Randy Rhoads vs Zakk Wylde vs Gus G

1 θρυλος που εφυγε νωρις…1 συγχρονος θεος της μεταλ και 1 φιλοδοξος ταλαντουχος wannabe μεταλας.ποιος κερδιζει κατα τη γνωμη σας?? :slight_smile:

(εμενα μου αρεσουν παρα πολυ και οι 3,δεν μπορω να ξεχωρισω καποιον για διαφορους λογους οποτε θελησα να μαθω τη γνωμη σας)

Γιατί wannabe?

γιατι ενω ειναι ενας συγχρονος Guitar Hero κατα τη γνωμη μου,δειχνει με τη συμπεριφορα του οτι ακομα ειναι ενα νεο παιδι που δεν ειναι ετοιμο για το μεγαλο βημα.η δουλεια του στους firewind ειναι καταπλικτικη αλλα μετα,αφου πηγε στον γερο-0ζζυ την ειδε ενας και μοναδικος…δεν λεω ειναι πολυ μεγαλο ταλεντο αλλα θα παει χαμενος αν συνεχισει ετσι.ο Randy στα 24 του ηταν ηδη τρομερος,σεμνοτατος αλλα δυστηχως δεν προλαβε να δειξει ολο του το ταλεντο…απο την αλλη ο -για πολλους- βλαχοαμερικανος Zakk ειναι ενας σκληροτραχηλος μουσικος που αρχιζει δυστηχως μετα απο τα τοσα προβληματα που ειχε να χανει τη λαμψη του.πιστευω οτι κακος κρινουν ολοι αρνητικα τον Ζακκ γιατι εχει κανει πολυ καλη δουλεια τοσα χρονια και αξιζει λιγο περισσοτερο σεβασμο… :slight_smile:

Αν και είναι δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα σε Rhoads και Zakk, επιλέγω Zakk.

που το ειδες αυτο??
τι εκανε δηλαδη και την ειδε ενας και μοναδικος?

Που κι έτσι να είναι σιγά το πράμα…Άλλοι δεν έχουν κάνει τίποτα συγκριτικά με αυτόν και νομίζουν πως έπιασαν τον παπά από τα @@…

που στο κατω κατω εμεις απλα τον ειδαμε με sabbath και το λεμε λες και εγινε χθες και εγινε μονο για τον καθενα μας…
φαντασου να μπαιναμε στην μπαντα του…!!
ωπ. το ειπα και ζαλιστηκα…:?

Kαι ο Zakk θα ψήφιζε Randy.
Εδώ έχει βαφτίσει τον ένα του γιό Hendrix Rhoads (μικρά ονόματα) :wink:

O Κώστας είναι αξιοθάυμαστος που έφτασε να παίζει με τον Ozzy αλλά δεν έχει θέση σε αυτό το poll. Aς κυκλοφορήσει ο δίσκος, ας κλείσει χρόνο στη μπάντα και έχουμε καιρό…

Σε ελάχιστα poll θα έχανε ο Randy Rhoads την προτίμηση μου, και σίγουρα όχι σε αυτό εδώ…

Gus G εννοειται.Δεν γνωριζω καν τους αλλους 2.

zakk wylde γιατί είναι ο μόνος που μ’αρέσει από τους 3.έτσι στεγνά.

Δυστυχως για μας τους Ελληνες ισχυει το να ηταν η ζηλεια ψωρα…Διοτι δεν μπορουμε να βλεπουμε Ελληνα να προκοβει.Το παλικαρι τον διαλεξε αναμεσα σε τοσους αλλους ο Οζζυ!!Οπως ειχε διαλεξει τον Randy,οπως ειχε διαλεξει και τον Zakk και αυτο ειναι εμαγλη τιμη για αυτον.
Εγω προσωπικα ψηφιζω τον Zakk γτ ειναι απο τους κιθαριστες οι οποιοι τους βλεπεις και παθαινεις πλακα.Οχι οτι ο Randy δεν ειναι απλα δειχνω μεγαλυτερη συμπαθεια στον Zakk.

