Οι rem στην αθηνα!

Μεχρι να καταλαβω οτι μιλουσατε για τους Oνειραμα και οχι τους REM, ειχα αρχισει να φορτωνω:lol:

Aν μάθουν το support οι RΕΜ,μπορεί και να μην πατήσουν καθόλου…:lol:

Αν μάθουν το support οι RΕΜ θα ζητήσουν να βγούν αυτοί πρώτοι για να προλάβουν να φύγουν…

O Lenny πάντως μια χαρά έκατσε…:stuck_out_tongue:

Ναι μωρέ δεν είναι και τόσο χάλια τα παιδιά. Τους είχα δει και είχε χαβαλέ…

Όπως βλέπουμε στη στάση λεωφορείου, θα γίνουν διάφορα δωρεάν events από το Mtv, και για 5 Οκτωβρίου γράφει “Expected to land”

Ωραίο αυτό στις 2/10 με Abbie Gale και Raining Pleasure, ειδικά άμα είναι και τζαμπέ, μόνο μην είναι Τρίτη Τετάρτη και εχει κανα τσαμπιονς λιγκ…

Θα το ξαναπω, οι πηγες μου ,μου λένε άλλα… ξεχάστε τους REM και τις 5 του μήνα. :smiley:
Γίνομαι κουράστηκος, αλλά επίτιδες δε λέω, γιατι ακόμα 8O:D8O[-X απαγορεύεται.

Tην ημερομηνία ή τους REM να ξεχάσουμε:-k???

Περιμένω ένα τηλ το μεσιμέρι, θα το επιβεβαιώσω 100% και θα ξανα-γράψω. ¶ντε να μην σας κρατάω σε αγωνία εε ! :lol:8O8):D:wink::p:!:

Αντε χρυσόστομε…Πεσ το…:p:lol:
Θα περιμένουμε…

Ntαξει για τους REM μπορεί να έχει χλωμίάσει το πράγμα, όμως ότι event είναι να γίνει, θα γίνει στις 5/10 αφού το διαφημίζουν κιόλας, τι να πώ. Μπορεί ότι άλλο ανακοινωθεί να μην αφορά σχεδόν κανέναν απο εμάς οπότε…

Πάντως εσύ πες τι ξέρεις, όταν μάθεις…

Να φέρουν τους Metallica 8O

δεν ξερω αν εχει ξαναποσταριστει η εαν ειναι εγκυρο το σαιτ…απλα εδω λεει καθαρα για rem και kaiser chiefs…

οσο πλησιαζουν οι μερες πιστευω οτι 8α δουμε τους rem οπως ειδαμε τους chilli peppers στα 100 χρονια του λαγου στην λεωφορο.
4/10 παιζουν Τουρκια

:lol::lol::lol::lol::lol:

παιδια μιλαμε για συναυλια που πληρωνα πολλα για να παω. τους καισερ chgiefs τους εχω δει και ο ρικυ γουιλσον οντως τα σπαει!!! με ρεμ σκεψου τι εχει να γινει!!

Του ποιου?
Αμα θες απανταω αναλογα, αλλα σεβομαι τον χωρο οποτε καλυτερα να εκανες edit.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ! REM λέμεεε!!!

http://www.mtv.gr/Default.aspx?pid=6&la=1&newid=127

REM, Kaiser Chiefs, C:Real, Gabriela Cilmi!

:yahoo:

Ωραίος ρε Κωστή…