηινος!!!
Περαν αυτου, η μπανταρα ετοιμαζει νεο αλμπουμ, ελπιζω να ερθει κι απ τα μερη μας. Δειτε κι απο εδω σε τι φαση ειναι Η ΦΩΝΗ
http://www.youtube.com/watch?v=dc_lttAqUws]
Παντως ελπιζω να παρει συνθετικα η παλια φρουρα τα ηνια ξανα (take hold of the flame!), και να συνεισφερει και τιποτα ο Chris, γιατι ο δισκος αυτος θα ναι πολυ κρισιμος για τη μπαντα. Ryche ‘n’ Roll !!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο επόμενος Queensryche δίσκος είναι κρίσιμος. Το OM 2 ήταν δισκάρα, ενώ και τα Tribe Q2k είχαν κομματάρες μέσα παρόλο που είχαν και μέτρια τραγούδια.
Ο Tate παραμένει τρομερός τραγουδιστής, στα live είναι ανατριχιαστικός.
Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να περιμένουμε από αυτούς συγκεκριμένο μουσικό στυλ αφού πάντα αλλάζανε.
Το λεω απο την αποψη οτι οπως και να χει, η μπαντα δεν εχει αλλους κρυφους ασσους στο μανικι στυλ ΟΜ20, που μου αρεσε πολυ. Μη ξεχνας οτι εκανε δισκο μονο με διασκευες στο ενδιαμεσο. Πρεπει τωρα ακριβως να προχωρησει παραπερα, και να ξαναανακαλυψει συνθετικα την ταυτοτητα της, ενα ζητημα που οπως και να χει αντιμετωπιζουν ολα τα λεγομενα metal monsters η arena rock bands, για να παρουσιασει κατι οσο το δυνατον πιο φρεσκο. Δε περιμενω συγκεκριμενο συνθετικο στυλ, αλλα φρεσκαδα. Αν ειχα οπαδικες απαιτησεις απο δαυτους, δε θα χα μπει καν στον κοπο ν αγορασω τους τελευταιους δισκους οπως εκαναν γνωστοι μου, αλλα εχω την προσδοκια οτι η εμπειρια και η ωριμοτητα αυτης της μπαντας θα τη βοηθησει να φτιαξει καλα τραγουδια!Πχ θα γουσταρα να βγαζαν ενα δισκο που θα μιλησει στην καρδια οπως εκανε το Promised Land.
Μονο εμενα μου τη σπαει που ο Τειτ πια ειναι γενικως δερβεναγας στη μπαντα?Παλια γραφαν τραγουδια(και ΣΤΙΧΟΥΣ) ολοι…Εχει παιξει καποιο ρολο και αυτο νομιζω…
Γιατι δεν εχω γραψει εδω?
Μια λεξη αρκει.
OPERATION MINDCRIME.
Δεν το εχει γραψει ανθρωπος αυτο το επος.
Θα διαφωνήσω κάθετα για τα live.[-X
Είσαι σίγουρος οτι έχεις δεί τελευταία live της μπάντας??:-k
Δε λέω οτι είναι και κακός,αλλά όχι και ανατριχιαστικός…[-XΊσως εάν κάνεις μια αναδρομή πρίν το 2000 καταλάβεις τη διαφορά σε ότι αφορά τον Tate.Σίγουρα το feeling που σου περνάει είναι συγκλονιστικό,αλλα αυτό γίνεται κυρίως λόγω του τρόπου ερμηνείας του(και της θετικής προκατάληψης που συνοδεύει τις live εμφανίσεις του)και όχι λόγω των τωρινών δυνατοτήτων του.Και ένας τραγουδιστής του επιπέδου του χαρακτηρίζεται και απο τα 2,δε φτάνει μόνο το ένα όταν μιλάμε για τέτοια μεγέθη…:-s
Στο Λυκαβηττό και στο rockwave του 2004 που τους είχα δεί ήταν τρομερός. Το 2006 τους έχασα λόγω στρατού αλλά όσοι τους είδαν μου είπαν τα καλύτερα. Στα video που έχω δει στο youtube, σε άλλα είναι πολύ καλός και σε άλλα μέτριος.
Σίγουρα η φωνή του δεν έχει την έκρηξη που είχε στο warning αλλά είναι λογικό αφού όσο μεγαλώνει κάποιος η φωνή γίνεται πιο μπάσα, συν τις καταχρήσεις που έχει κάνει καθώς και τις εξαντλητικές περιοδείες.
Ok, διάλεξε όμως
Μπορω να σε διαβεβαιωσω 100% οτι η αποδοση του Tate στο Gagarin ηταν η καλυτερη εκ των τριων εμφανίσεων. Με το ξεκινησε το λαιβ, το πηγε 70 λεπτα σερι μεχρι να μας πει την καλησπερα…
Απιστευτος. Σ’ αυτη τη περιοδεια βρισκοταν σε τρελη φορμα. Κι ας μη ξεχναμε οτι σε καποια shows επι ΟΜΙΙ ειχαν set list 30 κομματιων… :yes:
Μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι τον Ιουνη που τους ειδα και παιξανε για 2 μιση ωρες, ηταν απιστευτος. Και φωνητικα και εκτελεστικα/θεατρικα.
Μας το είπες μια φορά, φτάνει:roll:
Λολ.
Δεν φταιω εγω! Οι αντιρρησιες που λενε οτι λαϊβ ειναι πεσμενος!
Ενταξει λογικο ειναι στα κομματια απο τους 2 πρωτους δισκους να ειναι πεσμενος…Αλλωστε πειτε εναν τουλαχιστον εναν που να μπορει να βγαλει τετοια τραγουδια μετα απο 25 χρονια παρουσιας και τσιριδας…Μια χαρα ειναι και ετσι.Ναι το 2006 ηταν μια χαρα!
μοναδικο συγκροτημα και πανω απο ολα σπουδαιοι μελωδοι:respect: