Red Sparowes live 4/11 Gagarin, 3/11 Eightball

και ότι παίξανε τόσα απο το καινούριο και όχι το as each end looms…που κλείνει μαγικά τον δίσκο που το πας…???Ήχος και συνθήκες πολύ καλές, δυνατή απόδοση και πολύ όμορφα video αλλά ναι συναίσθημα λίγο…σχεδόν ουδέτερο…δεν πειράζει, όμορφο βράδυ γενικά. το χρειαζόμουν…

τα περισσότερα vids τα θεώρησα απαράδεκτα.

gousta είναι αυτά! :slight_smile:

Απλά για τέτοιες μουσικές vids με special effects κλπ μου φαίνονται κάπως παράταιρες.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAΑ
είχα κερδίσει πρόσκληση και τώρα το είδα8O8O#-o#-o
με την υπόθεση ότι ποτέ δεν κερδίζω, το άφησα…:x:x

:(:frowning:

γάμησαν!πολύ ενέργεια!μουσική-βίντεο ένα χάσιμο ατελείωτο!

Απλά να ευχαριστήσουμε όσους ήταν στη συναυλία και για τα καλά λόγια που γράφτηκαν. Τα λέμε σύντομα…

ζηλειες :frowning:

Έπαιξαν και το like the howling glory of the darkest winds… νομίζω ότι ξεκίνησαν μ’αυτό.

Ωραίο review, Γιάννη!

Thank you very much! =) Ενταξει, δε μ αρεσε ρε γμτ το live, αλλα ελπιζω να βγαινει προς τα εξω το προσωπικο της ολης αποψης.

Εν τω μεταξυ δανειστηκα μια λεξη του Tyler (βλ. ουδετερο feeling), αλλα εβαλα και το αναλογο credit απο διπλα. Παντα το κανω αυτο βσκ οταν καποιος προσεξει κατι που μου εχει ξεφυγει απ το νου, fair and square.

Edit: Το “Like the howling…” δυστυχως δεν το παιξανε, το setlist ηταν ολοιδιο με τους περισσοτερους σταθμους της περιοδειας.

Καλά άλλος συντάκτης δεν υπάρχει να κάνει ριβιού συναυλιών? :?

Σε λίγο από τα πολλά λάιβ ο Άνγκμαρ θα πηγαίνει στον περιπτερά και αντί για τσιγάρα θα ζητάει ενκόρ.

Το 2007 παντως ηταν Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΝΟΣ.Απο τοτε δεν ξανασκεφτηκα να παω σε συναυλια τους.

Επισης κακη εντυπωση που πηγαν 500 ΑΤΟΜΑ οταν στους grails ηταν 50…

Κ μετα με λετε ελιτιστη που κραζω γιατι κοσμος παει ξανα μανα στα ιδια κ στα ιδια…:frowning:

[SPOILER]GRAILS ρε μουνακια !!! :metal::metal::metal:[/SPOILER]

Δυστυχώς το 07 δεν τους είχα δει για να μπορώ να συγκρίνω.

Τουλάχιστον να έχει λίγο κόσμο την Παρασκευή στους Blueneck…

[SPOILER]

sponsored by: [SPOILER]
:p[/SPOILER]
[/SPOILER]