Ε ναι, κι εγώ για Ελλάδα έλεγα. Όταν οι Guns N’ Roses μαζεύουν 40 με 45.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ οι Rammstein πόσο θα μαζέψουν; Για αυτό λέω μια χαρά είναι η Φιλαδέλφεια για Rammstein (το Καραϊσκάκη δηλαδή γιατί μάλλον εκεί θα πάει).
Ε ναι, στον legola απαντουσα, εννοωντας το 2010 που ειχε βαρια 10-12 χιλιαδες. Απλα θα θελαμε ΟΑΚΑ λογω κυρους
Βεβαια ειναι αλλο το μέγεθος του γκρουπ σε σχεση με το 2010 , οπως ειναι αλλη η συμμετοχή του κοινου σε live τα τελευταία χρόνια. Αν δωθει το κατάλληλο ποσο στον Μαρινακη θα ειναι ολα οκ. Βέβαια εχει πααρα πολλα χρονια να το δωσει για συναυλία.
Είναι μικρό τα Καραισκάκη για Rammstein πλεον. Και για να βγουν πρεπει να βαλουν πιο ακριβό εισιτήριο από οτι θα είχαν υπολογίσει από ΟΑΚΑ. Χτες πάντως περνούσα από Καλλιμάρμαρο και μου φαινόταν πιο πιθανό να γίνει εκεί… Μελετούσαν κιολας τον χώρο για Coldplay αλλά δεν τους βγήκε.
Με λίγα λόγια μόνο ΟΑΚΑ. Έχουν 7 μήνες περιθώριο
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν θεωρείται λογικό το ΟΑΚΑ εκεί που έγιναν οι Muse. Θεωρητικά χωράει μισό μύριο. Για coldplay OK πούλησαν κερκίδες για rammstein όμως? Μια χαρά σε αεροδρόμια και χωράφια παίζουν.
Λογιικα αυτο θα γίνει.
Νέα Φιλαδέλφεια, άκυρο λόγω ευρωπαϊκού τελικού.
Μαλακάσα, άλλη εταιρία
Καλλιμάρμαρο, δύσκολο, για Coldplay πιο πιθανό
Αρα, έχουμε (η σειρά είναι τυχαία) :
- Ανοιχτός χώρος ΟΑΚΑ
- ΟΑΚΑ μπάσκετ
- Καραϊσκάκη
- Μαρκόπουλο
- Λεωφόρος
- Ριζούπολη
Εχοντας δει το λαιβ κ τις τιμες το 2022 μου φαίνονται απιθανα τα περισσότερα μερη.εκτος αν κανουν σκοντο.
Σε 3 μερες ξεκιναει η προπωληση κ δεν ξερουμε που θα γινει το λαιβ ακομα.Ουτε τιμες ,ουτε τιποτα.Μια χαρα
Αυριο ξεκιναει η προπώληση για το fan ckub. Τιμες δεν εχουν ανακοινώσει για πουθενά.
Ποιός λογικός και νοήμων άνθρωπος θα αγοράσει εισιτήριο χωρίς να ξέρει που θα γίνει το λαιβ, χωρίς να ξέρει τί αγοράζει και κυρίως ΠΟΥ το αγοράζει;;; Ειδικά από μία εταιρεία η οποία τα έκανε θάλασσα στους Maiden (και όχι μόνο).
Δεν ξέρω για Maiden, στους Guns N’ Roses ήταν όλα άψογα!
Εγω παντως αυριο θα βγάλω.
Οταν δεν το γεμιζουν οι Maiden, δεν θα το κανουν οι Γερμανοι.
Στην χώρα μας τουλάχιστον.
κι εγώ νιώθω ότι για Ελλάδα και Καραϊσκάκη καλά είναι
Στείλε τιμές, αν θέλεις.
Προφανως θα στειλω τιμες και οτι αλλο ισως γινει γνωστό
Πάντως τσέκαρα τους χώρους που παίζουν έξω και στην Ιρλανδια είναι γήπεδο ραγκμπι 18,000 θέσεων και στην Αυστρια δύο ημερομηνίες σε γήπεδο 28000. Αρα μπορεί να σταθεί άνετα και στο Καραισκάκη και έξω απο το ΟΑΚΑ.
Τελικά η προπώληση για Αθήνα πήγε 7/11 για fan club και 9/11 η γενική.