Ramones

Μιας και με έφερε η δουλειά για μια επίσκεψη στο Βερόλινο, με την πρώτη ευκαιρία πήγα στο Ramones Museum. Ορίστε μερικές φώτος:

Εισιτήριο, το ταμπελάκι που κρατάγανε όλοι στο κοινό, και φωτογραφία του New Year’s Eve Show@Rainbow, 1977, όπου ηχογραφήθηκε το It’s Alive

[SPOILER][/SPOILER]

Η είσοδος

[SPOILER][/SPOILER]

Dee Dee’s autopsy

[SPOILER]

[/SPOILER]

απόκομμα περιοδικού από συναυλία τους στο Ροδον!

[SPOILER][/SPOILER]

Το τζην του Joey

[SPOILER][/SPOILER]

κουνημένη άποψη του εσωτερικό χώρου

[SPOILER][/SPOILER]

Ramones Mania: χρυσό άλμπουμ

[SPOILER][/SPOILER]

^^^ όμορφες οι φώτο, μα πιο μοναδικό από όλα το χαρακτηριστικό τζιν του Joey

τώρα νιώθω μεγάλος μαλάκας που πήγα Βερολίνο και υποτίμησα το μουσείο των Ramones… [-X[-X

Το αντίτιμο ήταν 5 ευρώ και συμπεριλαμβάνεται και μπύρα. Το ``εισιτήριο’’ του μουσείου ειναι μια κονκάρδα και ισχύει ισόβια (δηλαδή μπαίνω τζάμπα την επομενη φορα).

Έχω πάει 6 φορές. Κάτι σαν προσκύνημα όποτε πάω Βερολίνο. Τι να πεις… μαγεία!

Τώρα σοβαρά με την κονκάρδα μπαίνεις τζάμπα; Εγώ κάθε φορά πλήρωνα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και είναι σίγουρα 5?; Γενάρη έδωσα 3? (και πάλι…) :stuck_out_tongue:

ωραίος! χαχα! 5 ευρώ είναι αμα πάρεις μπύρα, κανονικά είναι 3.5. Την επομενη φορά δείξτους τις 6 κονκάρδες σου και ζήτα πίσω τα λεφτά :lol: Όντως ισχύει, γιατί μου το είπε η τύπισσα που ήταν στο ταμείο.

μάλιστα καλή φάση!!! :stuck_out_tongue:

Δε πειράζει μωρέ… για το σαπόρτ :slight_smile:

O τελευταίος των αυθεντικών RAMONES, ο ντράμερ Tommy πήγε να βρει τα άλλα ρεμάλια χτες, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Fare well Tommy.

Theyre forming in straight line
theyre going through a tight wind
The kids are losing their minds
The blitzkrieg bop

…αν και το τέλος εποχής έχει παρέλθει…τώρα σφραγίστικε

r.i.p.

:frowning: Πούστη καρκίνε…τώρα δεν έμεινε κανένας. R.I.P

έγινε το reunion λοιπόν… :frowning:

Το μάθαμε και αυτό μάγκες… Πέθανε και το τελευταίο όνομα μιας ιδέας και όχι μπάντας… και τα 4 ονόματα στις μπλούζες μας γύρω από τον αετό μας κοιτάνε από ψηλά τώρα ποια… :frowning: … γαμημένε καρκίνε…

This is like having film of cavemen discovering fire.

3 Likes