Οι rem στην αθηνα!

Ακριβώς. Όποιος γουστάρε έρχεται. Με τραμ από σύνταγμα μετά, έτσι αλεξ??

Α, πάει και το τραμ εκεί? Νόμιζα οτι μόνο λεωφορεία πάνε. Τότε ναι, τραμάκι. :wink:

Σε ποιο σημειο και τι ωρα…??

Να πούμε πλατεία Συντάγματος κατά τις 5??

Πλάκα πλάκα πας και με τα πόδια απο το Σύνταγμα στο Στάδιο!

Rasp, έλα 4.30 στην πλατεία στο Σύνταγμα.

(φρίδομ, έχουμε πει 4.30 με τα κορίτσια)

Οκ. Ίσως αργήσω κανα τεταρτάκι, μη φύγετε:p

Ναι ρε, κόβεις δρόμο μέσα απο τον Εθνικό Κήπο.

Οκ, θα σε περιμένουμε και αν είναι πάμε και με τα πόδια! 8)

Βασικα περιμενω τηλ. απο τον Νταβιντιαν μηπως ερθουμε παρεα αλλα το εχει κλειστο…Μεχρι 5 αν δεν εχω ερθει φυγετε…Αλλα θα ενημερωσω σε καθε περιπτωση…

Okz!

Το πρώτο MTV Event θα φέρει υπογραφή Rocking.gr8)

Δεν πήγα αλλά φαίνεται πολύ καλή οργάνωση. Καλύτερη απ’ της didi :stuck_out_tongue:

Πολύ καλή διοργάνωση, όντως. Σε ήχο και εικόνα και σκηνικά και σκηνοθέσια στην ΤιΒι. :slight_smile:

Νταξει σίγουρα φαίνεται καλύτερο στην tv αμα βλέπεις πλάνα από παντού κλπ αλλά γενικά για τσαμπε είναι κάτι παραπάνω από καλό

Από τη στιγμή που το live γίνεται υπό την “σκέπη” του MTV δεν υπήρχε περίπτωση να είναι χάλια. Το γεγονός επισης οτι μεταδίδεταi live σε άλλες τέσσερις χώρες δεν αφήνει περιθώρια για τσαπατσουλιές… κοινώς μας βλέπουνε :lol:

Πραγματικά ήταν πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Δε το περίμενα…

/Ρε φριντομ, υπάρχει καμία συναυλία να μη σε πετύχω;:stuck_out_tongue:

//Πουτάνα ορθοστασία…:?

Mόλις γύρισα. Καλά ήταν! Ποτέ δεν ήμουν ο πορωμένος με REM αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να τους δω. Καθόμουν πάνω πάνω, κ ο ήχος θα μπορούσε να ήταν καλύτερος νομίζω. Βέβαια κάτω τα πράγματα ίσως να ήταν καλύτερα.

C:Real : δυνατοί, το μόναδικό κομμάτι τους που μ αρέσει το παίξανε (With Or Without You)
H γκόμενα μετά: στην αρχή μου έδωσε την εντύπωση ότι έκανε αγγαρία, μετά όμως έφτιαξε κάπως. Η διασκευή στο τέλος με ξύπνησε.
Κaiser Chiefs: Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μαζί τους, αλλά η εμφάνισή τους δικαίωσε το μπαμ που έχουν κάνει, αφού είχαν πολύ κόσμο δικό τους. Βέβαια πρέπει να ξενερώσαν οι οπαδοί τους που παίξανε μόνο μισή ώρα αν θυμάμαι καλά! Το δεύτερο κομμάτι τους μου άρεσε. Παίξανε και ένα που λεει Ruby Ruby Ruby, πρέπει να ναι χιτ, αλλά δεν το αντέχω με τπτ.
REM: Πολύ καλοί. Όλα τα λεφτά είναι ο τραγουδιστής! Και οι κινήσεις του, που έκανε σαν ρομπότ κλπ κλπ, μου θύμισε κάτι από αυτά τα κουλά που κάνει o Jim Carey! Παίξανε γύρω στην 1 ώρα και 20 λέπτα. Χάρηκα που άκουσα το Man - Sized Wreath, το κομμάτι αυτό μου έχει κολλήσει τις τελευταίες μερές από τον τελευταίο δίσκο. Περίμενα να παίξουν και κανένα Pilgrimage από τα παλιά και αγαπημένα αλλά μπααα.

