Προσκυνάμε νικνεημ ε
ευχαριστω πολυ φιλε:D
Aγαπητοι μου συμφορουμιτες. Εχει βρει κανενας ολοκληρο το Unplugged τους σε audio σε καλη ποιοτητα???
Αν ναι βοηθηστε λιγο γιατι εχω φαει τα ιντερνετια.
Ειχα κι εγω την ιδια απορια, αλλα εχω βρει μονο κατι διασπαρτα, διασκευες Dust in the wind κτλ. Θα το ξαναερευνησω παντως
το mtv unplugged εννοείς? Αν ναι τσέκαρε εδώ (αλλά βίντεο)
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=473620#post473620
για audio μάλλον αύριο θα έχεις μήνυμα
Aν ήμανε εφοπλιστής, να που θα πήγαινα:!:
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=38205812&blogID=447086658
Ω ναι…!
θα ηταν ενδιαφερον αυτο το θεμα να ειχε και πολ για το αγαπημενο queensryche album-εχω περιεργεια να δω τι πιστευει ο κοσμος…
μην έχεις. θα βγει το operation:mindcrime με χαρακτηριστική άνεση.
κοιτα εκεινο που εχω καταλαβει απο τους φαν του γκρουπ στο σαιτ ειναι οτι μαλλον προτιμουν το promised land-παντως αν ισχυει αυτο που λες ειναι αδικο για τις υπολοιπες δισκαρες…
δεν ξέρω τι προτιμούν οι φανς αλλά σίγουρα οι μη φανς θα ψηφίσουν το οπερέισον. και είναι περισσότεροι αυτοί
εγώ πάντως δεν ξέρω τι θα ψήφιζα… πιθανότατα το operation, ίσως το rage, παίζει το promised, γιατί όχι το warning. άστο καλύτερα :lol:
Έβαλα πολλ. Αν και η σειρά που θα ψηφιστούν θα είναι Operation mindcrime, promised land, rage for order, empire, ep…
μανο ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση!:D-νομιζω οτι πλουτιζουν αυτου του ειδους τα θρεντ απο τετοιες ψηφοφοριες-ελπιζω να ξαφνιαστω με τα αποτελεσματα…
Μόνο ένα;
Promised Land τότε.
Λιγα concept album εχουν την μουσική ποιοτητα και το στιχουργικό βάθος του Operation Mindcrime…Απλά δισκος ζωής που βγαινει μια φορά…
Operation Mindcrime, φοβερό concept και απίστευτα κομμάτια, τι να λέμε τώρα. Σχεδόν ισάξιο το αριστούργημα Rage For Order πολύυυυ μπροστά αυτός ο δίσκος.
Δεν ψηφίζω, θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή για 2ο για μένα να ψηφίσω και δε μπορώ να ψηφίσω Mindcrime εις βάρος του Rage For Order και τούμπαλιν, αυτοί οι δίσκοι είναι για μένα μάλλον ότι πιο κορυφαίο έχει βγάλει το Metal.
Queensryche λοιπόν . Σίγουρα το μεγαλύτερο progressive metal συγκρότημα . Άκουσα το :Mindcrime σε κασέτα που μου έγραψε φίλος το 1989 . Ναι , το σοκ ήταν μεγάλο ! Τόσο που έψαξα και άκουσα το EP και το καταπληκτικό Rage For Order φυσικά . Τόσο που αγόραζα την 1η μέρα κυκλοφορίας τα επόμενα αριστουργήματα Empire και Promised Land .
Κατά την ταπεινή μου γνώμη τέσσερις(4) τέτοιους δίσκους στη σειρά δεν έχει βγάλει κανένα άλλο συγκρότημα !
Μπορεί ο καθένας να έχει σίγουρα μία προτίμηση σε κάποιον (εγώ ας πούμε ψήφισα σήμερα Empire , αλλά κάποια άλλη στιγμή μπορεί να επιλέξω οποιονδήποτε άλλον !) αλλά είναι ΚΑΙ οι 4 σε ένα δυσθεώρητο επίπεδο !
Τέτοιες μελωδίες , ιδέες , ενορχηστρώσεις…θεματολογία δεν υπάρχουν αλλού !
Ναι μόνο που είναι 5 οι δίσκοι, έκανες μια τόση δα παραλειψούλα που λέγεται Warning.
ο κυριος απο πανω τα ειπε ολα!ωστοσο,βλεπω οτι το warning δεν ειναι σε μεγαλη εκτιμηση-δν το εχει αναφερει κανεις:(
ειναι κριμα γιατι ειναι μοναδικο αλμπουμ!