Rage-Strings To A Web

Ενδιαφέρεται κανείς (άλλος) ακόμα για δαύτους;
3 βδομάδες ακριβώς πριν την κυκλοφορία του, 2 κομμάτια υπάρχουν http://www.myspace.com/rage
Το “Purified” με πάει αρκετά πίσω, σε εποχές Black In Mind/End Of All Days, αν και θα ήθελα πιοοοοο πίσω.
Anyway, από τότε που ήρθε ο θεός Smolski (:respect:), δεν έχουν βγάλει κάτι κακό.
Περιμένουμε…

Rage = ΕΓΓΥΗΣΗ .

Ερρίκος Λίτσης οεοεοεοε!!! Άντε φτιάχτο το μπουρδέλο σου :stuck_out_tongue:
Ον τοπι μεγάλη μπάντα οι Rage, αν ο μουσικός κόσμος ήταν δίκαιος θα έπρεπε να ήταν ανάλογου βελινεκούς με τους Megadeth(sic)
Περιμένουμε…

Πες τα ρε φίλε!
Τραγούδια σαν τα Not Forever, Baby I’m your Nightmare, Raw Caress, Dust… (π.χ.) δε γράφονται έτσι εύκολα…
Επιτέλους! Ένας!!!

πάντα ποιότητα. θα αγοραστεί και αυτό

Τους έμαθα όταν βγήκε η δισκάρα End Of All Days, και μου κάνει εντύπωση που ελάχιστοι ασχολούνται με αυτή τη μπάντα. Τι να πεις για υπερδισκάρες όπως Missing Link, Secrets…,Trapped!,Black In Mind, XIII, και και…

Φυσικά και θα το ακούσω αν και τα 2 τελευταία δε με αγγίξανε. Τρελό κόλλημα η μπάντα πάντως!

Oh ye. Οι Rage τυχαινει να ειναι η 2η αγαπημενη μου μπαντα γερμανικης καταγωγης στον ευρυτερο χωρο του heavy metal.

Η αληθεια βεβαια ειναι πως τα δυο τελευταια ηταν ψιλοπατατουλες για τα δεδομενα τους, αλλα εχουμε πιστη λογω Soundchaser και Unity.

back in the day
απο τι θυμαμαι
οι rage ηταν πολυ αγαπητοι
ιδιαιτερα εδω στην ελλαδα
λογω και μπραδερς ευθυμιαδηδες…

γενικα
missing ling
trapped
black in mind
και end of all days
ειναι δισκαρες
αλλα
και τα XIII, Ghosts αλλα και reflections of a shadow, secrets in a weird world γαμανε

ΠΑΜΕ

There’s light into the darkness
So come and lay down by my side
There’s light into the darkness
Come on and rest your mind in my arms
Let me enlight your darkness
There’s nothing better than a friend
Give light into my darkness…ΟΗ ΟΗ ΟΗ

πωπω χρονια…
σνιφ σνιφ

δεν χρειαζονταν ουτε παραγωγαρες
ουτε χρειαζωταν να ξερεις να παιζεις 15000 νοτες το λεπτο
ουτε χρειαζωταν να κανεις την κιθαρα σου να ακουγεται πιο βαρια και απο ελεφαντα

απλα γαμημενη εμπνευση
anyway

Πεσ’τα ρε signal !!! :metal:

Παντα τιμιοι, παντα ποιοτικοι.

Και οπως ειπε και ο shadowking επρεπε να εχουν μεγαλυτερη φημη σημερα.
Αξιζουν σιγουρα περισσοτερη αναγνωριση !

ε όχι και πατάτες τα τελευταία

Ντάξει ποτέ δε βγάλανε κακό δίσκο, αλλά το Carved In Stone εδώ που τα λέμε ξεχάστηκε λίγο πιο εύκολα. Δεν είχε τη στόφα του Soundchaser (πχ). Το Speak Of The Dead είναι δισκάρα, αλλά και λίγο διφορούμενο…

οι δίσκοι τους “ξεχνιούνται” όχι επειδή δεν είναι ποιοτικοί αλλά οι ίδιοι δισκογραφούν ακατάπαυστα και μοιραία κάποια άλμπουμς δεν προλαβαίνουν να “μείνουν”

Μαζί σου.
Αλλά όπως και να το κάνεις, κάποια μένουν περισσότερα χρόνια αξεθώριαστα

Now playing: Rage-“Death Is On It’s Way”

Κι εμένα το Carved In Stone δεν με ενθουσίασε, αλλά το Speak Of The Dead είχε πάρα πολύ καλές στιγμές…

Ηi παιδες, μολις το ακουσα το αλμπουμ. Μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα. Εχει καποια πολυ καλα κομματια αλλα και καποια ψιλο-fillerακια. Προσωπικα, το Carved in Stone μου αρεσε παρα πολυ και το καινουριο πιστευω οτι ειναι ενα click χειροτερο.

Χμμμ κακό αυτό. Ας το ακούσω κι εγώ ή μάλλον ας ψάξω πρώτα να το βρω…

Για μένα είναι εύκολα καλύτερο απ’το “Carved In Stone”, πιο δουλεμένο και εμπνευσμένο. Δως του λίγες παραπάνω ακροάσεις, και θα δεις!
Ένα μόνο fillerάκι διέκρινα (Hellgirl). Δισκάρα πάλι…:smiley:

Από το πρώτο άκουσμα δεν μπορώ να πω και πολλά, μόνο αυτό, α ρε Peavy παλικάρι!

και στα live ακομα τσακίζουν…(Γεια σου Victor παιχταρά…)