Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

Σωστός,αλλιώς τα φόρουμς θα ήταν βαρετά.

ε ναι :stuck_out_tongue:

Για τα δεδομένα του Kiedis ήταν καλός. Ούτε λάθη στους στίχους έκανε ούτε καμια παραφωνία. ήταν δηλαδή από τις καλές του εμφανίσεις.

φωνητικα εγω τον βρηκα αψογο, ειδικα απο τη στιγμη που φτιαξανε λιγο τον ηχο φανηκε περισσοτερο… σα σκηνικη παρουσια ομως φαινοταν λιγο αδιαφορος…

Τελεια! τοτε θα φερει το μανατζμεντ τους Metallica αφου εχουν το ιδιο και θα ειμαστε διπλα χαρουμενοι ! :smiley:

Ωραία ήταν, καλά περάσαμε, καλά παίξανε αν και ο κόσμος δεν ήξερε αρκετά κομμάτια(το περιμέναμε όμως), η κιθάρα ήταν πολύ πίσω(το περιμέναμε όμως), η διοργάνωση ήταν γτπ με αποτέλεσμα να σκαρφαλώνουμε στις εξέδρες για να βγούμε(!) αλλά και αυτό το περιμέναμε άρα όλα καλά. :smiley:
Για το θέμα των τζαμπατζίδων τι να πω, στην Ελλάδα ζουμε, όλοι τσάμπα μάγκες είμαστε και εδώ κυριολεκτικά! Εγώ ξέρω ότι μέσα σε στην κρίση έκανα το σκατό μου παξιμάδι για να πάω και σε αυτήν την συναυλία, προφανώς με ενοχλεί όταν κάποιος μπαίνει μέσα με το έτσι θέλω.

Κάτι πολύ σημαντικό… http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebrities/oi-epwnymoi-pshfisan-red-hot-chili-peppers-poioi-phgan-sto-oaka.1917267.html

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ήμουν θύρα 30. Εκεί ο ήχος κατά διαστήματα μπούκωνε από το πολύ μπάσο και φυσικά δεν άκουσα κιθάρα (αυτό νομίζω είναι το καθολικό συμπέρασμα της βραδιάς). Κατά τ άλλα τον τραγουδιάρη τον άκουγα καλά σε όλη τη διάρκεια και τα πε και καλά! Τα τζαμαρίσματα τα γούσταρα, είναι μανούλες στα ιντρο οι τύποι, μπράβο τους. Και σετλιστ καλό, μόνο το around the world θα έψηνα αλλά ευχαριστημένος γενικά, μια χαρά πέρασα.

Ταλαιπωρία έφαγα κατά την έξοδο. Πραγματικά άμα γίνει καμιά στραβή να δω πως θα φύγει ο κόσμος. Σημειωτόν βγαίναμε για καμιά κατοστή μέτρα. Οι της αρένας θα φάγαν περισσότερη βέβαια!

Για το τζάμπα, όποιος το θελε πολύ και δεν είχε να αγοράσει εισιτήριο, χαλάλι του. Όποιος μπήκε για τη “φάση”, για να ανεβάσει φώτο με φόντο τη σκηνή στο φβ, “εκστασιάστηκε” στο californication, αλλά κατά τ άλλα δεν έβγαλε το σκασμό σε όλη τη συναυλία με αποτέλεσμα σε κάτι strip my mind το βουητό να ακούγεται όσο και η κιθάρα περίπου, το μπούλο!

Kαλά σε κάτι Strip My Mind, Ethiopia, I Like Dirt με κοιτάγανε λες και ήμουν εξωγήινος που ήξερα τους στίχους…

By far η πιο εύκολη τζάμπα συναυλία που έχω μπει, μιλάμε ούτε να με σταματήσουν να μου πουν ‘‘επ, φιλαράκι, το εισιτήριο σου’’! Στα του live, ο ήχος μου φάνηκε μια χαρά, το setlist συμπαθητικό, το κενό του Frusciante φώναζε, ο Flea ΘΕΟΣ, ο Kiedis παγερά αδιάφορος και το κοινό απλά ό,τι να ναι.

ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ, ΑΜΑΡΤΩΛΕ, ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ… ΟΥΥΥΣΤ…

ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ…

[rage mode off]

είσαι;

Εμ βέβαια. Ακούς εκεί, μια χαρά ο ήχος θα σου πει.

Έχοντας πλέον δει και τις 3 μπάντες απωθημένα μου μπορώ να πω ότι η χθεσινή συναυλία μπαίνει άνετα στις αγαπημένες μου. Γιατί πήγα ξέροντας τι να περιμένω.

Ήξερα ότι ο Josh δεν είναι John αλλά είναι ένας πολύ ικανός μουσικός και συμπαθητικό παιδί και φαίνεται ότι προσπαθεί να αφομοιωθεί μέσα στη μπάντα αλλά πως να το κάνουμε, σε κάποια τραγούδια ήθελα να ακούσω την κιθάρα του Frusciante. Ο Kiedis είναι Kiedis, έτσι είναι σε κάθε συναυλία, δεν ξέρω τι περίμεναν αυτοί που λένε ότι είναι παγερός και αδιάφορος προς το κοινό. Οι εποχές που χτυπιόταν με την κάλτσα στο πουλί έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, τι να κάνουμε. Ήταν πολύ καλός φωνητικά συγκριτικά με άλλα live που έχω ακούσει και δεν τα σκάτωσε ιδιαίτερα με τους στίχους. Flea και Chad, τι να λέμε. Πήγα κι έκατσα στα αριστερά μόνο και μόνο γιατί ήθελα να βλέπω τη μορφή τον Flea. Χωρίς αυτόν Peppers δεν υπάρχουν.

