Πες το στην Τένια (Μακρή) ή Re-re-analyze this!

εγώ λέω να σε γδύσουμε , να σε στολίσουμε με φωτάκια παντούυυυυυυυυυυυυυυ…να σε στήσουμε στην ομόνοια κ να βγάλουμε κάνα φράγκο…!!!Εννοείτε πως θα φοράς κ το σκούφο του Αγ.Βασίλη!Και για να μην μας κρυώσεις θα σου έχουμε κ 10 αλλοδαπές να σου κάνουν παρέα!!

ΔΕΧΟΜΑΙ!

Θέλω για την βασική 5αδα…
Adriana Lima, Carolina Ardohain, Somaya Reece, Natacha Peyre και Dannielle Gamba

Τα υπόλοιπα μελαχροινά με ύψος μέχρι 1.80 και κατα προτίμηση απο Βραζιλία, Ιταλία και Βενεζουέλα… ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΞΑΝΘΑ!

Αμα γεννήσεις κανένα μωράκι, που θα σε ξυπνάει κάθε 2 ώρες, έλα να ξανασυζητήσουμε…

Τελικά η Αθήνα είναι μικρή… Συναντηθήκαμε σήμερα το πρωί εντελώς τυχαία με τον Ανχολάκο στο κέντρο, όπου με τσάκωσε να έχω αγοράσει το Diva Futura των Nightfall, Steelhouse Lane και το Alive in Athens των Fates Warning, στο οποίο φαίνομαι φευγαλέα…
Ο Ανχόλι δεν είναι για όλες… Είναι για λίγες κι εκλεκτές…
Ο Θανάσης ανήκει μόνο στη γυναίκα του που είναι καρακουκλάρα…
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
[size=1]Εγώ είμαι για όλες[/size]

Θανασάκο αν είναι έτσι , βάζω αυτές να γδυθούνε :wink: !!!..
Θα πιάσουν πιο πολλά :roll:

Υ.Γ συμβιβάζεσαι με την Τσουτσουνοπέρνοβα από Ρωσία? την Σβετλάνα ? την Ροζαλίντα?

ΟΧΙ!

ΟΧΙΑ!!!

Δηλαδή μέσα σε πέντε μέρες καταφέρατε να φτάσετε το thread στις 29 σελίδες?! :roll:
Πολύ καλά κάνατε κι ήρθατε στο συγκεκριμένο topic, για όλους σας υπάρχει λύση!
Αυτός που περιμένω, αυτός που περιμένω, αυτός που περομένω δε λέει να έρθει!!

Α…και κάνατε και meeting και δεν με καλέσατε!!
Αυτά είναι έργα του πανούργου Τέλη! :lol:
Θα σε φτιάξω εγώ Ρούλη!! :lol:

I’ll be back!! :twisted:

Η πρόσκληση ήταν ανοιχτή. Όπως και η πόρτα.

Το δικο μου το παιδακι θα ειναι ησυχο και καλο σαν και μενα… :roll:

εγώ λέω να σε γδύσουμε , να σε στολίσουμε με φωτάκια παντούυυυυυυυυυυυυυυ…να σε στήσουμε στην ομόνοια κ να βγάλουμε κάνα φράγκο…!!!Εννοείτε πως θα φοράς κ το σκούφο του Αγ.Βασίλη!

Τα παιδακια που θα χουν βγει βολτα με τις μαμαδες τους εκει κοντα,τι φταινε;;; :stuck_out_tongue: (Η τελευταια κακία που λεω πριν τα Χριστουγεννα, promise)

Μα κοπέλα μου δεν θα τον βγάλουμε μέρα μεσημέρι…αλλά μετά τις 10 το βράδυ που κυκλοφορεί όλος ο καλός ο κόσμος…τώρα αν κυκλοφορούνε παιδάκια εκείνη την ώρα το πολύ πολύ να “δουν” την…έντονη προσωπικότητα του κ να πέφτουν για ύπνο από νωρίς ώστε όταν μεγαλώσουν να του μοιάσουν…

Υ.Γ ο Θανάσης κάνει καλό στην κοινωνία!

Προτεινω μετα τις 12…Να ειμαστε σιγουροι…(για τα παιδακια παντα) :wink:

Υ.Γ.:Ποσα σου δινει για να τα λες αυτα;

τα βασικά ή μαζί με τα bonus? :roll:

Α σου δινει και bonus;;; 8O

Εχμμμ, πολυ καλο παιδι αυτος ο Θανασης, τι να πω, δεν εχω λογια, ψηλος,ωραιος, με αδαμαντινο χαρακτηρα, υπεροχους κοιλιακους, ωραιο χαμογελο, απειρα προσοντα αυτο το παιδι…

Θα σας σπάσω τα μούτρα…

Πώς σου πάειιιι όταν θυμώνειςςςςςςςςςςςςς!!!
ΑΧ ΑΧ … κ θέλουμε κ 4 ώρες μέχρι τα μεσάνυχτα…!!!

Μας υποτιμας.

Με λένε sofi-k και λατρεύω το spamming!

Ειναι σοβαρο γιατρε;;;

Θα σε στείλω στον Dr. Unholy παιδί μου να σε κάνει καλά…

έχει πέσει νέκρα σήμερα… τι φταίει Τένια μου;
[size=1]μήπως το νέο μου κούρεμα;[/size]