Καθενας με τον πονο του…
rage against the machine αν δεν κάνω λάθος έχουν ξανάρθει ελλάδα…
πάντως εγώ συμφωνώ με cozy… βλέπω πιθανό τους green day… και λόγω ονόματος…
Το ξεκλειδώνω μήπως και θέλετε να σχολιάσετε τα παρακάτω που γράφτηκαν στο Avopolis. Αν παρόλα αυτά αρχίσετε πάλι για το Βάζελο, τον Ολυμπιακό κτλ…Τζων Λοκ και πάλι!
Απόσπασμα από avopolis:
"Λοιπόν, νεότερα από το θέμα Παναθηναϊκός και τη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού. Όπως θέλουν οι φήμες που κυκλοφορούν στα διάφορα αθλητικά γραφεία, ξεχάστε τους Red Hot Chili Peppers. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στις 100 να έρθουν τελικά. Και αυτό, όχι μόνο επειδή δεν θα βρίσκονται σε περιοδεία, ούτε γιατί δεν τους ενδιαφέρει να έρθουν στην Ελλάδα για live. Αλλά, κυρίως, γιατί είναι δύσκολο να παίξει ένα συγκρότημα στα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού και να έχει στον τίτλο του τη λέξη Red. Δεν γίνεται…
Οι νέες πληροφορίες λοιπόν μιλούν κατά κύριο λόγο για AC / DC. Με αυτούς γίνονται προχωρημένες συζητήσεις, ενώ οι ασφαλείς πληροφορίες του Other Side μιλούν και για τους Green Day (αλλά με σαφώς λιγότερες πιθανότητες). Κάποιοι, ρεπόρτερ της ομάδας, αναφέρονται και στους Led Zeppelin, αλλά αυτό δεν ξέρω κατά πόσο έχει βάση. Δεν ξέρω κατά πόσο το συγκρότημα θα κάνει περιοδεία δηλαδή. Αυτά τα ολίγα. Θα επανέλθουμε όταν και αν χρειαστεί. (Για να μην λέει ο αναγνώστης παρά κάτω, στην αλληλογραφία, για αλητεία)."
Αυτό με τους Red… και το χρώμα μου φαίνεται γελοίο, αλλά το προσπερνάω…:roll:
Όσο για AC/DC, τα ίδια ακούμε κάθε χρόνο… Απλά τώρα μπήκε και ο Παναθηναικός στη μέση:p
Καλή φάση παντως
Γιατί δε φέρνουν τους Green Carnation να γουστάρουμε κιόλα?
Εγώ λέω να φέρουν τους Green On Red. (Το πράσινο καβάλα στο κόκκινο)
Απορία: Είναι σίγουρο οτι θα είναι μπάντα του χώρου μας?:-k
OK, τοτε γνωμη μου θα ηταν οτι θα επρεπε να αλλαξει και ο τιτλος του τοπικ καθως αφου οι RHCP δεν θα ερθουν για τον ΠΑΟ λογικα δεν προκειται να τους δουμε ουτε φετος αφου δεν κανουν περιοδεια… Ισως κατι σαν αυτο που ειχε βαλει ο potofgold στο thread που ειχε ανοιξει να ταιριαζε καλυτερα και να ηταν λιγοτερο παραπλανητικο.
Τι λες τωρα!!!8O 8O :yahoo: :yahoo: :drunk: Αυτο που το λεγαμε σχεδον για πλακα εχει πλεον πιθανοτητες? ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… Καλα αν συνδιαστει η συγκεκριμενη γιορτη με AC/DC θα τρελαθω!!! Ελπιζω μονο να μπορεσω να παρω αδεια γιατι τοτε θα ειμαι ακομα φανταρος…
Αν το χασω τοτε ειναι που θα τρελαθω κυριολεκτικως.:?
[SPOILER]Τελικα η αποδραση δεν εκουγεται και πολυ ασχημη ιδεα…:-k
Ο,τι καμπανα και να φαω θα αξιζει!! [/SPOILER]
Μπορει καποις να μου στειλει ηρεμιστικα…??..Δεν εχω τη δυναμη να ποσταρω…
ρε μην ψαρωνεις…
[SPOILER]θα ερθουν μαλακαααα!!!:vibrate: :vibrate: :yahoo: :yahoo:
[SPOILER]πλακα κανω…
[SPOILER]κανεις δεν ξερει…:?
χα χα [/SPOILER][/SPOILER] [/SPOILER]
Φαντάζομαι πάντως την τρέλα του AC/DCάκια βάζελου αυτή τη στιγμή:p
Ακόμα δεν είναι σίγουρο ρε παιδιά…
ΦΕΡΤΕ BEYONCE ΡΕ8)
Άν φέρουν AC DC πάντως θα επακολουθήσει λαϊκό προσκύνημα στα 2 μεγαλύτερα γεγονότα από την εποχή του 40…
Το πιο σωστο που εχει γραφτει προς το παρον…
Χώρου σου εννοείς το ελληνόφωνο ροκ;
Κατάλαβες τι εννοώ μικρέ τσοντόβιε που ποστάρεις σεχτσυ φώτος της Κάυλι :lightsabre:
ασε το παδι ησυχο να κανει την δουλεια του:lightsabre: :lightsabre:
για φαντασου ομως να παιξουν cover τον υμνο του ολυμπιακου μεσα στη λεωφορο???:lol: :lol:
To σίγουρο είναι ότι της ανύπαρκτης ομάδας σου αποκλείεται:lol: :lol: :lol:
Πλάκα κάνω έτσι …μην παρεξηγηθούμε κίολας:p
Ας φέρει ο Τζίγγερ τους Green Day και υπόσχομαι να φοράω κασκόλ του Παναθηναϊκού πάντα και παντού για έναν χρόνο. Σε γάμους, βαφτίσια ακόμα και όταν κάνω ψαροντούφεκο!!!
Po re mages makari nar8oun makari alla ligo xazo den einai gia ton pana8inaiko den mou fenetai logiko… megalo sigkrotima tespa as er8oun kai as er8oun kai gia tin kolopetinitsa
. Xerei an exoun er8ei pote ellada . kai an nai pote ?