Red Hot Chilli Peppers - I'm With You

Λίγο νωρίς βέβαια αλλά το [SIZE=“7”]τιτανοτεράστιο [/SIZE]συγκρότημα ετοιμάζει νέα δουλειά όπως διάβασα στο διαδίκτυο

Since the release of 2006’s ‘Stadium Arcadium,’ we haven’t heard much about the new Red Hot Chili Peppers 2010 album. RHCP took a break shortly after their Stadium Arcadium tour to pursue solo endeavors: bassist Flea collaborated with Thom Yorke and drummer Chad Smith joined the supergroup Chickenfoot (Sammy Hagar, Joe Satriani). Now with confirmation that Josh Klinghoffer is Red Hot Chili Pepper’s new guitarist (replacing John Frusciante who left amicably in December to pursue solo efforts), the band has been fervently working on their 10th studio album, coming out later in 2010, possibly October.

bump.

Καλύτερα να συζητάμε εδώ για την καινούρια κυκλοφορία.

Με 2 ακροάσεις που έχω ρίξει βλέπω ότι έχει πέσει το βάρος στον Flea και η κιθάρα έχει συνοδευτικό(αν όχι ανύπαρκτο) ρόλο.

Να φτιάξει κάποιος μοντ και τον τίτλο.

Από τα πρώτα 7 που άκουσα μου άρεσαν τα 2 πρώτα, το Ethiopia και το single. Θα του δώσω αρκετές ακροάσεις βέβαια.

το αλμπουμ ειναι πολυ οκ μακαρι ολα τα μεγαλα συγκροτηματα να κρατουνται σε τετοιο σταθερο επιπεδο για τοσα χρονια

μετα απο 2 - 3 ακροασεις απλα θα το λατρεψετε

Συμφωνώ ακόμα και στα κόμματα με την κριτική στην κεντρική σελίδα! Ο καινούριος κιθαρίστας είναι η τέλεια επιλογή! Απλά ακούστε το Did I Let You Know όπου κάνει και φωνητικά…πολύ καλός δίσκος πραγματικά!

Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα. Ωραίο όντως το Did I Let You Know και μερικά ακόμα αλλά δεν συγκρίνεται με το Stadium με την καμμία. Θα του δώσω κι άλλες ευκαιρίες αλλά αυτή είναι η πρώτη μου άποψη

Ο δισκος εχει πολλα επιπεδα κυριως κιθαριστικα και μελωδιουλες που δεν σου αποκαλυπτονται με τη μια…Μολις του δωσετε χρονο θα καταλαβετε ποσο μεγαλος κιθαριστας ειναι ο Klinghoffer και ποσο δουλεμενα ειναι τα κομματια καθιστωντας το αλμπουμ σιγουρα ανταξιο του ονοματος τους!

βασικα ο μεγαλος κιθαριστας δεν φενεται στο στουντιο αλλα στα λαιβ
σε στουντιο ολοι rory gallagher γινονται…

ακομα δεν το ακουσα το νεο αλμπουμ
ο νεος τυπακος ομως επειδη τον ειχα δει σε παλαιοτερο live τους που επαιζε σε μερικα κομματια ψιλοκαγκουρακος μου φανηκε…

Το Ethiopia και το Look Around μου κολλησαν ηδη.
Γενικα πολυ κατωτερο απο το Σταδιο Αρκαδιο.

Δωστε του λιγο χρονο και θα καταλαβαιτε ποσο ωραιος δισκος ειναι!Σιγουρα ανταξιος των προηγουμενων και οσο για τον Josh πραγματικα ο τυπος ειναι αλλου!!Οι μελωδιες του δεν υπαρχουν!Σε κυριευουν υπουλα χωρις να το παρεις χαμπαρι!!Αλλα ειπαμε ολα αυτα με περισσοτερες ακροασεις…Σιγουρα απο τους καλυτερους της χρονιας!

