Οι rem στην αθηνα!

Πολλοί έφυγαν νωρίτερα για να μην ταλαιπωρηθούν μάλλον, δεν νομίζω να βαρέθηκε κανείς τουλαχιστον απο αυτούς που γούσταραν, μόνο οι περαστικοί ίσως. Σε κανονική συναυλια των 50+ ευρώ θα γκρινιάζαμε τώρα γιατί έπαιξαν μόνο 21 κομμάτια εδώ στο Μπανανιστάν και 27-28 όπως στην υπόλοιπη προηγμένη Ευρώπη…

Καλή φάση θα ήταν του χρόνου να διοργανωθεί απο το MTV στον ίδιο χώρο κάτι αντίστοιχο με το Rock in Athens του 85 με Depeche Mode, Cure και όποιον άλλο ζει ακόμη και φυσικά τζαμπαρία…

Μπορεί να γίνει ξανά του χρόνου με Red Hot Chilli Peppers πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζ??? [-o<[-o<

Παναθηναικος 102 χρονια!

Green Day θα ήταν αρκετά καλή φάση:D

Σήμερα θα ανεβάσω και μερικές φώτος αμα δε βαριέμαι:p

Έχεις τόση όρεξη να δεις τον… Boy George; :stuck_out_tongue:

Χαιρομαι που συνεβη κατι τετοιο,αλλα κακα τα ψεμματα δεν νομιζω οτι θα χρειαζοταν να προσπαθησει ιδιαιτερα καποια εταιρεια για να πατησει την DiDi…:roll:

Διαβάζω αυτά που γράφεται και ζηλεύω. Δυστηχώς λόγω δουλειάς δεν πήγα. Θα είχα εξασφαλίσει ρεπό βέβαια αν δεν ήταν το ντέρμπι στην μέση αλλά όταν κάνεις την δουλειά μου δύσκολα ζητάς ρεπό σε μέρα με ντέρμπι. Πάντως η φάση είναι ότι ενώ πηγαίνω στη δουλειά συναντάω τρεις φίλες μου από το σχολείο στο μετρό. Καλά κορίτσια αλλά από μουσική άσχετες. Κάτι Χατζηγιάννηδες ακούνε και κάτι Κοργιαλάδες. “Που πάτε;” τους λέω. “Στους REM” μου λένε. “Ήμαρτον” σκεφτόμουν από μέσα μου.

Και Pearl Jam και Pearl Jam…

Παιδια ξερει κανεις ποιο ηταν το τραγουδι που ανοιξαν το σετ οι chiefs?

οι REM ήταν φοβεροί…απίστευτο συγκρότημα…
ο Stipe φοβερός performer…!!!

οι Kaiser δεν μου άρεσαν καθόλου…(ποτέ δεν μου άρεσαν)…

η Gabriella ήταν μια χαρά…

οι creal ήταν για αναβολή… :lol:

Never miss a beat Το πρώτο σινγκλ απο το καινουριο τους άλμπουμ…

Το πέτυχα στο MtV οταν έκανα ζάπινγκ στο ημίχρονο…Πολύ ωραία εικόνα και σκηνοθεσία! Νόμιζα ότι ήταν από το εξωτερικό.
Διαβάζω από πολλους, ότι το κοινό ήταν ψιλοξενέρωτο…Αλλά αυτό είναι λογικό, αφου το event ήταν με ελεύθερη είσοδο. Είμαι σίγουρη πως οι περισσοτεροι “είδαν φως και μπήκανε”…Έχουν αρκετοι τη λογική “πηγαίνω όπου να’ναι γιατί είναι ΤΖΑΜΠΑ”…Φυσικά αναμεσα σε τόσο κόσμο, θα υπήρχαν και πολλοί που δεν πήγανε στο άσχετο.

Πολυ καλη βραδια η χθεσινη, ελαχιστη ταλαιπωρια παρα τον πολυ κοσμο, χαρις την καλη διοργανωση. Oι C:Real καλα επαιξαν και πραγματικα με εξεπληξε το οτι το With Or Without You ειναι δικο τους (?). Η Gabriella Cilmi ειναι αξιολατρευτη και απλα περιμενω να φτασει σε ηλικια γαμου:lol:. Οι Kaiser Chiefs γνωστοι ταραχοποιοι και παρτακηδες προκαλεσαν μεγαλυτερο χαμο και απο REM σε μερικα σημεια, αλλα τα καινουρια τραγουδια τους δεν μου φανηκαν ιδιαιτερα καλα. Τελος οι REM ηταν καταπληκτικοι (δεν περιμενα κατι λιγοτερο μετα την προσφατη συναυλια τους που ειχα παρακολουθησει) αλλα το κοινο κατα μεγαλο ποσοστο ΚΟΙΜΟΤΑΝ… μερικοι μαλιστα εφευγαν πριν τελειωσει το set τους… Το θεμα ειναι οτι περασαμε παρα πολυ καλα και οσοι ξεραμε τι βλεπαμε ;), αλλα και οι ξεμπαρκοι…

