Σίγουρα θα το ξαναδείξει κάποια στιγμή. Προς το παρών δειχνει κατα καιρους αποσπάσματα σε στύλ βιντεοκλιπ…
που σκατα μπορουμε να δουμε το προγραμμα???
Άπό το επίσημο site των R.E.M.
SPECTACULAR FINISH TO EUROPEAN TOUR
We all fly back to the USA today after a stupendous, tour-ending, one-of-a-kind FREE concert in Athens, Greece, at the original Olympic Stadium, Kallimarmaron Panathinaiko (the “beautifully marbled”), last night. It’s truly hard to think of another setting which tops this one…the only stadium in the world built out of white marble, an absolutely amazing venue, with the awe-inspiring Parthenon dominating atop the perch on the Acropolis in the distance, just over Mike Mills’ shoulder from the stage. It’s an understatement (of sorts) to say that we felt inspired by and in awe of our surroundings in the “other Athens.”
The MTV GR Concert was a fantastic way to bring the European leg of the tour in support of ACCELERATE to a close. Great openers in the Kaiser Chiefs, C:Real, and Gabriella Cilmi, and one of the best crowds of the tour–50,000 strong–who, no doubt, appreciated the gesture by MTV Greece and the bands involved in putting on the show. To quote a line from a popular song played nightly on the tour…“WOW.”
Τhe “other Athens”? 8O:p
ΕΛΕΟΣ!
“the original” θα ήταν μάλλον πιό σωστό… :roll:
Ξεχασα να πω οτι οι REM αξιζουν συγχαρητηρια γιατι απο το playlist ελειπε το Everybody Hurts.Εχω σιχαθει απιστευτα αυτο το κομματι.Μπραβο τους και παλι.
αχααα…τωρα καταλαβαινω τι εννοειτε ειχε κοσμο…
Καλά ήταν παιδιά, ό,τι και να λέμε… Μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια. Τώρα ειδικά που επιστρέψαμε στην σκληρή πραγματικότητα των συναυλιών με τα 60 και τα 80 ευρώ πονάει…
πφφφ, τζαμπατζήδες!![-X
btw,
Υπάρχει και μέση κατάσταση…live 30 και 20-τοσο ευρουλάκια8) δλδ, μια χαρά τιμές…αμέσως εσυ να πεις για τα πιο ακριβά!
Την είδα την συναυλία στο MTV gr Πολύ καλοί οι R.E.M..
Κομμάτι που περίμενα πως και πως να ακούσω και σπάστηκα.
@ellanor 28 γιούρα firehouse.anathema και μαλακίες τούμπανα…
Είδα κι εγώ λίγο στο Μτν. Ωραίο πράμα
Έλα ρε συ…είναι κλασικό κομμάτι!
Εγώ ήθελα πολύ να το πούνε όπως και το i’ll take the rain αλλά τελικά χυλόπιτα και στα 2!
επ!anathema και μαλακίες στην ίδια πρόταση?
Ντροπή Μαρίνα!:lightsabre:
Eλεος ρε παιδια.Το εμαθε και η κυρα Μαρικα απεναντι.Εγω παλι περιμενα καποια λιγοτερο γνωστα πχ Cuyahoga,I took your name αλλα εφαγα ακυρο.
Αν έρθεις firehouse θα επαναπροσδιορίσεις την μουσική και ακουστική σου περσόνα και υπόσταση…!:roll:8)
@outlawtorn χαχα έλεος ρε συ το σκισες!
:lol::lol:Τι ειπες τωρα?και δε παω στην οπερα?καλυτερα θα περασω.Μπραβο ρε Μαρινα μ’εκανες και γελασα παλι.
Α sorry αλλά διαφωνώ για τους ανάθεμα! Α, και είμαστε και off topic!
Ρε μην τρελενεστε οι RΕΜ μια χαρα επαιξαν και επειδη εχουν και μεγαλη δισκογραφια ολο και κατι θα λειπει…
Για Αναθεμα δεν εκφερω γνωμη γιατι δεν ειμαι τρελος φαν αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι Firehouse θα ειναι γαματη η βραδια…Και με συνεχεια στο Revenge βεβαιως βεβαιως…
Είστε γκέυ.
Πες τα ρε Χρήστο γμτ!
Outlaw στην Νεφέλη πήγαινε αυτό ε!Μην μου παρεξηγιέσαι!
Οχι δε παρεξηγιεμαι.Ισα ισα που μ’εκανες και γελαγα.Εχω αρχισει να αναγνωριζω την αξια της οπερας.
χαχαχαχαχαχα!
Ρε συ σχετικά με firehouse,2-3 μπαλάντες έχω ακούσει και μου άρεσαν αλλά τίποτα παραπάνω!
Αλλά ας μη βγαίνουμε κι άλλο off topic!