Aλλα με τιποτα δεν θεωρω οτι ο Κωστας δεν ειναι αξιος

Κοινότυπο, αλλά δεν πειράζει. Όπου υπάρχει ο Randy δεν μπορεί να τίθεται θέμα σύγκρισης. Όσο καλοί και αν είναι οι άλλοι δύο (που είναι, μην ακούσω καμία παπαριά του στυλ, ψώνιο ο Γκας, τυχερός κλπ, ο τύπος είναι τοπ κιθαρίστας σε ένα σύστημα όχι πάντα δίκαιο, αλλά όχι και πάντα άδικο) όποια σχέση με το μακαρίτη τους αφήνει πίσω…

To poll που είναι :-k:-k
[SIZE=“5”][SIZE=“6”]ΧΑΛΑΡΑ RHOADS[/SIZE][/SIZE], παρόλο που και οι 2 άλλοι μου αρέσουν πάρα πολύ

Randy με χίλια…
Ο Zakk Wylde είναι θεός, και αυτό κάνει ακόμα πιο μοναδικό το ότι οι πιο πολλοί (φαντάζομαι) γουστάρουν περισσότερο τον Randy.
Όσο αφορά τον Gus G, είναι νωρίς ακόμα. Έχει δρόμο ακόμα για να αφήσει το στίγμα του, και να μας κάνει να αγαπήσουμε τα παιξίματα του. Και νομίζω πως πρέπει να είναι τιμή μας και καμάρι μας που είναι Έλληνας, γιατί δεν παίζεις με Ozzy (και με οποιονδήποτε τέτοιου βεληνεκούς καλλιτέχνη) αν δεν το αξίζεις πραγματικά.

Αυτη τη συζήτηση την έχω κάνει με αρκετά άτομα και οι περισσότεροι είναι υπέρ του Rhoads.
Εγώ προτιμώ Zakk fucking Wylde :twisted::twisted::twisted: πολύ περισσότερο από τους άλλους 2,αλλά εκτιμώ πιο πολύ τον Rhoads φυσικά σαν μουσικό!!! 8)

Jake E. Lee :stuck_out_tongue:

Μιλαω σοβαρα παντως, Bark at the moon & Ultimate sin ειναι οι αγαπημενοι μου Ozzy δισκοι.

Το poll θα επρεπε να ηταν Randy Rhoads vs Jake E. Lee vs Zakk Wylde . O συμπολιτης μου Gus ειναι πολυ νεος ακομα, μακαρι να γραψει κι αυτος ιστορια πλαϊ στον Οζυ.

ειχα κανει παλιοτερα και εγω ενα πολλ με θεμα τον αγαπημενο κιθαριστα του οζζυ(ειχα βαλει και καποιους που ειχαν παιξει μονο λαιβ μαζι του)και συμφωνω με τον προλαλησαντα.λατρευω ραντυ και ζακ,αλλα ο jake e. lee ειναι μεγαλη λατρεια και εχει παιξει σε δισκαρες του οζζυ

Συμφωνώ ακόμα και στα σημεία στίξης.

Αν δε σ’ αρέσει ο Ράντι να το κοιτάξεις λίγο μικρέ αυθάδη! :stuck_out_tongue:

Τί νόημα έχει τώρα τούτο δω;

Είπε κανείς τίποτα αρνητικό για τον Καραμητρούδη σ’ αυτό το τόπικ;

Πολύ σωστό κι αυτό.

Ο Gus G. ειναι αξιος και αξιζει ενα μεγαλο μπραβο για την δουλεια του και το γεγονος οτι εφτασε να παιζει με τον Ozzy ειναι παρα πολυ σημαντικο… Αλλα δεν μπορει να συγκριθει με τους αλλους 2, γιατι δεν εχει βγει καν ο δισκος που παιζει και δεν εχει κλεισει ουτε χρονο στην μπαντα… Οποτε ειναι ακυρο και αδικο να τον συγκρινουμε με τον Randy Rhoads και τον Zakk Wylde…

Οποτε απο τους 2, θα ψηφισω τον υπερτατο Randy Rhoads φυσικα, τρομερος κιθαριστας και παιζει στα 2 πρωτα του Ozzy που ειναι ΔΙΣΚΑΡΕΣ… Τον θεωρω γενικα απιστευτο κιθαριστα και κριμα που εφυγε τοσο νωρις απο την ζωη, μολις στα 25 του και δεν προλαβε να μας αφησει και αλλα μνημεια του ταλεντου του.