Νέος δίσκος λοιπόν από τους Red Fang μετά το αγαπημένο ομώνυμο ντεμπούτο!
Με τις πρώτες ακροάσεις, έχουν κατεβάσει τα γκάζια, ας πούμε ότι είναι πιο κοντά στον ήχο των Qotsa, Melvins και Clutch αλλά πάντα με την rock n roll αίσθηση των Red Fang.
Έχοντας υπογράψει πλέον στη Relapse ο δίσκος αυτός είναι το στοίχημα για μεγαλύτερη επιτυχία. Στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθησή του θα έρθουν στην Αθήνα στις 04/06.
Αρχισα να ακουω το δισκο αλλα δεν τον ακουσα ολο.θα πεσει λιωσιμο.
Οσο για τη συναυλια τρελη ξενερα…ηθελα να τους δω αλλα μεσα στις εξετασεις πολυ δυσκολο!!!
Eλπίζω η μπόλικη ροκιά που είχε το πρώτο να έχει εξελιχθεί σε αυτό. Όμως κυκολοφορεί από την πιο απάλευτη εταιρία. Γιατί τους άλλαξαν το λογότυπο σε αυτή_την_κακόγουστη_γραμματοσειρά_σε_κάθε_δίσκο_της_ριλαπς?
Αν σ’ αρέσει τόσο, να υπογράψει τη μπάντα σου (αμα έχεις), να βγάλετε δισκάρα σαν τους Burst και να σας βάλει το ίδιο δαχτυλάκι που έβαλε σ’ αυτούς και διαλύθηκαν. :lol:
Για να δούμε, ελπίζουμε να ναι καλό γιατί θα τους δούμε και στην υπερπεριοδειάρα με The Ocean (αμαν) και Ιntronaut (ωχαμαναμαν)
ακόμα δεν έχω χωνέψει τι δισκάρα κυκλοφόρησαν οι red fang. έχουν τις σωστές επιρροές για αυτό που κάνουν (melvins ftw), και ο δίσκος περιέχει 11 χιτάκια. ειδικά αν η προσέγγιση τους δεν ήταν τόσο heavy, άνετα θα μπορούσες να άκουγες παντού κομματάρες όπως το human herd. όλα τα solo είναι εμπνευσμένα και έχουν νόημα, ο τραγουδιστής τους μπορεί άνετα να μεταβαίνει από μπουνταλάδικα σε μελωδικά φωνητικά, και οι red fang καθίστανται οι πρώτοι στη συνείδησή μου στο live του ιουνίου.
Μη σας τρομαζει το πως αρεσε στον πανω, ειναι πραγματικα πολυ πολυ καλο αλμπουμ :!:
Μelvins, qotsa, clutch (ειδικα στο number thirteen μου ηρθαν κατευθειαν στο μυαλο ετσι οπως μπαινει). Μαλλον ξεπερασαν και το πολυ καλο προηγουμενο αλμπουμ τους, τουλαχιστον για μενα αυτο ειναι περισσοτερα στα γουστα μου. Ηδη εχει φαει λιωσιμο στο mp3 και θα φαει αρκετο ακομα (και μαλλον παει για αγορα).
throw up ειναι τζαμαρισμα μελβινς με qotsa ο,τι και να λετε
5-6 φορα … και μπορώ να πω με άνεση οτι στα @@ μας που πήγανε relapse … παίζουν υπερμουσικάρα και πάλι …νταξει για γραφιστικά μην γκρινιάζουμε μωρε …δεν γαμούσαν κίολα (εκτός απο κείνο το ηρωικό tshirt με το νυχτερίδι)
Καλά όχι και υπερμουσικάρα. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, θα μπορούσαν να είχαν λίγο πιο γυαλισμένο ήχο, προώθηση από χάμερς για νεξτ μπιγκ θινγκ και θρεντ με 15 σελίδες. Έτσι δεν είναι; Όχι θα μου πείτε και ίσως θα 'χετε και δίκιο, αλλά you get my point που λέν κι οι Εγγλέζοι.
επειδή το συγκεκριμένο τρακ μου φέρνει λίγο στο νου τον ήχο των παλιότερων mastodon ( τους οποίους σκέφτηκα οτι μπορεί να υπονοούσες κιολας)… ε και είπα να μην μπολνταρω το “ξεράστε άφοβα” γιατί δεν ξέρω δεν με ενέπνευσε
ντάξει πάντως όντως μου φάνηκε μουσικάρα… το πρώτο τους full το χα αγαπήσει και είχα μια ανησυχία όταν το τσίμπησε η relapse … αλλά πλέον κοιμάμαι ήσυχος με αυτό που έβγαλαν
btw ανερχόμενη γαμάτη ελληνική μπάντα από νησιωτική περιοχή είχε φαγωθεί μερικά χρόνια πριν να τους φέρει ελλάδα και “ας έπαιζαν μπροστά σε δέκα άτομα” … κοίτα να δεις τι γίνεται