Αγαπημενο Rainbow τραγουδι

Υπαρχουν σημαντικες ελλειψεις στο Poll…που ειναι το Tarot Woman?Δεν μπορω να ΖΗΣΩ χωρις αυτο το κομματι :stuck_out_tongue:

και επισης

Ποσο το συμπαθω αυτο το παιδι! :stuck_out_tongue:

Αμοιβαια τα αισθηματα baby!!!:ιμοτικον με καρδουλες-λουλουδακια-πεταλουδιτσες: :lol::lol::lol::lol:

Το Stargazer Μπαίνει άνετα σε πολλ για τα καλύτερα τραγούδια γενικά. Είναι δυνατόν?:slight_smile:

Σταματήστε πια μωρέ με το Stargazer, αν είχε μπει θα ήταν το πιο βαρετό πολλ του αιώνα.

Μan on the silver mountain!

Ίσως τo 2ο καλύτερο riff με μεγαλοφυή απλότητα που έχει γράψει ο Blackmore σε όλη του την καριέρα! :wink:

Το πρώτο είναι το Smoke on the Water;

Ε, προφανώς! :wink:

Το MOTSM για μένα μάχεται για την 2η θέση με Black Night και Burn! 8)

Α, κλάσεις ανώτερο το ριφφ του Man on the Silver Mountain από το Smoke on the Water. Μιλώντας για “αρχετυπικές” καταστάσεις πάντα. Γιατί το καλύτερο ριφφ του Ρίτσι γενικά, μάλλον είναι το Light in the Black.

Μιλάω πάντα για “μεγαλοφυία στην απλότητα”, αυτό που λες “αρχετυπικές καταστάσεις”, μία ειδική κατηγορία riffs όπου παίζουν το Smoke on the Water, το Iron Man, το Black Dog, το Satisfaction, καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Ε, και το Smoke on the water εκεί είναι πάνω από το motsm γιατί θα σου το αναγνωρίσει τι είναι και η milf στο απέναντι μπαλκόνι, και θα σου το παίξει στην κιθάρα με ένα δάχτυλο κουλός που γενικά δεν παίζει αλλά του το είχε δείξει κάποιος στο σχολείο! :wink:

Δε διαφωνώ ότι είναι το πιο γνωστό “βασικό” ριφφ απ’ όλα, αυτό είναι προφανές, απλά εγώ νόμιζα ότι το προτιμούσες και σαν σύνθεση από το MOTSM οπότε είπα τη δική μου προτίμηση. Whatever. :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol:

σωστός:!:

θα φωναξω τον πανο και θα πεσει ξυλο κανονιστε… :stuck_out_tongue:
θα το παρουμε προσωπικα :stuck_out_tongue:

Here I am ρε!!! Λιγα τα λογια σας για το Stargazer ρε αρκουδεηδες!!! :lightsabre: :stuck_out_tongue:

Χαλά’ωσε Πάνο, δίκιο έχουνε για το Stargazer. Το 80% θα ψήφιζε αυτό, άσε να έχει λίγο ενδιαφέρον!

Εγώ την δικιά μου προτίμηση την είπα, είναι κι απ’ το άβαταρ σου. Rainbow Eyes και τα μυαλά στα κάγκελα.

Eτσι οπως το θετεις εχεις δικιο…και το Rainbow Eyes ΕΠΟΣ!!!:slight_smile:

Stargazer κορυφή και παίζει μόνο του. Αλλά είναι δεδομένο.

Μεγάλο σκάλωμα είχα φάει με 16th Century Greensleeves καιιιι…

SELF PORTRAIT

θα συμφωνησω για το greensleeves

Εντάξει, γενικώς οι 3 πρώτοι δίσκοι τους απλά δεν παίζονται! Δεν νομίζω να υπάρχει ένα σκάρτο κομμάτι! Θες μπαλάντες, θες χαρντ ροκ, δυνατά κομμάτια σε όλα είναι άντε γεια!
Εντάξει έχουν και ένα stargazer που ξεφέυγει αλλά γενικώς ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!
Αγάπη μεγάλη πάντως έχω με kill the king αλλα τώρα τελεφταία έχω φάει και εγώ ένα σκάλωμα με greensleeves!