Queensrÿche

6 Likes

Ρε συ αυτό έβλεπα τώρα!
Τι μπαντάρα ήταν τότε οι Queensryche! Α ρε DeGarmo…

2 Likes

Κυκλοφόρησε το operation 3 από τον Tate.
Το πρώτο άκουσμα ήταν ευχάριστο.

1 Like

Ανακαλυπτεις και κατι διαμαντια ποστς οταν πας πισω 15 χρονια…

Geoff Tate – Operation: Mindcrime ΙΙΙ

Το πρώτο single “Power” με κορόιδεψε με την καλή έννοια. Θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι του αρχικού concept, δεν είναι ιεροσυλία αυτό που λέω, που απλά περίσσεψε. Εδώ, όπως και σε όλο το άλμπουμ, είναι εμφανής η προσπάθεια που έχει γίνει από τον τραγουδιστή να πιάσει το αίσθημα και τον ήχο του concept.

Δυστυχώς, τα υπόλοιπα κομμάτια δεν είναι ανάλογης ποιότητας. Στα 45 του λεπτά το τρίτο μέρος του “Mindcrime” έχει κάποιες καλές στιγμές αλλά τίποτα περισσότερο. Γρήγορα το άλμπουμ κουράζει μιας και υπάρχει έλλειψη έμπνευσης. Η νοσταλγία θα βοηθήσει ως ένα σημείο, αλλά δεν μπορεί να στηριχθεί όλο το έργο πάνω σε αυτή.

Είναι αυτό το άλμπουμ ότι καλύτερο μας έχει δώσει ο Geoff εδώ και δεκαετίες; Ναι, με μεγάλη διαφορά. Αυτό φυσικά ίσως και να μην λέει και πολλά αν κρίνουμε την ποιότητα των προηγούμενων προσπαθειών του…

Geoff Tate – Operation: Mindcrime ΙΙΙ - Rockpages

Oτι πανω κατω περιμεναμε και αναμενομενα,θα περιμενω να ριξω ενα ακουσμα αλλα χωρις προσδοκιες.Δυστυχως τοσο ο Tate,οσο και ο Barlow,παρα τις προσπαθειες τους,αναγκαστικα θα αρκουνται να στηριζονται στην παρελθοντικη επιτυχια των προηγουμενων μπαντων τους,καθως το νεο υλικο τους θα περναει αδιαφορο η θα θαβεται απο το παλαιοτερο υλικο,για το οποιο και ολοι ερχονται στα live τους,οπως και γω που πηγα τον ειδα να παιζει ολοκληρο το mindcrime,αντιστοιχως στον Barlow για το Dark Saga.

6 Likes

Εμενα μου φανηκε παρα πολυ καλο(για να μην πω κατι πιο αποθεωτικο και ειμαι υπερβολικος) το OM:III κατι που δεν περιμενα.
Παιζει σε λουπα μεσα στο αυτοκινητο…

3 Likes

Να βγάλουν και οι ryche νέο mindcrime,γενικά όλα τα νέα άλμπουμ να λέγονται mindcrime 3,4,5,6 κοκ
. :rofl:

Δεν έχω ακούσει ολόκληρο του Tate ακόμη,θα δούμε,δεν περιμένω και πολλά από απόψη έμπνευσης.

λίγο δύσκολο. τους έδωσε το όνομα, τους δώσανε 2 μύρια και το όνομα και το ip του om καθ ολοκληρία.

1 Like

Συμφωνω με αυτο που λεει οτι Tate στο 0.29 του βιδεο