Red Hot Chili Peppers το καλοκαίρι?

Η Λεωφόρος των Συναυλιών

*Η ιστορική μας έδρα, είναι ταυτισμένη εκτός από το ποδόσφαιρο και με τη μουσική και ειδικότερα με σημαντικές συναυλίες. Μια σειρά μεγάλων ονομάτων, όπως οι Rolling Stones, ο Bob Dylan, ο Lou Reed, ο David Bowie, οι Cure, o James Brown, οι Black Sabbath και δεκάδες άλλοι έχουν χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές, σε χιλιάδες Αθηναίους που τους παρακολούθησαν.
Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 μας χρόνια, ένα πολύ μεγάλο όνομα που ΔΕΝ έχει εμφανιστεί ποτέ στην Αθήνα θα συνεχίσει αυτή τη μεγάλη παράδοση και στο δεύτερο «πράσινο» αιώνα! Τη συναυλία θα «ανοίξει» ιστορικό αγγλόφωνο συγκρότημα της Αθήνας που «σχηματίστηκε» στις κερκίδες της Λεωφόρου!
apo sportime.gr

θα μπορούσε να είναι και U2, γιατί αν δεν κάνω λάθος μόνο στην Θεσσαλονίκη έχουν παίξει…

1. Ποτε θα ανακοινωθει το ονομα, ξερει κανενας? :-k

2. Δεν πιστευω πριν το λαιβ να εχει τπτ απονομες κλπ, ετσι? :-s

3. Και ελπιζω να μην ειναι “κλειστη” συναυλια μονο για φιλους του ΠΑΟ κλπ…:?

Ναι αμα εισαι γαυρος θα σε δερνουν οι σεκιουριταδες και θα μενεις αποξω.

Αν ειναι οι πεππερς τους κανω ντου ολους και μπαινω…

Αν ειναι γιου-του :sleep: , τους κανω ολους ντου και παω για μπυρες…

Λοιπον ειχα πει οτι δεν παω αν ερθουν για τον βαζελο αλλα αλλαξα γνωμη!

Θα παω:

1. Ειτε με μπλουζα του Ολυμπιακου
  2. Ειτε με κασκολ του Θρυλου στην τσεπη το οποιο μετα το τελος της συναυλιας θα το πεταξω στον Kiedis να το ανεμισει στον αερα…

ξερεις οτι υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που τους φωναζουν χαφιεδες…

[SPOILER]

[SPOILER]τι, νομιζεις οτι κανω πλακα?

:stuck_out_tongue: [/SPOILER][/SPOILER]

Aν έρθουν οι Peppers εννοείται πως θα πάω. Τι σημασία έχει αν το διοργανώνει ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός ή όποιος να’ναι. Μιλάμε για το μεγαλύτερο συναυλιακό απωθημένο τόσων ετών. Ελπίζω μόνο να μην γαμηθεί η συναυλία από κολλημένους οπαδούς. Μην έχουμε κανένα ξυλίκι και γίνουμε ρεζίλι. Αν και δεν νομίζω. Άλλωστε από τότε που χτίστηκε το “Καραϊσκάκη” διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι συναυλίες εκεί με τον Ολυμπιακό να σιγοντάρει και δεν έχει γίνει τίποτα. Ελπίζω να δούμε αυτή την συναυλιάρα χωρίς παρατράγουδα. Καθίστε βέβαια να είναι οι Peppers.

Αυτο με τα παρατραγουδα κι εγω το φοβαμαι να πω την αληθεια…

Και ειναι πιο “επικυνδυνα” απ’οτι στη φαση με το Καραισκακη. Εδω το λαιβ το διοργανωνει η ΠΑΕ Παναθαηναικος, οχι καποια εταιρεια συναυλιων… Αλλα δεν ανυσηχω για αυτους που θα πανε για το λαιβ, αυτοι ειναι ανοιχτομυαλοι ανθρωποι (ελπιζω δλδ), αλλα για τους “κολλημενους” βαζελους που θα πανε μονο και μονο επειδη ειναι ιβεντ του παναθηναικου…

AC DC???

:-k :-k :-k :-k :-k :-k

Μεγαλη αθηναικη μπαντα οι AC/DC, πραγματι…

Πάω στοίχημα οτι εννοούν τους Socrates.

Πάντως αν είναι να ανοίξουν οι Socrates, μου πάει περισσότερο για Queen + PR 8)

+1

Και εγω αυτους θα έλεγα !

Πολύς ντόρος για το τίποτα θα είναι !

Θα το δείτε !

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα είναι οι RHCP. Βάζω στοίχημα.
Ή Queen ή U2.

Για Πεππερς ειμαι μεσα

Για Κουιν θα παω μονο με φθηνο εισητηριο

Για Γιου του θα κατσω σπιτι μου

Συμφωνώ αν και Queen μάλλον θα πάω ότι εισητήριο και να έχουν…

• Peppers θα πηγαινα με μπλουζα ΟΣΦΠ η κασκολ οπως ειπα…
  • Queen οπως εχουμε πει δεν υπαρχουν (για μενα) χωρις Mercury…
  • U2 βαριεμαι ελεεινα…

Eπισης οσον αφορα στους Σοκρατες, απ’ οσο ξερω ο Τουρκογιωργης ειναι αρρωστος γαυρος…

οι U2 εχουν ερθει στην Ελλαδα οποτε δε νομιζω να ισχυει

Eλπίζω πάντως ΑΝ είναι οι Peppers να μην πουν κάνα κουλό του στυλ “Ηappy Birthday Panathinaikos” ή κάτι τέτοιο γιατί θα ξενερώσω. Κάτσε να έρθουν αυτοί βέβαια…

Στην Ελλάδα ναι, στην Αθήνα όμως όχι.