Οκ επειδή από ένα σημείο και μετά όντως είμαστε off, ας αφεθεί τελευταίο το πόστ της Reddish Nut που ήταν on topic κ ας σβηστούν όλα από κει και κάτω. Θα συμφωνήσω δηλαδή. Απλά όπως είπαμε να μη σβηστεί κανένα on topic ποστ ό,τι άποψη και να εκφράζει αυτό. Αυτά. Ας κάνει κάποιος mod την καλή τώρα άν θέλει.
Δεν εχει να κανει με τον Ελληνα, και στο γιουτιουμπ παρομοια πραματα διαβαζεις απο ξενους.
θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε αλλού αυτό το θέμα γιατί έχω πολλά πάνω σ’αυτό.
τέλος το οφφ τοπικ
Πραγματικά το πράγμα έχει καταντήσει απίστευτα γελοίο…
Δηλαδή είναι τοσο δύσκολο για κάποια άτομα να γράψουν ένα σκέτο R.I.P. και να σταματήσουν εκεί? Πρέπει να καθόμαστε να διαβάζουμε την κάθε αποψάρα του καθενός να συγκρίνει ότι αυτός άξιζε περισσότερο να πεθάνει και αυτός λιγότερο?
[B]Είναι ποτέ δυνατόν να συγκρίνουμε και να εξισώνουμε ανθρώπινες ζωές?[/B]
Δηλαδή αν το παιδί σας για κάποιον λόγο έπεφτε σε αυτήν την παγίδα των ναρκωτικών και δεν τα κατάφερνε στο τέλος, αυτά θα θέλατε να λέει ο κόσμος? Έλα μωρέ πρεζόνι ήταν στα @@ μας…???
Και για κάποιυς που είπαν οτι μπορούσε να σωθεί αφού είχε φράγκα για να πάει για απεξάρτηση, δεν παίζει κανένα ρόλο το πόσο πλούσος είσαι όταν πέσεις σε αυτόν τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Τα πολλά λεφτά δρουν αρνητικά τις περισσότερες φορές όσο αναφορά τα ναρκωτικά.
χαθηκε μια μεγαλη μουσικος σε πολυ μικρη ηλικια κ δεν υπαρχουν πολλα που μπορουν να ειπωθουν πανω σε αυτο το γεγονος. απο μονο του ειναι τραγικο.
το θεμα των ναρκωτικων παραειναι συνθετο για να γινονται απλουστευσεις του στυλ “ας ειχε αποτοξινωθει, τοσα λεφτα ειχε”, “ας μην εμπλεκε” κλπ…
τα ναρκωτικα ειναι υπουλο πραγμα κ δεν ξεφευγεις ευκολα, σε οσο ακριβες κλινικες κ αν μπεις, οσο κ δυνατος χαρακτηρας να εισαι, γιατι περα απο τον οργανισμο, αυτο που επισης εθιζεται ειναι το μυαλο κ αυτο ειναι το πιο δυσκολο κομματι.
το τι περναει ο καθενας το ξερει ο ιδιος. οσα λεφτα κ αν εχει, οσος κοσμος κ αν τον αγαπαει κ τον ακολουθει.
σαφως ειναι κριμα η απωλεια καθε ανθρωπινης ζωης , και καθε στιγμη που πεθαινει καποιος , την ιδια στιγμη πεθαινουν πολλοι ακομα ανθρωποι αδικα . Ολοι εχουν αξια .
εκανα καπου μια ερωτηση , αλλα η δεν την εστειλα η απαντηθηκε και δεν το ειδα
ρωτουσα αν εχει το σαιτ , πριν απο χθες , κριτικαρει - παρουσιασει καποιο δισκο-συναυλια της συγκεκριμενης καλλιτεχνιδας .
Εγώ θα πω ένα απλό R.I.P.
Συνεχίστε τώρα τον παραλογισμό σας.
σε ευχαριστω
αυτο μονο στις 14/6/2011 ?
έλειπα,δε το έχω παρακολουθήσει το thread και βαριέμαι να τα διαβάζω όλα τα ποστ.
υπάρχουν απόψεις του στυλ “καλά έπαθε το πρεζάκι”?
Πιο ουδέτερα διατυπωμένες κατά κύριο λόγο
απλά τραγικοί όσοι σκέφτονται έτσι. δεν υπάρχει άλλος χαρακτηρισμός.
Άλλο ένα αυτοκαταστροφικό ταλέντο έφυγε…κρίμα R.I.P.
Καλά έκανες κι έλειπες. Εγώ έκατσα και απόλαυσα όλον τον παραλογισμό από προχθές το βράδι και έλαβα και μέρος στο κακό…
Δεν είσαι και ο μόνος. Βλακείες μωρέ… Ποιός ο λόγος να γίνεται τέτοιος χαμός; Ό,τι έγινε, έγινε και δυστυχώς πίσω δεν γυρνάει… Εγώ το μετάνιωσα που έκατσα και έγραψα εννέα ποστ… λέγοντας το ίδιο πράμα με λίγο διαφοροποιημένα λόγια (ας σβηστούν -τα δικά μου λέω- τόσο το καλύτερο). R.I.P.
Πολύς σαματάς, αλλά δεν το μετάνιωσα. Ένιωσα άσχημα που έγινα μέρος αυτού του μπάχαλου, αλλά τι να γίνει… Μακάρι να έσβηναν τα πάντα…αλλά στο τέλος κάτι μένει, έτσι;;;
τόσο χαμός έγινε?? μου βγάζετε την αίσθηση του αιματοβαμμένου πολεμιστή που σκέφτεται αν άξιζε η μάχη που έδωσε :lol:
το εν λόγω άλμπουμ είχε συμπεριληφθεί και στα 100 άλμπουμ της δεκαετίας:
πιστευω καταλαβες γιατι το ρωτησα , η ημερομηνια με καλυψε πληρως ,πριν ενα σχεδον μηνα δηλαδη , ειναι καποια πραγματα που ειναι πιο πολυ 'ηθικης ’ φυσης .Δεν θα επεκταθω γιατι ουτως η αλλως το θεμα ενος θανατου δεν ειναι ευχαριστο
Το site ειχε ελλειψη σχετικα με το συγκεκριμενο αλμπουμ της Winehouse, καθως δεν ειχε γινει review το 2006 που κυκλοφορησε. Το “Back To Black” αποδειχθηκε ενας large δισκος των 00s, απο τις πιο καλες και αναγνωρισιμες κυκλοφοριες. Οποτε και εγινε ενα flashback με αφορμη την (ακυρωθεισα τελικως) συναυλια της Amy Winehouse για πρωτη φορα στη χωρα μας. Τις περισσοτερες περιπτωσεις τα flashback μας αντλουν αφορμη απο καποια συναυλια, επανεκδοση η και απο αλλους λογους. To κειμενο ανεβηκε 14/6 και 20/6 ανακοινωθηκε η ακυρωση.
Δε σε πιανω περι ηθικης, να ειμαι ειλικρινης:-s