Το Ethiopia γκρουβάρει τρελλά! 8)

Σαν το προηγούμενο μπορεί να μην είναι αλλά σίγουρα στέκεται πολύ ικανοποιητικά και αν και κράταγα μικρό καλάθι επειδή δεν ήξερα τον καινούριο κιθαρίστα, ο τύπος μου έκλεισε το στόμα, το παίξιμο του είναι αυτό ακριβώς που πρέπει. Μπορεί να μην έχει τα σολο του John αλλά βγάζει όλο αυτό το συναίσθημα που πρέπει να έχουν τα τραγούδια ων Peppers. Αγαπημένα μέχρι τώρα τα Factory Of Faith, Ethiopia, Did I Let You Know, Annie Wants A Baby, Look Around…

ε μην το ξεφτιλισουμε το θεμα!:stuck_out_tongue:

παντως οντως με καθε ακροαση γινεται και πιο ωραιο το αλμπουμ, πολυ καλες μελωδιες. ολο το αλμπουμ εχει βασιστει στον Flea μαλλον. καλα παιζει ο Klinghoffer αλλα ειπαμε δεν ειναι Frusciante. η αληθεια ειναι παντως οτι περιμενα κατι πολυ κατωτερο και ομως! αρκετα ικανοποιητικο αλμπουμ.

εγώ μια φορά το άκουσα ολόκληρο και μου κόλλησε τρελά το [B]Factory Of Faith[/B]… πόρωση σκέτη… γενικά το άλμπουμ καλό μου φάνηκε, αλλά θέλει ακροάσεις…

Με μια/δυο γρήγορες ακροάσεις ξεχωρίζεις κάποια κλασσικά rhcp κομμάτια και ότι στη μίξη τον φάγανε λίγο τον κιθάρα :stuck_out_tongue:

Δεν χωραει συγκριση Frusciante και Klinghoffer για μενα…Παροτι η χροια τους ειναι πολυ κοντα ηχητικα,παιχτικα δεν εχουν καμια σχεση!Οποτε σχολια του τυπου “δεν ειναι Frusciante” ειναι ατοπα καθοτι εχουν τελειως διαφορετικη προσεγγιση στο οργανο οποτε ειναι σαν να συγκρινουμε αυγα με καλαθια!Οσο για τη μιξη εγινε σκοπιμα και θεωρω οτι εκει ειναι η μαγεια του αλμπουμ!Με καθε ακροαση να ανακαλυπτεις και μια καινουρια μελωδιουλα που σε στελνει αφιαβαστο!

παντως με 3/4 ακουσματα που του δωσα δεν αξιζει ιμχο ουτε καν να ασχοληθεις με αυτο το δισκο… ισως το μοναδικο συν ειναι οτι εχουν δωσει την ελευθερια στον φλη να κανει οτι θελει αλλα δισκος που σιγουρα θα ξεχαστει! ποσο φαινεται η αποθσια του φρουσιαντε!

Ο νέος κάνει σαν να κρύβεται. Να μην θέλει να βγει μπροστα μηπως και εκτεθεί. Το βάρος αναγκαστικά πέφτει πάνω στον Flea. Δυστυχώς όμως τα νεα κομματια είναι τοσο προβλεψιμα που σε πιάνει βάρεμαρα. Δεν υπάρχουν νέες ιδέες αλλα μόνο ανακύκλωση παλιών. Πολυ αδύναμος δίσκος και δε νομίζω οτι περισσότερες ακροάσεις θα με κάνουν να αλλάξω γνώμη.

ψιλοαδιάφορος ο δίσκος… δεν μου έμεινε κανένα κομμάτι,πάντως ακούγεται ευχάριστα…

Το ειχα γραψει πριν κυκλοφορησει ο δισκος γιατι μερικες φορες οτι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια ειναι γατα :stuck_out_tongue:

και τωρα που ακουσα τον δισκο τα ιδια ακριβως λεω
σιγουρα κακος δεν ειναι ακουγεται ευχαριστα
αλλα δεν φτανει ουτε με το κιαλι Californication και by the way

και επισης γραφικες το λιγοτερο οι δηλωσεις τον μελων για τον νεο κιθαριστα του τυπου "ο johs μας επηρεασε μουσικα " κλπ κλπ μεχρι τωρα μονο που δεν ειπαν “ο johs δημιουργησε τους peppers”