Ramones

Άστα ρε, έκατσε στραβή και την έκανα εκείνη την ημέρα (λόγω εκλογών) ενώ το είχα κανονισει να έφευγα αυθημερόν την Κυριακή και να σκάσω στο λάηβ. Τεσπά, παίχτηκε κάτι άλλο εκτός από το “Καταστολή στο Περιθώριο” (= Sbd Put Smth in My Drink) που παίζουν συνήθως;

Όχι δεν έπαιξαν αυτό… βασικά πρώτη φορά το άκουγα, δε ξέρω ποιό ήταν, ανέφερε κανονικά τους “Ραμόνες” (όπως το γράφω) στο ρεφραίν του και το προλόγισαν ως φόρο τιμής προς τη βασικότερη τους επιρροή…

έλα ρε, γαμώ! κ δεν βρίσκω κανένα βιντεακι στο yt από το συγκεκριμένο τραγούδι.

Έψαξα και γω, δε βρήκα. Και ήταν καναδυο παιδιά που τράβαγαν σε βίντεο όλη τη συναυλία, τους έβλεπα, αλλά φαίνεται το κράτησαν για προσωπική χρήση… :stuck_out_tongue:

In September 2010, the Associated Press reported that “Joey Ramone Place,” a sign at the corner of Bowery and East Second Street was New York City’s most stolen sign. As of September 27, the sign has been moved to 20 feet above ground level. Drummer Marky Ramone thought Joey would appreciate the fact that his sign would be the most stolen adding “Now you have have to be an NBA player to see it.”

xaxaxaxaxa

[SPOILER]

(λέμε για αυτό):

[/SPOILER]

Kαι μια φωτο για να σκασουν οι οχτροι μας…:smiley:

Προχτές ξαναπήγα στο μοναδικό απ’όσο ξέρω μουσείο των Ramones στο Βερολίνο… συγκίνηση και για άλλη μια φορά…

Πόσο τεράστια μπάντα και πόσους μα πόσους έχει επηρρεάσει…

τι είναι τούτο; δεν το έχω ξαναματακούσει… τί έλεγε;

Ενας σχετικά μικρός χώρος με πάνω από 500 memorabillia (φωτό, αφίσες, μπλούζες, κονκάρδες κλπ κλπ) αρκετά κοντά στο κέντρο του Βερολίνου και ειδικό χώρο όπου προβάλλεται ένα dvd με ένα ντοκυμαντέρ για την μπάντα. Όποιος πάει Βερολίνο δε πρέπει να μη πάει!

α-χα. καλή φάση.

κιε γαμώ τις φώτος αυτή

στο τείχος του Βερολίνου

…born to die in Berlin κ ετσ.

Έτσι!!!

Ramones will be awarded Grammy Awards for lifetime achievement

According to Billboard.com, punk pioneers the RAMONES will receive Grammy Awards for lifetime achievement next year, organizers said on Wednesday. They will receive their statuette at an event in Los Angeles on February 12, a day before the 53rd annual Grammy Awards ceremony is held.

Tommy Ramone is the only surviving member of the original RAMONES lineup ? Joey died from lymphatic cancer in 2001, Dee Dee from a drug overdose in 2002, and Johnny from prostate cancer in 2004.

RAMONES’ only record with enough U.S. sales to be certified gold was the compilation album “Ramones Mania”. Recognition of the band’s importance built over the years, and they are now cited in many assessments of all-time great rock music, such as the Rolling Stone list of the “50 Greatest Artists Of All Time” and VH1’s “100 Greatest Artists Of Hard Rock”. In 2002, the RAMONES were ranked the second-greatest band of all time by Spin magazine, trailing only THE BEATLES. On March 18, 2002, the RAMONES ? including the three founders and drummers Marky and Tommy Ramone ? were inducted into the Rock And Roll Hall Of Fame.

πάμε μωρή ομαδάραααα. Και από τον Άδη συνεχίζουν να γαμάνε τα πάντα. :stuck_out_tongue:

Xαχαχαχαχα έτσι! Αν και ίσως να προτιμούσα να μην πέρναν ποτέ ούτε ένα βραβείο. Δεν τους χρειάζεται!!!

παίζει να το έχω ξαναποστάρει, αλλά δεν θυμάμαι…τέσπα, πόσο πολύ κομμάτιας είναι ο eddie των pearl jam??? θεός κ απίστευτη εκτέλεση

[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“5”]
if she can find a reason to forgive
then I can find a reason to live ρεεεεεεεεεεεεεεεεε[/SIZE][/FONT]

Πιθανον το αγαπημενο μου Ramones κομματι και μια διασκευη ανταξια του πρωτοτυπου απο τους Pearl Jam…

Yπάρχει και στο tribute cd των ramones. απίστευτο κομμάτι και απίστευτή και η εκτέλεση του βέντερ

το ότι η διασκευή στο tribute είναι από τις καλύτερες, είναι αξίωμα! το θέμα είναι πόσο ζάντα είναι ο vedder στο βίντεο…

Τεσπά, να ποστάρω και μία διασκευή που ανακάλυψα σήμερα

καλά πόσα κομμάτια των Ramones έχουν διασκευάσει οι RHCP? :lol:

Aυτο που δεν ηξερα εγω ειναι οτι και οι Ramones (oπως και οι αγαπημενοι σου Last Drive :D) εχουν διασκευασει το Time Has Come Today.

σωστός, υπάρχει και σε στουντιακή εκτέλεση στο Subterranean Jungle! (αν κ ο δίσκος είναι μάλλον ο λιγότερο αγαπημένος μου από τους Ramones).

(άσχετο: αν δεν το ξέρεις, ακόμα κ ten years after έχουν διασκευάσει οι Ramones ε, κατσε καλά λέμε!)