Οι rem στην αθηνα!

Πάντως είμαι σίγουρος οτι το 50-60% του κόσμου χθες,βρίσκοταν πρώτη φορα σε συναυλία…:lol:

Ας πω κι εγω μερικα…

C-Real - Απλα καλοι οτι επρεπε για να ανοιξουν ενα event σε ελληνικο εδαφος και με κοσμο πολλων και διαφορων γουστων…Η Ειρηνη Δουκα απιστευτη ομορφια…Ευγε…

Gabriall Cilmi - Αδιαφορη με ειχε κανει να γυρισω πλατη και να μιλαω…Ξεχωρισε (θετικα) το ωραιο σωμα της και (αρνητικα) η διασκευη Ζεπελιν που την εκανε πολυ R & B…Ελεος κοπελα μου…

Kaiser Chiefs - Παρτυ μπαντα νεανικου στυλ που ξεσηκωσε αρκετους…Δικαιολογησαν οντως τον ντορο που γινεται γυρω απο το ονομα τους και περασε ευχαριστα η ωρα…

R.E.M. - Επαιξαν αυτο που περιμενα…Ενα αψογο σετλιστ και μια τρομερη εμφανιση…Δεν καιγομουν να τους δω οπωσδηποτε αλλα το ευχαριστηθηκα πολυ…Δικαιολογησαν την ιστορια τους και αφησαν τις καλυτερες των εντυπωσεων…Ο Stipe μεγαλος frontman…Γενικα τελοιοι…

Η βραδια ηταν σε αμερικανικα προτυπα αψογα διοργανωμενη…Πολυ καλος ηχος και παρουσιαση…H σκηνη τελεια σε Mtviko style…Χαρηκα για οσους ειδα και οσους γνωρισα απο εδω…Περασα ομορφα και μακαρι να εχουμε κι αλλα τετοια γεγονοτα με κρυφο ποθο το Greek Rock Em Ring…

Αποχωρησαμε με ενα ατελειωτο περιμενε για λεωφορειο με τον Ελανορ αλλα χαλαλι…Ολα καλα…

floyd21 και davidian που ήσασταν??δε σας είδα!:-s

Λοιπόν,να τα πιάσουμε από την αρχή…
Ο χώρος ήταν απίστευτος!Είχε φοβερό ήχο και ήμασταν σχετικά άνετα…
Οι c real δε με τρέλαναν ιδιαίτερα (σε αντίθετη με τον freedom και τον ellanor!:lol:) αλλά δεν περίμενα η κοπέλα να έχει τόσο ωραία φωνή live…Μπράβο τους!
Η άλλη κοπέλα (gabriella πως λέγεται) ήταν λίγο βαρετή και ξύπνησα μόνο στο τέλος με το whole lotta love!αλλιώς τζάμπα έμεινα όρθια…
Οι Kaiser Chiefs ήταν απλώς απίστευτοι!Έπαιξαν πολύ λίγο και απογοητεύτηκα αλλά δε σταμάτησα να χοροπηδάω και να τραγουδάω!Βέβαια στο everyday i love you less and less έγινε τρελός χαμός, φάγαμε πολύ σπρωξίδι αλλά έπαιξαν το angry mob που είναι το αγαπημένο μου και τα ξέχασα όλα!Ruby ruby rubyy rubyyyyyyyyyyyyyyy!!:vibrate: Περιμένω να έρθουν μόνοι τους να πάω να πωρωθώ!:smiley:
Οι REM ήταν κι αυτοί πολύ ωραίοι αν και βαρέθηκα λίγο,δεν έχω ασχοληθεί και πολύ μαζί τους…:respect: στο drive!Κομματάρα!
Κατά τα άλλα η φωνή του cozy ήταν όλα τα λεφτά!!Aπορώ πως δεν το σχολιάσε ο stipe!:respect:

Χάρηκα πολύ που είδα γνωστές φάτσες (freedom/Negative Creep/Ellanor/Cozy/Montecristo/Aloe/Outlawntorn86/Rasputin κλπ) και cozy ευχαριστώ και πάλι που με πήγες μπροστά!

@rasputin: Απ’τη στιγμή που πρόκειται για διασκευή, αυτό δεν είναι το νόημα;

ρε παιδιά, για το λεωφορείο που λέτε ήταν αναμενόμενο να γίνει μπάχαλο… μέχρι τα μισά της Καλλιρόης δεν κινούταν τίποτα. Και το 550 νομίζω ότι ανεβαίνει την συγγρού, οπότε την ίδια κίνηση θα βρήκε.

Οντως αυτο ειναι το νοημα…Εγω μιλησα για μενα…

Στην επιλογη της να το κανει ετσι εγω δεν συμφωνω…Με χαλασε που το ακουσα ετσι…

Αλλα σε οποιους αρεσε μπραβο αφου το χαρηκαν…Εγω ξενερωσα να ακουω ενα κομματι τραγουδισμενο απο τον Πλαντ να γινεται R & B…

8O8O ε όχι κ rn b ρε ρασπούτιν ! η γαβριέλλα μπορεί να έχει νέγρικη φωνή, αλλά το κομμάτι ροκ το τραγούδησε, παρά τους όποιους μαύρους λαρυγγισμούς… ροκ το είπε πάντως, μην υπερβάλλεις !:wink:

Ενταξει αστο μην το ψαχνεις μαλλον το καταλαβαμε διαφορετικα…Στον ενα αρεσε στον αλλο οχι…Γουστα ειναι αυτα…

Μια χαρά ήταν μακάρι να ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο.
C real μου άρεσαν πολύ έφτιαξαν την διάθεση Kaiser Chiefs το ίδιο.
REM πολύ πολύ καλοί.Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα
Γενικά όμορφα:)

Οχι ρε man,πολυ ειπες.

C - Real

Ειρήνη Δούκα :καρδούλες καρδούλες:

Kaiser Chiefs

REM

Κι επειδή το MTv είναι πάνω απ’ όλα ιδέα:

Εικόνισμα θα κάνω την πάνω φωτό Φρίδομ, και θα τη βάλω δίπλα απ’ το κρεββάτι μου. :p8)

ημουν κ εγω R.E.M τριτη σειρα 2 φορεσ πηγα να ακουμπησω τον τραγουδιστη για λιγο ομως δεν τον ακουμπησα κ μια μπλουζα που πεταξε ο παραδιπλανος μου την πειρε γαμωτο… δεν πειραζει μπορει να εχω μεγαλυτερη τυχη στους firehouse

o αμερικανος ειπε οτι θα ξαναγινει!!! να φερουν τους bon jovi!!!

Nα τους φέρουν δε λέω, αλλα προς Θεςού όχι στα αντίστοιχα MTV live unplugged και ψιλο καντρι καταστάσεις…

σωστή!!!:lol::yes:

ποιο ντερμπι???:p:p

ρε γμτ ηθελα πολυ να παω αλλα με χωσανε στη δουλεια!!θα το δειξει παλι,ξερουμε?