Retro-Gaming

Χαχα,πιτσιρικαρια ο Τimeous,γαμω…αρχες 90 ητανε Σεγκα ή Νιντεντο το θεμα,οι μισοι ειχαν το μεν και οι αλλοι το δε…εγω ειχα game boy,μετα περασα σε game gear και καποια στιγμη γυμνασιο,πηρα και N64…Snes κ Mega drive,επαιζα σε ξαδερφια μου που ειχαν,εμενα δεν μ παιρναν τοτε(μπουουουου)…

Όποιος μου πει ποιοι είναι οι παίκτες στην αρχική οθόνη του παιχνιδιού κερδίζει την απεριόριστη εκτίμησή μου! :smiley:

Yeap, η αρχή μιας αυτοκρατορίας που κάποτε ξεθώριαζε.
Το γνωρίζετε το bug του παιχνιδιού αστέρια μου, έτσι?

Βασικά, τα μηχανήματα της Sega ήταν πάντα τεχνολογικά ανώτερα από της Nintendo αλλά και της Sony. Και το Master System υπερίσχυε του ΝΕS, και το Mega Drive του SNES και το Saturn του PS1. Αλλά από πλευράς υποστήριξης των game developers έχανε πολύ ειδικά με το Saturn και γι αυτό έσβησε.

Bέβαια κορυφαίο όλων ήταν και εξακολουθεί να είναι το PC, οπότε φάτε τη σκόνη μας κονσολάκηδες της κακιάς συμφοράς!

Εμένα πάλι το πέρασμα ήταν Pc (φίλων, όχι δικό μου, απ’ όπου και τα πρώτα έβερ κατακαλτ παιχνίδια) SEGA (έτσι λέγαμε το Master System τότε, του ξάδερφου μου ήταν για την ακρίβεια) -> Game Boy -> Game Gear -> SNES (το απόλυτο) -> Playstation -> PC (δικό μου πλέον).

Ε ρε μια ζωή παιχνίδια. :stuck_out_tongue:

Α καλα και κατι game boy τα εχω λιωσει. Pokemon και thrash till the death :stuck_out_tongue:

Νομιζω παντως πως για την ηλικια μου εχω αρκετη εμπειρια στο gaming :smiley:

Nintendo 64

:bow: :bow:

Οι 2 υπερτεραστιες παιχνιδαρες ειναι αρκετα καλος λογος για να αγοραζε καποιος το N64…

Τοτε να το παω σωστα…
game boy–>game gear(το δικο μου απολυτο)–>pc(το πρωτο μου,εκτη δημοτικου περιπου,που επεσε το χοντρο καψιμο)–>N64–>ps2…δικα μου…μετα ευτυχως που ειχα τον ξαδερφο που ηταν κονσολακιας απο μικρος και επαιζε και ο πατερας του μαζι,και χτυπαγαν καθε νεα κονσολα που μπορουσαν…

εδιτ:
πο,το οκαρινα γ@μουσε…και το ματζορας μασκ…απο την αλλη το donkey kong το ανταλλαξα αμεσως:p
στο N64,ΕΝΑ ειναι και θα ειναι το παιχνιδι:

• bonus αυτα για φανμποηδες

πο,δευτερο εδιτ:

ειχε ψαρωσει ολος ο κοσμος οταν ειχε βγει…

Καλό το Ν64 ρε γμτ, και παιχνιδάρες όντως οι προηγούμενες, αλλά την επιτυχία του προκατόχου του SNES δεν την είχε… το έφαγε το Playstation. Μεγαλύτερη υποστήριξη σε τίτλους βλέπετε, συν οτι ειχε περάσει πια ο καιρός των cartridges…

Γενικά κι εγώ έχω περάσει απ’ όλες τις κονσόλες, πραγματικά… Είτε μέσω φίλων (κάποιες λίγες), είτε δικές μου (την πλειοψηφία)… Εχω παίξει μέχρι και dreamcast πως σκατά λεγόταν, ενώ είχα και sega saturn…

Τώρα έχοντας σταματήσει να ασχολούμαι με το άθλημα εδώ και αρκετά χρόνια λυπάμαι πραγματικά τα λεφτά που έδωσα σε όλες αυτές τις παιχνιδομηχανές και τα παιχνίδια μαζί…

Ωστόσο για μένα τρεις κονσόλες τα άξιζαν ολα αυτά: SNES (απλά το καλύτερο όπως είπε κι ο Ellanor), PS2, Game Boy :):wink:

edit: Ντάξει golden eye το ξανάπα, ήταν απλά έπος…Το αλλό ρε στο Ν64 που είχε χαρακτήρες όπως μαριο, λουιντζι, λινκ, κιρμπι και πλακονώντουσαν πως λεγόταν??? έχω σκαλώσει

ellanor,Ε,ναι,ps1 δεν ηταν…και δεν εκανε και τη επιτυχια του snes,λογω αυτου…και αυτη η μλκια με τις κασσετες,ελεος…το ps1 εξαφανισε τα παντα,ουτε saturn,oυτε Ν64,ουτε τπτ…
αυτο ομως το παιχνιδι το αγαπαω:

• bonus

To Mickey’s Wild Adventure εγώ το είχα λιώσει στο SNES! Ήταν το ίδιο βασικά παιχνίδι, μόνο που στο σνες λεγόταν Mickey Mania!

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τι θυμησες τώρα???

κι εγώ το χα λιώσει!! Από τα πολύ καλα παιχνίδια του SNES

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ παιχνιδι:D

Eπίσης αγαπω όποιον θυμάται αυτό το παιχνίδι στο SNES!

BUBSY REEE

Super smash bros

yo bros

εχετε αναφερει

το blues brothers

το legend of kyrandia

το kings quest

ή το Karnov??

Επικό λιώσιμο στο psx βέβαια, αλλά η μαγεία παραμένει η ίδια…

Επίσης απορώ πως δεν έχουμε πει τόσο καιρό το τιτανοτεράστιο Ζelda…

Παιχνιδάρα ολκής

Now playing: Portugal The Man - The Woods
via FoxyTunes

Αυτό είναι zelda

το είχα πει εγώ το zelda 8)

Λοιπον το Zelda πρεπει να ηταν το πρωτο game ever που επαιξα. Μου ειχανε φερει μια “κονσολα” απο Ελβετια που στην ουσια ηταν σαν gameboy, μεγεθος πορτοφολιου και ανοιγε στα 2 το οποιο ομως δεν επαιρνε κασετες και τετοια. Ητανε μονο του ενα παιχνιδι, το zelda, και ειχε μια οθονη στο κατω μερος του, και μια στο πανω.

Δεν ξερω πως λεγοτανε γαμωτο αλλα ακομα το θυμαμαi το γαμημενο.

Εντιτ: Ο μι τζι το βρηκα!

:smiley:

Eιναι στην ουσια η αρχαια εκδοση του Nintendo DS

Μηπως σου φερανε το Nitendo DS με το Zelda ετοιμο κ εσυ δεν ηξερες να βγαλεις την κασετουλα απο το κατω μερος για να βαλεις αλλο παιχνιδι;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εντιτ στο εντιτ: Δεν παει ρε βλακα…δεν παει! Κανω ποστ για να στην πω την ωρα που εκανες εσυ εντιτ για να μου ακυρωσεις το δουλεμα;; Δεν παιζω ρε…αντε γεια!

Sequel Εντιτ: Την φουσκωτη τυπησα σου ειχαν κανει δωρο;;

Ο Alucard ειναι χρονια μπροστα ρε χαζουλη :wink: (Ή στο συγκεκριμενο ρετρο-θρεντ, πισω :p)

Εντιτ στο εντιτ του εντιτ: Δευτερη φορα… δε σε χαλασε:lol:

Χαχαχα το εσβησε ο τσατσος ρε!