Αγαπημενο Rainbow τραγουδι

και το Σταρστρακ ρε γαμωτο…

Πολυ “ιν” για ροκ νυχτα οξω!

Gates of Babylon! Ενα κομματι που δεν γινεται να ξαναγραφτει…

[SIZE=“5”]STARGAZER[/SIZE]

[SIZE=“3”]KILL THE KING[/SIZE]

GATES OF BABYLON

[SIZE=“5”]Gates Of Babylon[/SIZE]
[SIZE=“4”]Lady Of The Lake[/SIZE]
[SIZE=“3”]The Temple Of The King[/SIZE]

I surrender!!!

Έκληση προς διαγραφή του quotαρισμένου ποστ.

ουυυ

• man on the silver mountain,stargazer,all night long

Ok, το έσωσες.

καλα γενικός τα πρώτα με τον dio ήταν διαμάντια

Stargazer

ωραιος!
πραγματικα απορω πως προς το γιατι τα τραγουδια αυτης τη κατευθυνσης υποτιμουνται τοσο πολυ!

επισης:

lost in hollywood, eyes of the world, Jealous lover, Can’t happen here ,stone cold και τα ρεστα!

ετσι ρε megatherion!!

Temple of The king!!! 8)

το still i’m sad αν και διασκευη στο on stage τα σπαει. απο τα αγαπημενα μου ειναι. κριμα που δεν βαλαν στιχους στην στουντιο εκτελεση

Stargazer με διαφορά

Το πρωτο ειναι το αγαπημενο μου αλμπουμ.Το self portrair οπως και το black sheep of the family ειναι τραγουδαρες.

έβαλαν, αλλά το 1995. Εγώ πάντως ψηφίζω Gates. Θεωρώ ότι σε αυτό εμπεριέχονται όλα τα στοιχεία των Rainbow. Επικό στοιχείο, ανατολίτικες επιρροές, τεχνική κλπ κλπ

By the way. Φοβερή εκτέλεση του The Temple Of The King έπαιζε στην περιοδεία για το Stranger…

και με dio στα φωνητικά στην σύγχρονη εποχή

Εγω πάντως δεν μπορω να ξεχάσω της ατελειώτες ώρες που έπαιζα τότε Diablo (the bests RPG ever) και άκουγα Stargazer. Την ανατριχίλα του solo του Blackmore. Το γιατί θεωρούσα τότε καλύτερο drummer τον Cozy Powell… Το πυροβολητό που έσκαγε o τύπος σε κάθε αλλαγή verse-bridge-chorus… Το πόσο αν ήμουν drummer θα ήθελα να παίζω αυτο το κομμάτι και να χτυπιέμαι ασταμάτητα. Τον Dio και την ορχήστρα του Μόναχου (ειδικά απο το 6:00 και μετά) να με ανατριχιάζει και να μπαίνω μέσα στο κλίμα του παιχνιδιού με όλα αυτά… Ε κάπως έτσι ακολούθησε και η αγάπη μου για το power. Halloween και Keepers of the 7 keys. Απλά Ι see a rainbow rising… Look there on the horizon and I’m coming home…. Πω ρε πούστη ανατρίχιασα πάλι…

:lol::lol::lol::lol:

ειναι λογικο να υποτιμουνται αν τα συγκρινεις με την DIO ERA των RAINBOW…
η μερα με τη νυχτα!!!

οπως ειναι λογικο να συγκρινεις Sabbath Ozzy-era με τα του Dio?
:wink:

\:D/:yahoo:YEAH ,BABY!..[SIZE=“4”]YEAH![/SIZE]