Red Hot Chili Peppers 04/09/2012 Ο.Α.Κ.Α

Να μαντεψω: Επειδη δε σε ξερουμε και απο χθες?

Άσχετο με την κουβέντα αλλά πόσο χάλια ήταν αυτά τα support? Ειδικά αυτοί οι ααακ ήταν για κλωτσιές με κάτι άθλιες φωνητικές μελωδίες σαν παιδική χαρά!

Ακριβώς αυτό το post θα έκανα και εγώ αν είχα λίγο παραπάνω χιούμορ. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα

ειναι αλλο πραγματικα να μην εχεις λεφτα,να καιγεσαι να δεις τη συναυλια και αναγκαστικα να προσπαθεις να χωθεις τζαμπα
και αλλο να μπορεις με λιγη οικονομια να βρεις τα λεφτα αλλα να μη τα δινεις απο αποψη,τσιγκουνια κτλ

ειναι πολυ μιζερο σε συναυλια με 200 ατομα να εχει τζαμπατζηδες και να μη βγαινουν ουτε τα εξοδα του λαιβ
αλλα ειναι επισης διαφορετικη η κατασταση σε μια συναυλια με

60.000 κοσμος * 50ε μεσο ορο το ticket = 3.000.000

χανεσαι στα μηδενικα… 8)8)8)8)

Παλικάρι! Αμα το τσαμπα ειναι ιερο σε συναυλία να πηγαινουν οι μισοι και λιγοτερο να πληρωνουν να δεις τότε πόσα μηδενικά θα φευγουν σιγα σιγά απο τις πωλησεις !

Χεστηκα για τη didi! Για μεγαλα συγκοτηματα με ενδιαφερει και κυριως με ενδιαφερει το μανατζμεντ τους γιατι αυτοί λενε οκ θα ερθουν,οχι τα μέλοι !

Πες μου, το τσάμπα ειναι παραδειγμα προς αποφυγη, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ή προς εκκλησιασμό ώστε να μας τη λενε κι απο πάνω;;;

Νομίζεις η μετακόμηση του εξοπλισμου τους στοιχιζει 600 ευρω; Η λιγα ακόμη μηδενικα παραπανω!

Μια χαζή απορία προς όσους καταφέρονται εναντίον των τζαμπατζήδων:
Mp3 των πεπερς έχετε στο πισι σας;

Υπάρχει και το μη παράνομο mp3. Aς μην το ξεχνάμε και αυτό.
Και ναι δεν έχω παράνομα mp3 στο pc μου

Υπαρχει και το youtube και βλεπεις και ολοκληρη συναυλία μη ξεχνάτε !!! Χωρις να υπαρχει κόπος!

Υπάρχει και ο γείτονας που βάζει 3-5 το μεσημέρι και ακούω από το μπαλκόνι μου

ex3meious για τα mp3 δεν απαντησες :slight_smile:

Γιατι μου απηφθυνε κανεις το λόγο να απολογηθώ;;; Και γω τωρα σου γυρναω τη ερωτηση σε σενα εχεις παρει γιατι εγω το by the way και californication εχω!

Ή μηπως δε ξερεις από youtube;;; 8)

δεν καταλαβα τι ακριβως με ρωτας!
παρανομα mp3 εχω πολλα
επισης εχω παει τσαμπα σε πολλες συναυλιες και με εισητηριο σε ακομα περισσοτερες.

what about u? :slight_smile:

ok με ολα αυτα. το γεγονος οτι η παναθα επαιξε παρασκευη κ εφερε ισοπαλια δεν πειραξε κανεναν ? Ελεος πια με την παραγκα 20 χρονια

Τους τζαμπατζήδες κάποιος τους αφήνει και περνάνε!Αν το θέλανε δεν θα έμπαινε κανείς τσάμπα!Ξέρουνε καλά ότι είναι άτομα που στην πλειοψηφία τους δεν θα μπορούσανε ή δεν θα θέλανε να πληρώσουνε εισιτήριο για το συγκεκριμένο συγκρότημα!Οπότε δεν τους πολυενδιαφέρει αν θα μπούνε και μερικοί στην τράκα…άσε που θα φανεί η συναυλία και πιο “γεμάτη”!Σιγά να μην πληρώνουνε παραπάνω σεκιούριτι ή να δημιουργούνε μανούρες έξω από το στάδιο για ΄κάποιο κόσμο που έτσι κι αλλιώς δεν θα πλήρωνε για να μπει!Η τελική ευθύνη πάντως είναι σίγουρα της κάθε εταιρίας!Ο άλλος αν ήξερε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μπει τζαμπέ ούτε που θα έμπαινε στον κόπο να μπαστακωθεί απέξω…

…κακός ήχος (κιθάρα δεν ακούσαμε, και μη φανταστείς ότι ήμασταν πολύ μακριά από τη σκηνή), χλιαρό κοινό, αδιάφορη παρουσία στη σκήνη, ο Αντωνάκης καμία επικοινωνία με το κοινό - ψιλοβαριόνταν-…οργάνωση 200 χρόνια πίσω…και πλαστά εισητήρια… sorry περιμέναμε περισσότερα [-X

[spoiler]Ωραία λογική.

Αφού λοιπόν «άσε που φαίνεται και πιο γεμάτη η συναυλία», θα 'ταν ωραίο να έλεγαν «Εμείς θέλουμε να πουλήσουμε τόσα εισιτήρια, οι υπόλοιποι θα μπουν τσάμπα. Αλλά για να μπει έστω και ένας τσάμπα, θα πρέπει να πουληθούν τα προσυμφωνημένα εισιτήρια».

Ε; Ωραία δε θα 'ταν;[/spoiler]

Την λογικη της εταιρίας σου ανέλυσα…όχι την δική μου!Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ το γεγονός…με την εταιρία θα πρέπει να τα βάλεις κυρίως και λιγότερο με τον τράκα!

Ποιος ειπε οτι τα εχουμε βαλει με σας αλλα όχι να ριχνετε ποστ τυπου “οποιος μπηκε τσαμπα ειναι ο πιο μαγκας της βραδυας” στα αρχικα του θέματος γιατι εχουμε χασει τη λογικη του σωστου!

Οπως ειπα αν ενας φιλος μου ελεγε οτι εχει ενα σεκιουριτι και θα μας βαλει μεσα τσαμπε,κατα κυριο λόγο θα εχει ευθύνη ο σεκιουριτι και ή εταιρια γιατι ολα αυτες τις μπαρουφες ειναι υποψιες ενος απλου ανθρωπου ενω δε ξερουμε τη πολιτικη της εταιρειας τελικως! Για τη didi εχω παει σε sonisphere rockwave και τα ιδια χαλια είναι !

Προσωπικά δεν μπαίνω τσάμπα…αλλά γενικά δεν πολυασχολούμαι με το γεγονός εφόσον δεν με ενοχλεί σε άλλα θέματα (πχ ασφαλεια)!Στο άλλο που λες συμφωνώ…είναι αυτό που λέμε “τσάμπα μάγκας”! :lol:

Επίσης, μιας και είμαι Ολυμπιακός, η didi να πληρωσει και τα “σπασμένα” του χλοοτάπιτα από τη χθεσινη συναυλία :

Edit: Eλπίζω να μη βγάλει δικαιολογίες τύπου τα μισα εισιτήρια ήταν τσαμπέ και δεν εχουμε λεφτα για τη διορθωση!