Φωνή και κιθάρα όντως ήταν χαμηλά, το καταλάβαινες κι απ’το FOS οπότε δεν μπορώ να φανταστώ πόσο χάλια θα ήταν πιο πίσω.

Το setlist, αν εξαιρέσουμε τα τραγούδια απ’το I’m With You που είναι μια απογοήτευση, μου άρεσε αρκετά. Η τριπλέτα Strip My Mind, Parallel Universe, I Could Have Lied και το I Like Dirt λίγο μετά ήταν εξαιρετικά. Ένα Don’t Forget Me θα’θελα να ακούσω εκτός απ’το Otherside αλλά δε μπορούμε να τα’χουμε όλα.

Τέλος πάντων, αυτή τη μπάντα θυμάμαι να την ακούω απ’όταν ήμουν 6 και έπαιζε το Give It Away στο παλιό καλό mtv. Και μετά που στο γυμνάσιο έφτιαχνα mixtapes με τραγούδια απ’το Californication για να ακούμε στην τριήμερη μόνο η καθηγήτρια των καλλιτεχνικών την εκτιμούσε γιατί οι συμμαθητές μου προτιμούσαν να ακούνε το Τι Κάνω Μόνη Μου Μες Στο Σαλόνι Μου της Βανδή. Δυστυχώς το κοινό χθες μου θύμησε πάρα πολύ τους παλιούς συμμαθητές μου.

Η Didi ας το κλείσει το μαγαζάκι γιατί πλέον (τι πλέον, πάντα) η κατάσταση είναι τραγική και είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε κάποια συναυλία θα υπάρξουν θύματα εξαιτίας της ανοργανωσιάς και της προχειρότητάς της.

Btw, official merch υπήρχε πουθενά;

Επειδή τώρα πήρα πρέφα την αντιπαράθεση για τους τζαμπατζήδες, εγώ βλέπω αυτούς που πήραν εισιτήριο κομπλεξικούς με αυτούς που μπήκαν χωρίς. Γιατί ρε μάγκες δηλαδή; (και να διευκρινήσω ότι στο 95% των live που έχω πάει έχω πληρώσει εισιτήριο) Ας πούμε στους ac/dc που πλήρωσα 80, δυο φορές Waters από 60 και 65, sonisphere 80 κλπ. έπρεπε να τσαντιστώ με τα παιδιά που μπήκαν τζάμπα; Τι να κάνουμε, άλλοι έχουν μια άλφα οικονομική άνεση, άλλοι πάλι όχι, και ειδικά σε συναυλίες που ο διοργανωτής έχει βγάλει τα λεφτά του τότε δεν πιάνω τον λόγο που τσαντίζεστε. (γιατί να είστε σίγουροι ότι είχαν πάρει εντολή να είναι λάσκα στον έλεγχο)

Υπήρχε στο πίσω μέρος της αρένας και με σχετικά τίμιες τιμές, 20? τα αντρικά μπλουζάκια. Hoodies πανάκριβα βέβαια, είχε και κάτι μπουκάλια και λοιπά.

Ναι…

Ειναι απλα ντροπη καποιοι ανθρωποι να κραζουν γιατι μπηκαν καποιοι , που στο κατω κατω μπορει να μην ειχαν και την οικονομικη δυνατοτητα αλλα και να την ειχαν, δεν γουσταραν να αγορασουν εισιτηριο για τους peppers, και να λενε πως καποιος ειναι πιο ελληνας αμα αγορασει εισιτηριο και το μονο που κανουν ειναι να δυσφημουν την ελλαδα. οποιος μπηκε τζαμπα, το εκανε γνωριζοντας οτι μπορει και να μην εμπαινε ποτε, η να εμπαινε στα τελευταια 2 τραγουδια και προφανως στις πισω πισω θεσεις! πρεπει να εισαι πολυ στοκος να καθεσαι να τους τα χωνεις…

Α καλά, ούτε για πλάκα δεν έπαιζε να πάμε από μπροστά. Δεν πειράζει θα τσιμπήσω κανένα απ’το site τους.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι τζάμπα και περνάς όμορφα.Δυστυχώς ή ευτυχώς τα live δεν είναι ένα απ αυτά.Τι να κάνουμε τώρα.Και γω θέλω να πηγαίνω σ ό,τι live έρχεται,αλλά δεν παίζει φράγκο,οπότε δεν πάω.Ούτε πάω να φάω τάρανδο ποσέ με σάλτσα από ισλανδικό ουρακοτάγκο στο εστιατόριο του Κung-Fu Master Chef,εφόσον δεν μπορώ να πληρώσω.Το τζάμπα μπορεί να στοιχισει και την δουλειά κάποιων,οπότε προσωπικά δεν ενισχύω.Next time που θέλετε κάτι τζάμπα,παρτε το αμόρε,πάτε καμιά βόλτα χεράκι-χεράκι στην ακροθαλασσιά,βάλτε το χεράκι στον πωπό της και μετά αφήστε τους ρομαντισμούς και πετάχτε της τα μάτια έξω.Free of charge.Α βάλτε και mp3 RHCP στο background.Μια χαρά.

Άμα δε γούσταραν να αγοράσουν εισιτήριο για τους peppers να κάθονταν σπίτι ρε γίδι.

Κοίτα ρε αυθάδεια ο ελληνάρας που έφερε τη χώρα εδώ πέρα.