δεν εχω ψαξει αν υπαρχει αλλο dvd τους!
σιγουρα υπαρχει ενα με τα βιντεο τους.
το u2 το χω και γω.αψογο και αυτο.καλα ο χωρος ειναι υπεροχος.(και μεις που χουμε τοσα ομορφα μερη παμε στο τεραβαιμπ).αν παρατηρησεις σε καποια φαση σκαει στο κοινο ελληνικη σημαια!!!
το dvd παντως των red hot στο slaine castle ειναι αψογο απο ολες τις μεριες!!!
εικονα,ηχος,σκηνοθεσια!σκηνικη παρουσια,μουσικη αποδωση,setlist…μιλαμε αν τους εβλεπα σε ενα τετοιο μερος και με τετοια αποδωση θα παραμιλουσα για μερες!!!
Εμένα οι red hot μια χαρά μου αρέσουν!! Έχω και μία πορωμένη φίλη μαζί τους, μου τα πρήζει λίγο αλλά οk…
Αγαπημένα κομμάτια (νταξει εκτός από τα κλασσικά Otherside, Californication, Can’t stop, By the way, Around the world, Scar tissue, (ouf), Dani California, Snow κτλ κτλ) είναι τα Don’t Forget Me, Road Trippin’ και The Zephyr Song.
Α! και φυσικά έχουν και τη διασκευάρα στο Ηavana Affair που είναι από τις καλύτερες ever!!
Η αλήθεια είναι πως τα παλιότερα (κυρίως τα πρώτα, πριν το '90) δε μου πολυαρέσουν… Από το Βλαντ Σουγκαρ Σεξ Ματζικ δεν τα εχω ακουσει όλα αλλά τα Give it away, Under the bridge, Breaking the girl που έχω ακούσει είναι πολύ ωραία
8O 8O 8O 8O 8O
Από το i-tunes πληρώνοντας δεν εννοείς;
Δεν θα θέλαμε να πιστέψει κανένας εκπρόσωπος της αγαπητής ΑΕΠΙ που μπαίνει στο forum πως εμείς σου εκθειάσαμε ένα δίσκο και εσύ βγήκες στην παρανομία:p :lol: :lol:
ΥΓ: Πέρα από την πλάκα, ο συγκεκριμένος δίσκος αξίζει αγορά.