Πες το στην Τένια (Μακρή) ή Re-re-analyze this!

[size=1] Ο Ψαλιδοχερης σε κουρεψε;[/size]

Οχι ρε αυτος κουρευε καλα…

Θες να πεις κάτι για τα μαλλιά μου; :x

Οχι βεβαια.
Πρωτον γιατι εχω κοψει τις κακιες και δευτερον γιατι τα μαλλια σου αποκλειεται να ναι χειροτερα απο τα δικα μου.

Αμα σας κόψει τα χέρια απο την ρίζα θα σας πώ εγώ…

…που θα βρείτε ειδικό να σας τα ξανακολλήσει!

Επαναφερω το θρεντ γιατι το χρειαζομαι…
Τις τελευταιες μερες δεν ειμαι καλα…
Θελω να παω Αιγαλεω και παιρνω το λεωφορειο για Γλυφαδα …
Θελω καφε φραπε και ριχνω ελληνικο καφε στο σεικερ και απορω γιατι δεν κανει αφρο…
Χτες πηρα τα σκουπιδια με σκοπο να τα πεταξω, καθως και τα βιβλια της σχολης, πεταω ωραια ωραια τα βιβλια και ξεκινω για την σχολη με τα σκουπιδια παρεα…
Δεν ειμαι καλα σας λεω!
Ζητω την βοηθεια ειδικου. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Σοφία μου, πράγματι τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά για σένα.
Μην ξεχνάς πως μου έστειλες με mail φωτογραφίες 2,0Μ η κάθε μία.
Θα μπορούσα να σε βοηθήσω, αλλά όχι από ?δω.
Μπορείς να επισκεφθής το γραφείο μου καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 21:00.
Η τιμή είναι 30,00 euro. [φιλική].

και η επαγγελματική ποία είναι? :?:

ego tha elega sofaki, oti eisai mia xara. den exeis kanena provlima. fantasou na epernes to sosto leoforeio gia aigaleo, na eftanes stin ora sou kai meta apo ligo na syniditopoiouses, vathystoxasta, ti akrivos kaneis ekei?itheles pragmatika na vriskesai ekei???afto tha itan pio tragiko! akou pou sou leo…

Και τα προγράμματα που κάνεις?

Και τα προγράμματα που κάνεις?[/quote]Αυτά είναι τα μυστικά του επαγγέλματος.
Δεν μπορώ να τα αποκαλύψω έτσι ?αέρα?.

Χριστινα μ’αρεσουν οι αποψεις σου!!!Δικια μου εισαι κι εσυ, κι εγω τα ιδια λεω…αλλα οι αλλοι μου λενε οτι δεν ειμαι καλα…

Ρε Ρανια με γδερνεις!!! 8O 8O 8O
Η θεραπεια θα ειναι τιποτα ηλεκτροσοκ και τετοια?Αν ειναι ετσι, δεν θελω, καλα ειμαι!

Τα strap-on τα έχεις ξανακούσει? ΟΕΟ?

Άκου να σου πω Σοφάκι,

το πιο πιθανό είναι ότι εσένα σ’έπιασε η άνοιξη λίγο πιο νωρίς! χαχα!

Μήπως ερωτεύτηκες βρε κοριτσάκι? (έτσι για να κάνω και το θέμα επίκαιρο λόγω ημέρας!)

Μπα δεν παίζει…Α! Και λόγω ημέρας, Περαστικά σε όσους γιορτάζουν! :stuck_out_tongue:

Μπα δεν παίζει…Α! Και λόγω ημέρας, Περαστικά σε όσους γιορτάζουν! :P[/quote]

Άσε τα ψέμματα και δήλωσε σε όλους όσα μου αποκάλυψες χτες το βράδυ…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
Δεν θυμαμαι, ειχα πιει… :roll: :roll: :roll:

[size=2]Καλα λοιπον, παλιο-καρφι, περαστικα και σε μενα…(και σε ολες τις θαυμαστριες σου, οπως μου ειπες χτες… :wink: , ψωνιο του κερατα :stuck_out_tongue: )[/size]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
Δεν θυμαμαι, ειχα πιει… :roll: :roll: :roll:

[size=2]Καλα λοιπον, παλιο-καρφι, περαστικα και σε μενα…(και σε ολες τις θαυμαστριες σου, οπως μου ειπες χτες… :wink: , ψωνιο του κερατα :stuck_out_tongue: )[/size][/quote]

Σ’ ευχαριστώ γλύκα μου… Η Σόφι και οι κάλτσες της τα σποάνε χαλαρά…
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Περαστικα και σε σενα! λολ

(Δεν θα πρεπε να μαι κακια λογω της ημερας, αλλα οι συνηθειες δυσκολα κοβονται… :wink: )