Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

δεν εχω κανενα προβλημα να μπει τζαμπα καποιος που πηγαινει τακτικα σε συναυλιες και ετυχε να εχει καποια δυσκολια εκεινη την περιοδο… μιλαω για τους ασχετους που πανε μονο στη μεγαλη συναυλια της χρονιας για το εφε και δεν πληρωνουν ουτε σε αυτη γιατι ξερουν τι μπουρδελο ειμαστε…

η συναυλια ηταν μετρια για το βελινεκες της μπαντας αλλα μακαρι να ηταν μονο ο ηχος και τα σετ λιστ που χαλασανε την διαθεση του κοσμου …οταν προς το τελος της συναυλιας ο κοσμος κουραστηκε και αρχισαν να πεφτουν σαν τα κατοπουλα και φυσικα δεν υπηρχε τροπος να βγουν εξω αφου γινοταν χαμος τους στριμοχναν επανω στις παλετες με τα νερα στα αυτοσχεδια μπαρ … τι να πω εισοδος και εξοδος επρεπε να κανεις ταμα στον Αγιο Φανουριο για να την βρεις … τες πα

Εγω δεν εχω προβλημα με τους τσαμπατζηδες.ειναι (στη πλειοψηφια τους)οι γνωστοι ελληνες που κραζουν τα κακως κειμενα και τις αδικιες στην κοινωνια αλλα με τη πρωτη ευκαιρια τα κανουν κι οι ιδιοι.κραζουν τους αργομισθους δημοσιους πχ αλλα θα θελαν να ειναι στη θεση τους.δε με πειραζει με το να ειναι καποιος υποκριτης,χρειαζονται κι αυτοι στη κοινωνια.

σε παιδιά και εταιρείες όπως η cts που σέβονται τους πελάτες τους αυτονόητα θα τηρήσω την υποχρέωση μου… και αυτούς και τις μπάντες που φέρνουν, αφού το έχουν ανάγκη…

στην ρουφιάνα την didi, ειδικά μετά τα χθεσινά, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ…
και μην ακούσω τίποτα για στήριξη… ειδικά σε αυτούς… όταν δεν σε σέβονται επανειλημμένα και συνεχίζεις να στηρίζεις μάλλον είσαι πρόβατο…
και στ’@@ μου αν δουν λίγα εισιτήρια το μανατζμεντ των πέππερς και δεν τους ξαναφέρουν… λες και έπεσαν έξω με τους χθεσινούς τσαμπατζήδες…

(για όσους βιαστούν, μπήκα κανονικά με εισιτήριο χτες)

οι τσαμπατζήδες σας πείραξαν χθες στο κατά τα άλλα άψογο λάιβ…

Nομιζω οτι τον αδικουμε τον Josh.
Οκ, δεν ειναι fruciante, αλλα δεν μπορω να σκεφτω καποιον ο οποιος θα ηταν πιο ταιριαστος στο στυλ τους.
Ο ηχος του ηταν γενικα εξαφανισμενος.
Μου αρεσει πολύ ο τρόπος που παιζει, και δειχνει να εχει δεσει με τους υπολοιπους.

Σε οτι εχει να κανει με τα εισιτηρια, οι peppers (και καθε peppers) , εχουν συνηθως φιξαρισμενη αμοιβη.
Την οποια χασουρα, την εχει ο διοργανωτης.

Συμφωνώ σε όλα. Είναι πολύ καλός κιθαρίστας και ήταν κρίμα που τον είχαν “θαμμένο” εχθές:(

Αλλο λέμε αλλο εννουμε! Σε σχεση με το τι κόψανε και με το πόσος κόσμος ήρθε εννοω και για το πόσο πατριωτικό δεν είναι το να μπαινει τελικά ενας εφε τζαμπατζης που προανέφερα! Και δεν αναφερομαι στη didi αλλα για το μανατζμεντ των πεππερς και για το ενδεχόμενο να τους δούμε στο μέλλον ξανα! [-X

Δε λεω οτι τους λειπουν τα λεφτα !

Μπορω να αρχιζω να λεω και γω @@ ,π@υτσες μπλε! Αλλα καλο ειναι να μιλαμε κοσμια!

δηλαδή ρε παιδιά εσεις που κράζετε τους τσαμπατζήδες αν ερχόταν ένας φίλος και σας έλεγε [I]“ρε μλκ έχω ένα φίλο σεκιουριτά που θα μας βάλει στους RHCP τσάμπα, ψήνεσαι?” [/I], θα λέγατε όχι;;

ΟΧΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ… ΦΥΣΙΚΑ…

45 ευρώ για να πάει ο Κίντης για ξύρισμα και για την κόκα του Λώρη…

Ουφ πέρασε και αυτή η liveάρα.Επόμενος προορισμός [B][SIZE=“4”]Allegria![/SIZE][/B]
:lol::lol::lol::lol::lol:

Το μόνο που μένει είναι να βάλουν πούλμαν από Θεσσαλονίκη και να το μεταφέρουν στο Ο.Α.Κ.Α. επειδή θα είμαστε αμέτρητοι οι φανς.

Συχνό φαινόμενο! Εισαι εξυπνος για τον εαυτό σου, για το πληθος που αντιπροσωπευει την Ελλαδα εσύ τι λες, είναι εξυπνο ;;; Εκει φταιει ο σεκιουριτας!

Όχι, τώρα θα ετοιμάσουμε τα πέτσινα βρακάκια μας για την επόμενη φορά που θα έρθουν οι μανογορ και να πουν το “patera” :p:p

Δεν είναι θέμα εξυπνάδας. Είναι θέμα αν έχεις βρει εισιτήριο ή αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω μπει ποτέ τσάμπα αλλά αν μου τύχαινε κάτι τέτοιο δεν θα έλεγα όχι, οπως και οι περισσότεροι πιστευω. Αν όντως εσύ έλεγες όχι τότε πραγματικά μπράβο σου γιατί είσαι καλύτερος άνθρωπος απο μένα (δεν το λέω ειρωνικα) :slight_smile:

Να συμπληρώσω ότι και σε άλλο live που είχα παραβρεθεί και στα βιντεοσκοπημένα live ότι δεν παίζουν τα τραγούδια τους όπως στα albums, ενώ αυτοσχεδιάζουν που προσωπικά το γουστάρω. Απλά δε γίνεται jam με μπάσο και κιθάρα και να ακούγεται μόνο το 1.

Δεν επεκτείνομαι,διότι θα βγεις ηττημένος φίλτατε…
Σπάσαμε πλάκα,αλλά μέχρι εκεί…

Σιγά ρε παπάρες που θα μπουν μέσα η Ντίντι και οι Πέπερς

Πολύ απλά rock συναυλία χωρίς να ακούγεται η κιθάρα είναι καταδικασμένη… :!: :!:

o kiedis πως ηταν?

@@ πουτσες μπλε

cool. πλακίτσα κάνουμε. οπως μας πειράζεις εσύ σε πειράζουμε κ εμείς:wink: