R.I.P. Amy Winehouse

Ελεος ρε, μιλαω αποκλειστικα για το πως θα αντιμετωπιζα εγω το περιστατικο, οχι το πως πρεπει να το αντιμετωπιζουν και ολοι οι αλλοι. #-o

Βεβαια βλεπω και πολυ διαφορετικα απο τους περισσοτερους το γενικοτερο θεμα του ‘‘θανατου’’, μιας και δεν με τρομαζει οσο τον μεσο ανθρωπο αφου τιποτα δεν τελειωνει πραγματικα, οποτε δεν περιμενω να κατανοησετε την δικη μου οπτικη γωνια.

Τοτε εισαι λιγο αψυχος, σορρυ κιολας.

ναι εμενα μου φαινεται περιεργο,γιατι εχω χασει πολυ δικο μου ανθρωπο με τον τροπο που περιγραφεις(καρκινο)και το θεωρω γελοιο,απανθρωπο και ξεφτιλα ενας ανθρωπος να λεει κατι τετοιο.δεν περιμενα να πω ποτε κατι τετοιο σε οποιονδηποτε,αλλα θελω να το ζησεις εσυ με καποιον δικο σου ανθρωπο,για να δεις τη ‘‘γλυκα’’.λυπαμαι που υπαρχουν τετοια ατομα,ειλικρινα.

RIP στην Ειμι Γουάινχαουζ, αλλα σαν ενήλικο κορίτσι που ήταν έπρεπε να γωρίζει οτι όποιος ανακατευεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες…

Μ’αρέσει που νόμιζα πως θα αλλάξει κάτι με διαφορετικό τίτλο!

Οχι ρεε:!:

Μοντς εχει χοντρυνει πολυ το θεμα.Ξερετε τι πρεπει να κανετε πριν εκτροχιαστει εντελως!

Μπα καθολου, περισσοτερο συνειδητοποιημενος στο θεμα της Υπαρξης ισως.

Δηλαδη το να δεχτω ΨΥΧΡΑΙΜΑ εναν χαμο, ειναι ξεφτιλα/γελοιο/απανθρωπο ε ?? :-k

Καλα ρε, σε ντουβαρια μιλαω ??? :dunno:

ΝΑΙ ειναι δυσαρεστο, ΝΑΙ θα στεναχωρηθω, αλλα ρε παιδια δεν μπορουμε να επιβληθουμε και στις ζωες των αλλων.
Δηλαδη τι να κανω, οταν βλεπω εναν αγαπημενο μου να καπνιζει ή να κατεβαζει το αλκοολ με το βαρελι, να τον δενω στην καρεκλα ?? Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει τις επιλογες του για τη ζωη του.
Περισσοτερο θυμωνω με αυτον, που δεν τον ενδιαφερουν οι γυρω του που τον νοιαζονται…

Α και καρκινος απο καρκινο διαφερει. Δεν μπορεις να το ελεγξεις αν θα το παθεις ή οχι, απλα μπορεις να προστατευτεις απο μερικες καταχρησεις…

ξερω ποσο χοντρο ειναι,αλλα βρισκω εξοργιστικη μια τετοια αποψη,οπως επισης και προκλητικη και δεν αντεχω να τη διαβαζω.μπορω να το ανακαλεσω αυτο που εγραψα πριν,αλλα αυτα που γραφτηκαν πριν με στεναχωρουν,πιστεψε με billrocki.:slight_smile:

edit:αλλο να το δεχτεις ψυχραιμα,αλλο να λες πως θα στεναχωρηθεις λιγοτερο,αν ενας ανθρωπος πεθανει απο μια τετοια ασθενεια.:wink:

Αν κάτι έμαθα σήμερα είναι ότι δεν χρειάζεται να στεναχωριέμαι πολύ αν κάποιος χάνεται επειδή το “προκαλεί”. Ίσα-ίσα πρέπει να χαίρομαι επειδή έπαθε αυτό που άξιζε.

Δεν νομίζω όμως ότι κάποιοι άλλοι εδώ μέσα έμαθαν κάτι…

Night*Sky, οκ το καταλάβαμε. Με την άλγεβρα η ζωή είναι απλή.

Αν εννοεις τα δικα μου ποστ, βλεπεις πουθενα να λεω οτι καποιος τετοιος ‘‘θα [U]αξιζε[/U] που το επαθε’’ ???
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ???
Ρε, σκεφτεστε καθολου πρωτα, πριν ποσταρετε ???

:-s:-s:-s

Το ξαναειπα, η στεναχωρια αρχικα θα ειναι η ιδια, μιας και οπως και ναχει χανεται καποιος που αγαπας, αλλα η μετεπειτα αντιμετωπιση του γεγονοτος θα ειναι [U]σε εμενα[/U] διαφορετικη και πιο ηρεμη.

Λοιπόν παιδιά, να μείνουμε στο εξής πιστοί στο θέμα του θρεντ, που δεν είναι ο θάνατος γενικά, ούτε οι διαφορετικοί τρόποι να πεθάνεις, ούτε τα παιδάκια στη Νορβηγία, ούτε οι “δικοί μας” vs “οι άλλοι”, ούτε δε ξέρω και γω τι?

Αυτό εδώ είναι ένα RIP thread. Για την Amy Winehouse. Και με διαφορά, το χειρότερο ριπ θρεντ που έχω δει στο φόρουμ.

Συζητήστε αλλού γι’ αυτά που λέτε. Βρείτε άλλο θρεντ στο φόρουμ. Ή κατά προτίμηση έξω, με καμιά μπύρα, πείτε πως παρεξήγησε ο ένας τον άλλον και όλα καλά. Δεν είναι θέμα ο θάνατος για να τον ζυγίζουμε, να κάνουμε συγκρίσεις και τέτοια. Ανεξάρτητα του τρόπου με τον οποίο έρχεται, λίγη μετριοπάθεια δε βλάπτει, το τέλος είναι πάντα θλιβερό.

Αιώνες αναζήτησης και συγγραφής πάνω σε τομείς όπως η Ηθική Φιλοσοφία,σκέψεις γύρω από την ανθρώπινη φύση κτλ,εδώ σβήνονται μονομιάς.

Τι να κάνουμε,ας το καταλάβουμε,έτσι είναι οι άνθρωποι.Θα στεναχωριούνται ακόμα και εάν κάποιος πεθαίνει από δικό του φταίξιμο…

Αν ομως μπορουμε να ‘‘ανοιξουμε’’ λιγο παραπανω την Συνειδητοτητα μας, ισως παμε τον Ανθρωπο ενα βημα παραπερα…:wink:

Αλλα αντι να το εκτιμησουν καποιοι αυτο, οτι προσπαθουμε να τους δειξουμε το δασος και οχι το δεντρο, μας λενε αψυχους, απανθρωπους και μας καταριουνται κιολας…[-X

Ενταξει ‘‘ανθρωποι’’, πορευτειτε ως εχει. Αλλωστε η κοινωνια σας ειναι θεαρεστη και δεν εχετε αναγκη απο εξελιξη πνευματος και ψυχης…Οπως θελετε, η επιλογη ειναι δικη σας…:dunno:

μόνο εσείς έχετε βιώσει τέτοιες καταστάσεις; μόνο εσείς είστε πονόψυχοι; εμείς τι είμαστε; τέρατα;;;;;;; #-o#-o#-o

Από στέρεο νόβα είναι αυτό, δεν το σκέφτηκε μόνος του.

Οι S.O.D. υπαρχουν ακομα?

Μου τη σπάει που μετά τον θάνατο κάποιου θα βρεθούν πολλοί που θα πουν ο,τι τους έρθει…
Μου τη σπάει που υπάρχει σε άλλους το αίσθημα της απολογίας επειδή στεναχωρήθηκαν για τον θάνατο κάποιου…
Μου τη σπάει όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος και θα βρεθούν πολλοί να πουν ότι του άξιζε.
Μου τη σπάει αυτή η ΑΠΕΙΡΗ ΑΣΕΒΕΙΑ προς τη ζωή/θάνατο.

Δεν ξέρετε γαμώτο τι γινόταν στη ζωή της, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΗΣ!
Δεν έχετε ΙΔΕΑ τι ζούσε!.. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ αν το επέλεξε η ίδια ή όχι.
ΠΟΙΟΙ είστε εσείς που θα ΚΡΙΝΕΤΕ αν ένας άνθρωπος αξίζει να πεθάνει ή όχι. Πόσο μάλλον όταν δεν είναι δολοφόνος, δεν είναι κακοποιός, δεν ΔΕΝ ΔΕΝ!
Όταν κάποιος παίρνει ναρκωτικά είναι αδύναμος! Χρειάζεται βοήθεια!

Αλλά όταν φτάνει πλέον στο σημείο και πεθαίνει, εκεί ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ! γαμώτο… Χάθηκε μια ζωή. Είναι μια απώλεια! Πολύ περισσότερο για τον μουσικό κόσμο και για τους θαυμαστές της!!!

Φυσικά και είναι “μεγαλύτερη” η τραγωδία των 90 νεκρών ανθρώπων, αφού κάθεστε και συγκρίνεται την τραγικότητα με τον αριθμό των θανάτων… παρ’ολ’αυτά ρε υποκριτές, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ τον θάνατο, τον θάνατο ΕΝΟΣ ανθρώπου…
[U]“μα πέθαναν 90 άτομα, κι εσείς κλαίτε για τον έναν?” [/U]

[B]και πάλι[/B] υποτίμηση είναι… γι’αυτό ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ!

Ό,τι και να ειπωθεί… η απώλειά της παραμένει γεγονός. Μακάρι να είχε “καθαρίσει”… μακάρι να ζούσε ακόμα… μακάρι να την ακούγαμε ακόμα για πολλά χρόνια…

αλλά πέθανε. κι αυτό δεν αλλάζει.
όλα τα υπόλοιπα είναι μαλακίες…

Κάτσε τώρα επειδή με την τελευταία σου παράγραφο νομίζω ότι μιλάς στο ανθρώπινο είδος από την κορυφή ενός βουνού:lol:

Τι να σου πω,σε χάνω λίγο,δεν πολύ καταλαβαίνω τι λες αλλά επειδή σε αγαπάω(είμαι ακόμα πίσω εγώ:() μπορούμε να την συνεχίσουμε αλλού την κουβέντα επειδή εδώ ξεφεύγουμε:wink:

Διαφωνώ ΚΑΙ με τα δικά σου ποστ. Είναι όμως ένα μεγάλο κομμάτι του φόρουμ που μου προκάλεσε αυτή την αντίδραση, αν και γενικώς σπάνια εμπλέκομαι σε τέτοιου είδους κουβέντες.
Και ΝΑΙ, σκέφτηκα πάρα πολύ καλά πριν γράψω το οτιδήποτε και το τι ακριβώς θα γράψω. Μακάρι να το έκαναν όλοι…

Κανονικά το thread αυτό έπρεπε να κλείσει ΕΔΩ. Ακριβώς αυτά είναι…
Κάποιοι υποτίμησαν το θάνατο ενός ατόμου, αλλά κυρίως έδειξαν και ασέβεια στο νεκρό… Και αυτό είναι η ουσία…