Αγαπημενο Rainbow τραγουδι

Μαλλον το αντιστροφο… :p:p:p:p:p

Gates…

Από αυτό τους έμαθα, θυμάμαι ακόμη τη στιγμή που το άκουσα πρώτη φορά!

δεν θα βρούμε άκρη σε αυτό το ερώτημα ποτέ τελικα
sabbath μωρέ να ναι και ότι να ναι :stuck_out_tongue:
on topic οκ απλα γίνανε μετα τον dio περισσότερο εμπορικοί αλλα έγραψαν τέλεια ερωτικά τραγούδια

Μετά την φυγή του Dio, οι Rainbow γίνανε pop-rock και δεν άγγιξαν ξανά τα έπη του παρελθόντος. Μετά την φυγή του Ozzy, οι Sabs συνέχισαν να διχοτομούν το σύμπαν.

ελα που για τους πολλούς ήταν και οι rainbow μετα dio και οι sabbath πριν dio έπικά συγκροτήματα.Φίλε panoskosto κανείς μας δεν έχει άδικο όλα αυτά ειναι υποκειμενικά ανάλογα με την προσωπικότητα και τις προτειμίσεις του καθενός

μια χαρά σας γαμάνε με μπονετ και τζοελυντερνερ. το eyes of the world και το i surrender σβήνουν δισκογραφίες.

Πες τα ρε ατομο, πες τα!Death Alley
Driver, Spotlight Kid, Tearin’ Out My Heart, All Night Long, Can’t Let You Go, Street Of Dreams μερικες μονο απο τις κομματαρες!

Temple of the king

Tarot woman
The shed
Gates of Babylon

Πολυ δυσκολη επιλογη γιατι εχουν παρα πολλες κομματαρες αλλα αν πρεπει να διαλεξω θα πω kill the king :slight_smile:

Stargazer με απίστευτη ευκολία και απορώ πως γίνεται να λείπει από το πολ ένα από τα μεγαλύτερα τραγούδια της ιστορίας!!!

Ε, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Κάποιος έφτιαξε ένα πολ μεθυσμένος…

Τemple of the Κing!!! τραγουδαρα!!

Δύσκολη επιλογή. Θα έλεγα ή το Stargazer ή Rainbow Eyes. Καλύτερο γενικά το πρώτο, αλλά το δεύτερο είναι που σε συνθλίβει.

Πωωωω… Αγαπημένη μου rock μπάντα! Όλα τα κομμάτια (επι εποχής DIO Τουλάχιστον) είναι ένα και ένα! Μεγάλη αγάπη έχω στο kill the king το οποίο ψήφισα κιόλας αλλά και όλα τα υπόλοιπα πάλι αγαπημένα κομμάτια είναι! :slight_smile:

stargazer uber alles

‘‘Stargazer’’,χωρις δευτερη κουβεντα!!!

Stargazer παιδες,επρεπε να υπαρχει και στο Poll :slight_smile:

Τι αλλο θα δουνε ρε απιστοι τα ματια μου…ρε κανετε poll για τους Θεους και δεν βαζετε μεσα το

[SIZE=“7”][B]STARGAZER[/B][/SIZE]

Ισως η καλυτερη στιγμη του Dio με τους Rainbow με τρελα γυρισματα στη φωνη του ειδικα προς το τελος που εχει ενα breakdown το κομματι και λεει τα “Coming home, coming home, my eyes are bleeding and my heart is leaving here” με τρομερη κιθαριστικη δουλεια απο τον Blackmore (:bow:) με μια ριφφαρα που τσακιζει κοκκαλα και μια σολαρα απο αλλο πλανητη και ντραμινγκ που σπαει τα τυμπανα απο τον Powell

Εχουμε και συμμετοχη απο Συμφωνικη ορχηστρα και οταν μπαινουν τα εγχορδα στο ρεφρεν πραγματικα το κομματι ειναι ΓΚΑΥΛΑ…

Other και συγκεκριμενα Stargazer λοιπον απο μενα αν και ολα τα κομματια του poll ειναι ενα κι ενα…τι να πρωτοβαλει και ο topicstarter…:wink:

Επισης [B]ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ[/B] με ολη τη σημασια της λεξης εχει και ο δισκος που εβγαλαν το 1995 με τιτλο “Stranger In Us All” με Doogie White στη φωνη και ο τελευταιος χαρντ ροκ δισκος του Blackmore…δεν πηρε την προσοχη που του αξιζε (μαλλον επειδη την ιδια χρονια γεννηθηκα εγω :p) αλλα ειναι δισκαρα απο τις λιγες

κατι ξεχασατε οντως~!stargazer με διαφορα!!τι να πουμε για τον υμνο!