Queensrÿche

+1000000
εισαι πολυ γρηγορος-με προλαβες λιγο πριν ποσταρω:!:

Μοναδικο λεει???Και οχι μονο!Εμενα μαλλον ειναι το αγαπημενο μου αλμπουμ αυτου που λεμε αμερικανικο power.Η τελος παντων για να μην κολαμε σε ταμπελες ειναι ο ενας απο τους δυο δισκους που με εκαναν να αγαπησω τοσο πολυ αυτη τη μπαντα(το Mindcrime αρχικα δεν μ αρεσε:p)…Περιεχει και την αγαπημενη μου, συνθεση τους το επικο και λυρικο οσο δεν παει take hold of the flame το prog επος roads to madness με τις ΣΤΙΧΑΡΕΣ εν ετη 1984 και μερικου ακομα υμνους!

Ψηφισα rage for order ετσι.Ειναι πολυ αγαπημενος δισκος.Αν το δω αντικειμενικα βρισκεται λιγο κατω απο το operation αλλα ειναι ο πρωτος δισκος τους π μ αρεσε οποτε…Σε ιδιο σχεδον επιπεδο ειναι και το Promised φυσικα.

δεν νομιζω οτι αντικειμενικα το ρειτζ ειναι χειροτερο απο το μαιντκραιμ-ισαξια θα τα ελεγα!το ιδιο ισχυει και για τα warning-promised land(το empire ειναι λιγο χαμηλοτερα)
εγω δυσκολευομαι να επιλεξω αλλα ψηφισα το warning επειδη δεν του αξιζει με τπτ να μην παρει ψηφο

Φυσικά και την έκανα , γιατί το Warning στο σύνολό του , δεν πλησιάζει καν τα άλλα 4 :wink:
Καλό είναι , αλλά όχι αριστούργημα…

για μένα, το empire αν και έχει φοβερές μονάδες, σα σύνολο απέχει παρασάγγας απ τα υπόλοιπα 4 πάντως :). το ομότιτλο είναι σα να το σκασε μέσα απ το operation πάντως.

Eντελως ομως η πιο βαρια συνθεση του δισκου.Κομματαρα.Προσωπικα αγαπημενο το jet city woman και το anybody listening ομως.

Μια και μπήκε το πολλ ας ενισχύσω το κορυφαίο Rage for Order μπας και ανέβει λίγο. Το θεωρό τουλάχιστον ισάξιο να όχι καλύτερο του Mindcrime αλλα πως να το κάνουμε μάλλον θα υπεριχύσει ο νόμος του φαβορί…

αν και θεωρώ το Operation Mindcrime εκτός συναγωνισμού, όχι για τους Ryche αλλά γενικότερα, ψήφισα το Promised Land γιατί κατ’εμε αυτός είναι ο δεύτερος καλύτερος δίσκος τους και από τα απόλυτα albums που υπάρχουν για να στιγματίζουν.

Αυτό.

Κατά τ’ άλλα, ψήφισα το προφανές.

Α και μην υποτιμάτε το Empire. Ακολουθεί με μικρή διαφορά τις υπόλοιπες δισκάρες.

οχι απλα καλο[-Xξερεις πολλους δισκους που εχουν roads to madness.take hold,no sanctuary,en force,nm156κλπ.?δεν υπαρχει μετριο τραγουδι στο δισκο(ολα ειναι απο καλα+πανω)

‘‘Promised land’’. Πολύ προσωπικός δίσκος, με απίστευτο συναίσθημα.

Βασικα ειναι καταδικασμενο ενα τετοιο πολλ οποτε το καλυτερο θα ηταν να γινει ενα πολλ χωρις την παρουσια του ΟΜ Ι. :slight_smile:

Γαμωτο,δεν τους εχω ακουσει οσο τους αξιζει…Mindcrime απο μενα,διοτι τα αλλα τα ακουγα λιγο παλια,που δεν το ειχα γενικα κ πολυ το σπορ prog metal κ τα επακολουθα,οπωτε περασαν ελαφρως απαρατηρητοι απο τα αφτια μου…ελπιζω τωρα,σταδιακα,να ακουσω περισσοτερο και παραπανω δισκους,πλην το Mindcrime k empire…

Χμμ…αν σου έλεγαν να πετάξεις έξω 5 τραγούδια από το Operation ή το Empire ή το Promised ή το Rage…
για να βάλεις αυτά στη θέση τους…θα το έκανες ? Δεν νομίζω :wink: Μήνυση θα σου έκαναν :slight_smile:

Eιναι και διαφορετικη η μουσικηαυτου του αλμπουμ.Οχι τοσο προγκ(αν και οτι και να λεμε δεν ειναι καθολου απλα τα κομματια) και περισσοτερο πρωτογονα οποτε οχι οι δισκοι ειναι ισορροπημενοι ετσι οπως ειναι.Παντως η ποιοτητα και αυτου του δισκου ειναι πολυ ψηλα.Εμενα αυτο που δεν με τρελαινει ειναι το ep.Βασικα καρα γουσταρω the lady wore black και λιγο το queen of the reich.Τα αλλα μου φαινονται απλως καλα κομματια.

ασφαλως δε θα το εκανα!δε θα πεταγα ομως και αυτα τα τραγουδια για να τα αντικαταστησω με κομματια απο αλλους δισκους-νομιζω καθε δισκος εχει υψηλη ποιοτητα,διατηρωντας τη δικη του προσωπικοτητα παντως απο το empire μπορει και να πεταγα καποια τραγουδια

Από το Operation:Mindcrime και το Rage For Order δε θα δεχόμουν να αλλάξει τίποτα αλλά το Empire άνετα το άλλαζα όλο για τα μισά τραγούδια του Warning(μόνο το ομώνυμο, το Della Brown και το Anybody Listening θα κράταγα). Κατεμέ τα υπόλοιπα δεν αγγίζουν επίπεδα μέσου τραγουδιού του Warning με τίποτα πόσο μάλλον των κορυφαίων Roads To Madness, Take Hold Of The Flame.

ενταξει μη φτανουμε και στο αλλο ακρο-τα jet city woman,another rainy night,best i can,silent lucidity,the thin line τα πετας ελαφρα τη καρδια?

Δεν τα πετάω αλλά προσωπικά μιλώντας πάντα δεν είναι στο επίπεδο των αντίστοιχων του Warning. Να σου πω και τη μαύρη αλήθεια ποτέ δε μπόρεσα να δεχτώ το Empire σαν αντίστοιχου επιπέδου με τα υπόλοιπα από τα 5 πρώτα. Πες ότι ήταν πολύ Radio Friendly για Queensryche, πες ότι μου μοιάζει πολύ 80’s Hard rockιά(είδος με το οποίο ποτέ δεν τα είχα καλά), πες ότι τέτοιου είδους εμπορικής μουσικής αν δεν τη ζήσω στον καιρό της χλωμό να με πιάσει και να με κρατήσει. Πολύ καλά τραγούδια αλλά όπως και να χει το Empire το θεωρώ λίγο σαν το μαύρο πρόβατο των Queensryche περιόδου 85-94.

φιλε πληροφοριακα δεν μπορουμε να ψηφιζουμε καθε μερα :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: