:lol: καλο
οχι λοκ ακομα ξερω κι αλλους στιχους
:lol: καλο
οχι λοκ ακομα ξερω κι αλλους στιχους
Φταίω εγώ τώρα να ποστάρω στιχάκια απο Kotoko:p
τη φατσα της μη ποσταρεις μονο
Εγώ είμαι οικοδόμος. ΜΟΥΑΧΑΧΑ… Ήπιες καλά Ντέθστερ:lol:
Πλάκα κάνω. Γυμναστική ακαδημία είμαι.
@faceless rania: Με κάνεις και κοκκινίζω…
μα ηταν πολυ γλυκο και ομορφο
μου αρεσε και αμφιβαλλω αν θα ξανακουσω κατι παρομοιο απο καποιον:!:
Τστστς. Δεν είμαστε όλοι φαλοκρατικά γουρούνια καλέ!
Εγω ειμαι οικοδομος ομως.Οταν δεν εχω υποχρεωσεις με την σχολη.
Love kills…
Κομματαρα των Love Like Blood…
κι ενα αλλο
love sucks
απο addicted:p:p
Ich liebe dich
Ich liebe dich nicht
Ich liebe dich nicht mehr
Ich liebe dich nicht mehr oder weniger als du
Als du mich geliebt hast
Als du mich noch geliebt hast
Οχι τιποτα αλλο, αλλα πηξαμε στο φλωρογαλλικο:!:
κι ενα αλλο
Love is in the aaaaiirrr,απο μια γκει διαφημιση,δεν θυμαμαι.
Love is for suckers-Twisted sister…Κλειδωστε το…
αν λέμε το ίδιο μιλάς για τους Addicts(the addicts για την ακρίβεια)…θεοί…
εγώ πιστεύω ότι ακόμα δεν την έχω γνωρίσει είμαι μικρός έχω ερωτευτεί και περάσει καλά αλλά αποδείχθηκαν εφήμερα…ναι σίγουρα έχω χαμογελάσει το πρωι και το βράδυ, σίγουρα μου έλειψαν άτομα ακόμα και ένα λεπτό μετά τη συνάντηση μας αλλά δεν έχω νιώσει αγάπη ή τουλάχιστον έχω νιώσει ένα πολύ μικρό κομμάτι αυτής…Ελπίζω στο μέλλον να αξιωθώ να την γνωρίσω:)
:respect: απλώς…προσωπικά δε νομίζω ότι είσαι φλώρος (και μάλλον καμία γυναίκα δε θα το σκεφτεί!).
Αυτό τελικά πιστεύω ότι αξίζει όταν είσαι με κάποιον…να τον βλέπεις και να σε κάνει χαρούμενη και μόνο που υπάρχει!Να σου χαμογελάει και να σου κρατάει το χέρι!Απλά πράγματα!
Ναι καλά…ποτέ μη λες ποτέ!
Τεσπα, μιας και πιασατε τα τραγουδια, θα πω τη γνωμη μου λακωνικα & doom, in the Paradise Lost way. Υπαρχει ενα διστιχο που περιλαμβανει το ολο πακετο.
When I see your frown, hurt will put me down
Πω πω Ρανια, εισαι καψουριτσα!:roll:
Με καλυπτεις απολυτα!
Συμφωνω και μαζι σου Angmar.Συνηθως οταν εισαι μικρος δεν σε νοιαζει και πολυ να φτασεις στο δευτερο σταδιο, γιατι θες εντασεις και παθη…
Νομιζω ομως οτι στην περιπτωση μου εχω φτασει στο δευτερο σταδιο.Οταν εισαι με καποιον πολυ καλυτερα στον 1,5 χρονο απ’οτι ησουν στους 6 μηνες σημαινει κατι… και μπορω να πω οτι το δευτερο σταδιο ειναι μακραν καλυτερο απο το πρωτο!
Και για να ξεφυγω απο τα “ειδικα”, αγαπη για μενα ειναι τα παντα και δεν πρεπει ποτε να τη θεωρουμε δεδομενη!
C’est un mot magique qui exprime les sentiments fort parmi les hommes, la nature,la beaute,le contact sexuel…
oσοι καταλαβατε…καταλαβατε…οσοι δεν παρτε κ αυτο…
*Η αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.
Α. Ντε Σεντ Εξιπερί
δεν εχω ορεξη για κατινιες σημερα:p
Ρε… καποιοι δεν ξερουν Γαλλικα.
8O 8O Πως τολμάς???
Δεν ελεγα τιποτα σημαντικο στα γαλλικα…μου εκανα διαφημιση απλα …βλακειες ελεγα…:lol: :lol: