Οι Linkin Park πως σας φαίνεται?:-k
Χθες μου κόλλησε:-s
Οι Linkin Park πως σας φαίνεται?:-k
Χθες μου κόλλησε:-s
ω ρε μη γράφς με greeklish,ρίξε κι ένα βλέφαρο στους κανόνες,τσάμπα είναι:)
Αφου δεν μπορειτε να το δειτε στο γηπεδο το κανατε συγκροτημα???
δεν ειμαι ουτε πρασινος ουτε κοκκινος(!) αλλα αν φερνανε καποιο συγκροτημα για την γιορτη τους θα επρεπε να ειναι οι “Green day” λογω ονοματος
οι red hot chili peppers ειναι πιο ευκολο να ερθουν γιατι ειναι γνωστοι για τις αρπαχτες τους(ακομα τους πετανε μπουκαλια στο βελιγραδι…)και αν πεσει χρημα δεν θα αρνηθουν για τους Green day ποιο δυσκολα
ειναι πλεον σιγουρο οτι θα ερθουνε οι Peppers μην ρωτισετε που το κσερω κτλ απλα το ξερω απο καπου
οκ,θα τσεκάρουμε πμ
Ρε παιδιά, για πείτε ! Ισχύει σίγουρα ή είναι φάρσα ? Θα έρθουν όντως ?
Μου μυρίζει αρκούδα…[-X
Είναι δύσκολο ένα συγκρότημα όπως οι rhcp το οποίο είναι σε pick της καριέρας του να έρθει εδω.
Τώρα βέβαια αν το λέει η διαίσθηση,ή κάποιο όραμα ίσως,ή μπορεί και κάποιο όνειρο,ε τότε νταξ.Υπάρχουν πιθανότητες νομίζω:-k
Το θέμα δεν είναι αν οι RHCP είναι στο peak τους ή όχι.
Το θέμα είναι ότι αν η μπάντα δεν κάνει το καλοκαίρι ευρωπαϊκή περιοδεία (που από όσο ξέρω μάλλον δε θα κάνει), αποκλείεται να έρθουν.
give me a pen, no a pick !
PEAK !
αυτά !
Ε ναι ντάξει σίγουρα.Απλά και σε περίπτωση που κάνουν τελικά περιοδεία δεν νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να μας επισκεφτούν
Μια μπαντα ειτε ειναι στα πικ στης ειτε στα ξεπικ της αν παρει τα λεφτα που ζηταει παει και στο νησι του Πασχα να παιξει συναυλια με θεατες τα αγαλματα!
[-X [-X Πεζότητες…!
Καθολου.Απλα η μουσικη πλεον ειναι εμποριο και για μερικους ειναι δυσκολο να το καταλαβουν
Τελικά έπρεπε να βάλω και το !
Αναψες φωτιές!Δώσε κανενα στοιχείο, έστω και με πμ!!!
Είναι σίγουρο reunion Pantera με Dimebag. Όσοι θέλετε ινφος πμ μι, σύντομα θα ανακοινωθεί και περιοδεία.
Απο εγκυρες πηγες θα αναστηθει και ο Φρεντυ Μερκιουρι.
Το λενε ολοι αλλωστε.Δε μπορω να πω ποιοι.Οποιος θελει τσεκ πμ
Και γω νομιζα οτι τα ηξερα μονο εγω αυτα… [-X