Αγαπη? Qu'est-ce que c'est?

Kαι κάποιοι που ξέρουν δεν θυμούνται λέξη…

Και τα δύο είναι συναισθήματα που πρέπει να δίνεις και να παίρνεις. Αγάπη είναι όταν νιώθεις όμορφα μόνο και μόνο επείδή εσύ δίνεις ανεξάρτητα από το τί σου επιστρέφεται. Ο έρωτας όμως γίνεται πόνος όταν είναι μονόπλευρος και δεν υπάρχει ανταπόκριση…

Mπραβο ρε για την μουσικη.
Εισαι 100% σωστος!

ΙΟΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Ω ΡΕ
:bow2:

οπα ναι, addicts ειναι:p love is cool that sucks, κατι τετοια θυμαμαι ελεγε. Εχω να το ακουσω πανω απο 2-3 χρονια…(δικαιολογω τα χαλια της μνημης μου:-s )

αχα:roll:

σοφος ο ‘‘για την μουσικη’’ που λεει και ο τολκκις. Οταν δεν υπαρχει ανταποκριση στον ερωτα παντα μενει μεσα σου το ανεκπληρωτο να σε καιει σιγα σιγα…

Οσο και να το συζητησεις και να το ψαξεις δεν νομιζω οτι προκειται να βγει ενας ορισμος η μια ακρη. Δεν εχω αγαπησει καποιον απο το αντιθετο φυλο. Μονο φιλους και οικογενεια με τον αντιστοιχο τροπο. Με τον καιρο μαθαινεις και δημιουργειται κατι τετοιο αλλωστε. Υποθετω ομως οτι δεν ειναι κατι συγκεκριμενο. Δηλαδη δεν θα νιωθεις τα ιδια πραγματα στον ιδιο βαθμο παντα αμα αγαπησεις σε καποιες φασεις της ζωης σου 2 διαφορετικα προσωπα. Πρεπει να ειναι μια ιδιαιτερη ελξη/χημεια μεταξυ δυο ανθρωπων (η απο εναν σε καποιον αλλο), δε γινεται :Ρ

You say it’s not a problem, You say it’s meant to be
But [SIZE=“2”]love[/SIZE] is not an option, our love is never free
And things are not so easy, so cold and we’ve been burned …

Aγαπη???Ενα ποτηγι νεγο παγακαλω!!!

Aγαπη παισε μια μπυγα…

Μονο με την αγαπη θα μπορεσουμε επιτελους να συμβιωσουμε ολοι οι ανθρωποι μεταξυ μας! Να αναπτυχθουμε, να εξελιχθουμε και να παμε μπροστα αφηνοντας πισω μας ιδεες που μας εχουν διαχωρισει… LOVE AND PEACE