Όσον αφορά το κοινό… νταξ … δεν είναι ανάγκη να ξέρει κανείς όλα τα κομμάτια. Σε μεγάλες μπάντες, πάντα πάει κόσμος για να δει «τι ειν? τούτοι». Δεν το θεωρώ κακό. Δεν ακούμε όλοι με την ίδια συχνότητα μουσική … και ούτε είναι απαραίτητο.
Αλλά ρε γαμώτο … αφού πας σε μια συναυλία που τα περισσότερα κομμάτια δεν θα τα ξέρεις. Άκουσε τα όλα με το ίδιο ενδιαφέρον!!! Οι ίδια άνθρωποι παίζουν, με την ίδια απόδοση, τόσο σε αυτά που ξέρεις όσο και σε αυτά που δεν ξέρεις. Δεν πας για να τραγουδήσεις εσύ! Αλλά για να σου «τραγουδήσουν»… Έλεος με το πίτσι-πίτσι των διπλανών μου στα «άγνωστα» κομμάτια! Τι να κάνουνε δηλαδή?? Να σου παίξουν 10 φορές το Californication για να χαρείς???
p.s. Οι RHCP δεν χάσανε λεφτά από τους τζαμπατζίδες. Και 1 άτομο να είχε από κάτω, αυτοί θα έπαιρναν τα ίδια χρήματα.
Το deal πάει ως εξής: Λένε οι RHCP πόσα θέλουν για να έρθουν … και ο διοργανωτής τους πληρώνει. Ο διοργανωτής πληρώνει την ενοικίαση του Ολυμπιακού σταδίου … πληρώνει και τις διαφημίσεις του live… και μετά … ότι του περισσέψει από την είσπραξη των εισιτηρίων … είναι το κέρδος του.
λοιπον γιδια, σταματηστε αυτη τη συζητηση με τα τσαμπε γιατι με 'χετε κουρασει.
σε καθε συναυλια τα ιδια συμβαινουν. καθε φορα που ερχεται καποιο ονομα πρεπει να κραζουμε το ιδιο πραγμα; δεν εχετε βαρεθει;
Να πω κι εγώ δύο λογάκια. (δεν διάβασα όλα τα σχόλια)
Όχι ότι έχω πάει σε πολλές συναυλίες (στην Αθήνα η πρώτη) αλλά ο ήχος ήταν ο χειρότερος που έχω ακούσει.
Στο Can’t Stop δεν άκουσα καθόλου την εισαγωγή.
Ο Kiedis με εξέπληξε ευχάριστα ειδικά στο By the Way.
Ο Klinghoffer ακουγόταν λίγο και το Californication το σκότωσε.
Το setlist θα μπορούσε να είναι και καλύτερο. Μ’ άρεσε που έπαιξαν το Strip My Mind.
Flea Θεός (αυτό ήταν γνωστό από πριν)
Πολύ τζαμάρισμα. Θα μπορούσαν να παίξουν άλλα δύο τραγούδια στον ίδιο χρόνο.
Sunny δεν πολύακουσα.
AAAΚ μου άρεσε ο ντράμερ.
Έξω από το γήπεδο ένας πουλούσε το σάντουιτς 5 ευρώ. Γέλασα μπροστά του κι έφυγα.
καταρχας, προσεχε πως μιλας, δεν σε ηξερα και απο χθεσ. επιπλεον, ναι, δικαιωμα τους ειναι να κανουν την προσπαθεια τους. Ανεκαθεν στις συναυλιες υπηρχαν πιτσιρικαδες που αρχισαν να ακουνε ροκ μουσικη επειδη ετυχε να τους πει ενας φιλος τους να μπουνε σε μια συναυλια τζαμπα, που αλλιως με 20 ευρω την εβδομαδα χαρτζιλικι δεν θα μπαινανε. προφανως δεν τα εχεις περασει αυτα και εισαι τοσο κλειστομυαλος που δεν μπορεις να τα καταλαβεις. εσυ γουσταρες και εδωσες 45 ευρω να πας πρωτη σειρα να τους δεις και τα εδωσες στην didi. αλλοι δεν γουσταραν και ειναι δικο σου προβλημα. τωρα, οσων αφορα για το ποσο ελληνας ειναι ο καθενας, δεν εχεις κανενα δικαιωμα να μιλας γιατι πολυ απλα δεν με ξερεις και απο χθες.
Και θα ξαναπώ πως άμα έχεις μαγαζί με cd θα μοίραζες δωρεάν cd σε άπορους πιτσιρικάδες ή απλώς σε όσους δεν γουστάρουν να πληρώσουν τις δισκογραφικές ,ε??? (προς lisbi)
Αυτό από που προκύπτει? Έχω πάει σε πολλά live τσάμπα και σε πολλά με εισιτήριο. Ποτέ δεν ήταν το κριτήριο για το αν πέρασα καλά. Άμα η μπάντα παίζει καλά περνάς πολύ όμορφα πίστεψε με
Όντως έλεος…Και το συγκρότημα και οι διοργανωτές από τις συναυλίες βγάζουν το παντεσπάνι τους…Τώρα ο ένας (πχ μαγαζάτορας) βγάζει λιγότερα από τον διοργανωτή συναυλιών ή μουσικούς μεγάλων συγκροτημάτων δεν έχει σχέση…Εγώ την νεοελληνική κουτοπονηριά/ψευτομαγκιά σχολιάζω γιατί με το ίδιο σκεπτικό αμά θες να πάρεις PS3 και δεν έχεις λεφτά μπες και κλέψτο…Δεν έχει διαφορά…
καλη η ατακα της κρισης και πουλαει κιολας αλλα δεν ισχυει για πανω απο το 5% των τζαμπατζηδων… απο οταν ανακοινωθηκε η συναυλια ο καθενας απο το 95% εχει παει 40 φορες για μπυρα η 30 για ποτο η 50 για καφε η εχει καπνισει 150πακετα τσιγαρα η μια μιξη απο ολα(το πιο λογικο:p)… αν δεν μπορεις να στερηθεις 5 εξοδους σε 8 μηνες τοτε σημαινει οτι δεν πολυθες να πας απλως πας για το εφε… ναι πολλοι χτες ηταν ασχετοι αλλα πληρωσαν εισιτηριο και αυτο το σεβομαι…αν δεν στηριζετε τη μουσικη ουτε ετσι τοτε κλαψτα
πας καλα ρε φιλε ?!.. ακου “τιμια” τιμη τα 20 ευρω για ενα γαμωμπλουζακι! αυτα λετε και σας πιανουν κοροιδα! μιλαμε για ενα μπλουζακι τυπωμενο που τους κοστιζει 3-4 ευρω στο ενα στις ποσοτητες που τα τυπωνουν και μπορει να λεω και πολλα. και αντι να πειτε κοιτα ενα αρχιδι που το δινει 20 ευρω, εχουμε καταντησει να το λεμε “τιμιο”… και επιχειρηματα τυπου “ειναι πιο φτηνα απο τους ταδε γιγαντες που τα δικα τους τα πουλανε 40” δεν περνανε, ε αυτοι οι “γιγαντες” ειναι 2 φορες πιο αρχιδια… το καταλαβαινω να γουσταρεις και να τα σκασεις, αλλα “τιμια” τιμη τα 20 ευρω δεν ειναι.