Γενικά, η διοργάνωση είχε την αμερικανιά του, με συνεχείς διαφημίσεις και o ένας εκφωνητής να πετάει ατάκες του τύπου “you are my Greek goddess” στην συνάλδεφό του… αν είχα πληρώσει εισιτήριο για να ακούω αυτά θα με πείραζε περισσότερο, τωρά απλώς λέω δεν βαριέσαι μωρέ. Βέβαια η ηχητική του χώρου δεν ξέρω αν είναι κατάλληλη. Εμείς που καθόμασταν πάνω είχαμε τρελό έκο από την πλευρά έναντι της σκηνής. Το στάδιο ήταν μισογεμάτο. Αλήθεια πόσο κόσμο λέτε να είχε? Εγώ λέω γύρω στις 25000 ίσως και λίγο παραπάνω. Αν και αρκετοί από αυτούς φεύγανε κατά αράδες στο ήμισυ του setlist των headliners μόλις ακούστηκε το Losing My Religion…

Μόλις Γύρισα.
Ντάξ’ όποιος γκρινιάξει για οτιδήποτε, θα είναι τουλάχιστον αχάριστος. Live με ονόματα τέτοιου βεληνεκούς τζάμπα απλά δεν παίζει. Όχι να χουμε και παράπονα…

Εντυπώσεις:

Α) Τα 2 opening acts δεν μπόρεσα να τα εκτιμήσω, καθώς δεν έχω καμία επαφή με τον ήχο τους, αλλά και τα 2 είχαν “ενδιαφέρουσες” (:wink:) frontwomen, ενώ η 2η εντυπωσίασε με την επιλογή της να διασκευάσει Justin Timberlake και… Led Zeppelin!:?

B) Oι Kaiser Chiefs live είναι αυτό που λέμε ΜΕΓΑΛΗ μπάντα! Έπαιξαν λίγο, αλλά με μια ενέργεια που δεν πίστευα με την καμία οτι μπορούν να βγάλουν (έχοντας ακούσει μονο τα studio hit-ακια τους). Respect!

Γ) Οι R.E.M. απλά οκ. Σε σημεία βαρέθηκα, σε σημεία ενθοσιάστηκα. Ο τραγουδιστής τους πάντως “το’χει”!

Δ) ΑΨΟΓΗ διοργάνωση! Το πρόγραμμα τηρήθηκε με ακρίβεια λεπτού, δεκάδες γιατροί/νοσοκόμοι ακροβολισμένοι σε όλο το στάδιο για να βοηθήσουν σε περίπτωση απροόπτου, ήχος σωστός (και με ελάχιστα ενοχλητικά τεσταρίσματα ανάμεσα στις εμφανίσεις των συγκροτημάτων), ντάξει, εμένα οι αμερικανιζέ χαριτωμενιές από τους παρουσιαστές, κάπου με ξενέρωσαν, αλλά χίλιες φορές καλύτερα από το να γεμίζει ο χρόνος ανάμεσα στις εμφανίσεις με “ντουπ-ντουπ-γιεα-γιεα-τσεκ-τσεκ-ουάν-του-θρι”.

Ε) Το γεγονός οτι ααγορευόταν το κάπνισμα και το ποτό είχε κάποια μείον, αλλά ο ελάχιστος σεβασμός στο χώρο του Καλλιμαρμάρου το επέβαλλε. Shit happens…

Εν ολίγοις… KOMΠΛΕ!:slight_smile:

Εμενα ρε παιδες μ αρεσε η γκομενα. Αρκετα θα ελεγα. Το μονο που με χαλουσε ειναι οτι σε καθε κινηση της μυριζε Amy Winehouse απο χιλιομετρα. Δηλαδη λιγη προσπαθεια να το κρυψει δε βλαπτει.

εγω το εβλεπα απτην tv…παραλληλα και με το ντερμπι…

νταξει οι αμερικανιες λογικο να υπαρχουν …ηταν μεγαλη μπιζνα (μακης ψωμιαδης speakin)…αφου μεταδιδοταν ζωντανα σε τεσσερις χωρες εκτος απο μας…

οι REM νομιζω οτι πρεπει να επαιξαν πολυ καλα…δλδ στα the one i love…και its the end of the world as we know it…που ο stipe κατεβηκε στον κοσμο…φανηκε οτι οι τυποι το εχουν ακομα…

για κοσμο βαλτε και οτι εκεινη την ωρα πολλοι πηγαν γηπεδο…η εκατσαν σπιτι να τα δουν και τα 2 οπως εγω…αλλιως ισως πηγαινα…αν και νομιζω παραπανω απο 25000 ηταν…αφου το σταδιο χωραει σε εξεδρες καπου 60000-70000…και οι εξεδρες ‘‘εδειχναν’’ γεματες απο την τηλεοραση…εκτος απο το πεταλο απεναντι απο την σκηνη…αλλα και κατω στην αρενα εδειχνε γεματη

αρα κανα 40αρι ++ θα ειχε…

και νταξει οι REM δεν ειναι και το top συγκροτημα στην ελλαδα…

Ενα + για απαγόρευση του καπνίσματος. Ας γίνουμε και Ευρώπη καμια φορά.

Βέβαια, ένιωθα οτι βρισκόμουν σε reality show με όλο το κόνσεπτ, αλλά όπως είπε και ο Παναγιώτης, δε βαριέσαι…

Γενικώς, καλά παρέα, καλές μπάντες, οπότε περάσαμε πολύ όμορφα.

P.S. Ειρηνάκι, όσο πας ομορφαίνεις 8)

Όχι:p

Τα λέμε Firehouse σε 3 εβδομάδες :band:

Καλά, μην ορκίζεσαι οτι τηρήθηκε κιόλας…:stuck_out_tongue: