Μα και μόνο το εξώφυλλο να δείς γκαυλώνεις:p
Πολύ μεγάλος δίσκος,ο αγαπημένος μου από δαύτους.
ΤΖΙΓΚΕΡ ΦΕΡΕ ΠΕΠΠΕΡΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
Μα και μόνο το εξώφυλλο να δείς γκαυλώνεις:p
Πολύ μεγάλος δίσκος,ο αγαπημένος μου από δαύτους.
ΤΖΙΓΚΕΡ ΦΕΡΕ ΠΕΠΠΕΡΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
Ε αν δεν ποσταρω εγω? ποιος?
παιρνω ανασα και σας γραφω γιατι ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα.
Γιατι εδω και 25 χρονια ως συγκροτημα εχουν δημιουργησει ενα δικο τους υφος που δεν το αλλαξαν για να ταιριαξουν στο τι τραβουσε την καθε εποχη. Γιατι αν ηταν ετσι το Blood sugar sex magik θα ηταν grunge. Γιατι όταν ολοι πιστευαν οτι ειχαν ‘‘τελειωσει’’ ως συγκροτημα με την κυκλοφορια του One hot minute γιατι ηταν αποτυχημενος εμπορικα καθως δεν ειχε ουτε τις μισες πωλησεις του “Blood…”. Επέστρεψαν το 1999 με το Californication το καλυτερο δισκο της καριερας τους, της ροκ της δεκαετια του '90 και τους αποστομωσαν ολους.Γιατι καθε φορα που ακουω το Scar tissue, με κανει να νιωθω καλυτερα και ευλογημενη που ειμαι στην προνομιουχα θεση να ακουω τοσο υπεροχες μελωδιες ( Dosed, Universaly Speaking, This velvet glove, Californication…)Σιγουρα οι Peppers εχουν συμβαλει κατα παρα πολυ σε αυτο που ειμαι σημερα:yes:
Δεν ξερω ποτε δεν μου εκαναν το κλικ οι peppers,δεν μου πολυαρεσει κ η μουσικη τους να πω την αληθεια εκτος απο καποια χιτακια τους.:-s
Εχουν αρκετη σαβουριτσα, αλλα και μονο το γεγονος οτι οταν ειμαι στο pc και βαριεμαι και θελωνα ακουωσω κατι να χαλαρωσω, παντα βαζω peppers λεει πολλα.
Πολλα απτα τραγουδια τους δε ειναι απλα υμνοι
Ρε γμτ είναι τεράστια μπάντα τελικά. Τους ακούω 5 χρόνια και συνεχίζω ακάθεκτος!
Εξαιτιας τους ακουω Μεταλ (χωρις να ειναι μεταλ, απλα αρχισα να ακουω ροκ) … Ποτε στο διαολο θα ερθουν εδω???
ΟΛΕ!!! Πηρα την δισκογραφια τους. Ειναι οντως σπουδαιοι. Εχουν ενα funk και free στυλ που τους κανει ξεχωριστους. Ταυτοχρονα ομως ειναι και τοσο συναισθηματικοι:) (wet sand, snow κλπ)
Ναι… Κοιταξε στην αρχη ειχαν ενα πιο Funk-Punk στυλ για αυτο… Ε καλα στο Mother’s Milk μπηκε και ο Frusciante…
Εχεις δει το live στο Slane Castle απο το 2003??? Εκει τα σπανε … Τα ειχα δει ολα…8O Ενιωσα τοσο περηφανη που ειμαι φαν τους!!!
Αχα!:thumbup:
Το Off The Map που κυκλοφορησε το 2001.
[SIZE=“4”]ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!![/SIZE]
Γμτ ηταν και η διασκευη τους στο Fire του Jimi Hendrix επισης…
Γμτ θα ήταν επίσης να έκανες ένα post αντί για πέντε γιατί τώρα είναιι γμστ…
Απλά πατάς + διπλά απο εκεί που λέει quote για να απαντήσεις σε όσους θες:)
[QUOTE=rudolf;91286]μακάρι να έρθουν να δούμε τον γίγαντα Chad και τα άλλα παιδιά!!! :)[/QUOT
μη ξυνεις πληγες,ειμαστε μικρη χωρα για τετοια ονοματα.κι αν κανουν τη καλη και ερθουν ζητανε ακριβα εισητηρια αλλα δινουν μεγαλες εμπειριες(π.χ.pearl jam)
εχει δει κανεις το αφιερωμα του vh1 για τους peppers??
μιλαμε δειχνει πως ειχε γινει ο frusciante οταν επαιρνε πρεζα!!αγνωριστος!!!
Δυστυχώς.
Ο λόγος που ο Frusciante ακόμα και το καλοκαίρι φοράει μακριά μανίκια είναι πως τα χέρια του είναι ολόκληρα σημαδεμένα από εγκαύματα, από όταν έαλε στο σπίτι του φωτιά και δεν κατάλαβε τίποτα στα χρόνια που ήταν βυθισμένος στα ναρκωτικά…
blood sugar sex magik
ειναι τρελος δισκαρος εχω φαει κολημα κ τον ακουω παρα πολυ!
να προσθεσω οτι παιζουν κ Robert Johnson! 8)
=D> =D>
Kι εγώ αυτόν σχετικά πρόσφατα τον πρωτοακουσα και συμφωνω μαζί σου!
Φοβερή μπάντα… :bow2: Τους περιμένουμε από τα μέρη μας Θέλουμε λάιιιβ!!!
Αγαπημένος δίσκος χαλαρά το Californication, ωστόσο γενικά ό,τι έχω ακούσει από αυτούς ήταν καλές δουλειές Blood Sugar Sex Magik δίσκαρος, Mother’s Milk επίσης, By the way φοβερό και με διαφορετικό στυλ κομματιών σε σχέση με τον προκάτοχό του, Stadium Arcadium ενδιαφέρουσα δουλειά, πρώτη φορά που έβγαλαν διπλό δίσκο και πέτυχαν κιόλας. Μόνο το One hot minute δε με έχει ενθουσιάσει, αλλά το έχω ακούσει μόνο μία φορά.
πιστευω πως ειναι απο τα καλυτερα group και με αξιολογα μελη… μακαρι να τους δουμε live στην Ελλαδα…
hahah…
επιλεγω με χαρα το blood sugar sex magik.
Californication…
Blood sugar sex magik…Ισως το πιο ποικιλομορφο τους…
californication ανετα !!!