ΥΓ1 70000 κοσμος στην Madonna με φθηνοτερο εισιτηριο 80 ευρω και 40000-50000 στους R.E.M. τσαμπα??? Καπου δεν βγαινει νοημα…

ΥΓ2 Χαρηκα που γνωρισα και αλλους συμφορουμιτες:wink:

ΥΓ3

χεχε:lol:

Oμορφή βραδυά χθες (ειδικα μετα την καταιγίδα των Disturbed στο Λονδίνο,ηταν η τελεια χαλάρωση…)Οι R.E.M τιμησαν την ιστορία τους με ενα setlist που περιείχε συνοπτικά ολη την ιστορία τους ενω εκτελεστικά και σκηνικά ήταν αψογοι…Ο Stipe εφτασε στο σημείο να κατεβει στον κόσμο και να τραγουδησει καταρρίπτοντας καθε φήμη εκκεντρικότητας και rockstarιλικιού…Μια night to remember λοιπόν από τους Αθηναίους της Georgia…Oi Chiefs αν και δεν είμαι fan ξεσηκωσαν το κόσμο με το χαρουμενο και χορευτικο pop στυλάκι τους,η Gabriella τραβηξε ολα τα βλέμματα πιο πολύ με την ομορφιά της και κατα δευτερον με την μουσική της ενω oi C-real είχαν απλα τον αχαρο ρόλο να ανοίξουν το event (αν και η Δουκα μπορούσε ανετα να κανει καριέρα και στον χώρο του modelling…)…

Ούτε είχα πάρει μυρωδιά ότι οι Kaiser Chiefs είναι ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑΡΑ. Νόμιζα ότι είναι ένα ακόμα ανούσιο ποπ-ροκ συγκρότημα της εποχής μας με 1-2 χιτάκια. Αμ δε! Όλα τα τραγούδια τα γουσταρα πολύ και ας τα άκουγα 1η φορά(εκτος απο το ανυπόφορο Ντουμι Ντουμι Ρουμι Ντιουη,τι λεει ρε χαχα). Πολύ ενέργεια στην σκηνή-η δικιά μου ξετρελάθηκε όταν τον είδε να ανεβαίνει να ανεβαίνει στις σκαλωσιές(ελα που ο Βρασιδας το έκανε καλυτερα 9χρονια πριν)

Κατα τ’αλλα,
Δε πρόλαβα C Real
Καλή και οι επόμενοι, τι 17 χρονων;;; Απαπαπα.Ιδανικό encore παντως χεχε
Καλοί οι REM αλλά στα μισα τραγουδια ζζζζ ίσως το ύφος των τραγουδιών ίσως ότι μισοί είχαν ανάψει κατι τσιγαρουμπες να; Υποψιν είμαι κ οπαδός. Ωραιος ο μάγκας χωρις φάλτσα και καταπληκτικη σκηνικη παρουσια. Απροσδόκητα γαμάτα τα 2α φωνητικα.
Εκπληκτικος ηχος στο μεγαλυτερο μερος, ενταξει γινεται να εχουμε τετοιες οργανωσεις κ στο Rockwave ρεεεε;;; :-k
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ο Ελληνάρας ήταν παρών και στη κερκίδα προς Πειραία μεριά με μια πελώρια τσάντα γεμάτη νερά μπυρες και έσπρωχνε για να περάσει ανάμεσα μας,ΟΞΩ ρε.

Aσχετο αλλα ας ελπισουμε καποια στιγμη και σε σε festival τύπου Rock am ring…Aντε μπας και ταρακουνηθούν μερικοί καρακλοκενταυροι που δηλώνουν διοργανωτές…

Πήγαμε 6 άτομα (μόλις μυριστήκαμε τζαμπά :Ρ). Ευτυχώς οι C Real δεν παίξαν 100 χρόνια και δυστυχώς που παίξαν τόσο χάλια το with or without you, ενώ είναι πολύ καλύτερο κανονικά. Η κοπελίτσα και η μπάντα της ήταν λίγο διαφορετικοί του γούστου μου και λίγο δήθεν, δε ξέρω. Τόλμησε και είπε whole lotta love και δεν το έκανε καν μια διασκευή για να δικαιολογήσεις τ’ όλο θέαμα. Είναι αλήθεια ότι είναι 17 ετών; :-s
Τεσπά εγώ για kaiser chiefs πήγα κυρίως οι οποίοι ήταν τέλειοι, πραγματικά! Ο τραγουδιστής τους μεγάλος showman και απόλαυσα το i predect a riot 8)
Για rem ξέρω πώς είναι επαγγελματίες και ότι ήταν πολύ καλό αυτό που έβλεπα αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγω πριν παίξουν τα χιτάκια (:Ρ) για τα οποία και πήγαινα :stuck_out_tongue:
Άντε και του χρόνου με λιγότερο μπλα μπλα από τους τύπους που το παρουσίαζαν και με τέτοιο ήχο!

Ναι να πληρώσουν τα κέρατά τους για να μαζέψουν 10000 κόσμο. Σίγουρα.

Βγήκε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πόσο κόσμο είχε?

αυτό

απαντάει σε αυτό