Το Buggy!!! Ρε θα κλαψω Μεγαλη αγαπη αυτο το παιχνιδι.
Lupin ξέρει από λάδι. Paperboy rules
Sly Spy Secret Agent, λιώσιμο στα coinups
Kαι ίσως το καλύτερο και δυκολότερο παζλ που είχε φτιαχτεί κάπου εκεί στα τέλη της δεκαετίας του 80 για Ατάρι Lynx, αλλά ψάχτε το ακόμα και τώρα για κομπιούτερ, θα λιώσετε…
Chip’s Challenge
Master of Darkness κανεις?
πωπω παιχνιδαρες!!!
Ναι ναι ναι ΝΑΙ! Ήθελα να το αναφέρω και γω, βάζοντας και καμιά φωτό, αλλά δεν έβρισκα γμτ! Ίδιο στυλ με το Saboteur πάνω κάτω, τρελή παιχνιδάρα!!! Αν βρει κανείς καμιά φωτό ας ποστάρει πλιζ!
Επίσης να αναφέρω ένα μπασκετάκι φάσης τέλη ‘80ς, νομίζω BBall λεγόταν, φάση lakers με Jabbar και Magic και Celtics με Bird κλπ, κλασικούρες δλδ! Το πρώτο έβερ μπασκετάκι που έπαιξα, ακόμα θυμάμαι τι παιχταράς ήταν ο Jabbar! Δυστυχώς δε βρίσκω ούτε απ’ αυτό εικόνες…
@ Squall, αν έχεις χρόνο να κάψεις με Snes rpg’s, τσέκαρε ακόμα τα Terranigma, Tales of Phantasia και Seiken Densetsu 3 (aka Secret of Mana 2) και Illusion of Time (που ήδη αναφέρθηκε και μπράβο σε αυτόν που το ανέφερε) ανάμεσα σε άλλα, εγγυημένη πώρωση!!!
Illusion of Time
Seiken Densetsu 3
Αχα! Τα βρηκα επιτελους!
Αναμεσα στις υπεροχες δισκετες μου με τα αθωα παιχνιδια για τον καταπληκτικο Amstrad
υπηρχαν τα εξης 2 “ενοχα” παιχνιδια:
Mata Hari με το περιβοητο τελος με το πρεζακι στην τουαλετα
Strip Poker που απο την περιεργεια εμαθα τουλαχιστον ποκερ
πασινομαυρη παντα οθονη-υπερπαραγωγη βεβαιως βεβαιως.
Και ημουν και σε τρυφερη ηλικια…my fragile little mind!
Τρελά λιωσίματα στον 386 του αδερφού μου αυτό το παιχνίδι. Το είχα τερματίσει με όλες τις ομάδες… Παίζαμε και κόντρες με τον αδερφό μου… Πωωωωω…Respect… :bow2:
Kαι μια φωτό…
ΕΥΓΕ!
(μέχρι και ο Jabbar φαίνεται στη φωτό, τι να πω, μπράβο!!!)
Yes yes & yes again Αλλά αφού ξεκινήσαμε έτσι δε πειράζει. Το rollage όντως ήταν καλό, λίγο δύσκολο όμως αν θές τη γνώμη μου :-s
More PSX coming
Alundra (PSX)
Παιχνιδάρα και πολύ δύσκολο για την ηλικία που προσωπικώς το έπαιξα. Δυστυχώς δεν το τελείωσα αλλά θα ήθελα πολύ να το ξαναπαίξω.
Z (PSX)0
KKND (PSX)
To “μπασκετάκι” που λέγατε πριν είναι το NBA: Lakers vs. Celtics toy 1989 (τότε το λέγαμε απλά ΝΒΑ)
Sega Mega Drive
H κονσολα που παιζει μονο εγω σε ολοκληρη την Ελλαδα να ειχα
Shining Force II
Tactic Rpg, αντε γεια!
Phantasy Star V
Κι’αλλη rpgαρα, παιχνιδια για πολυ λιωσιμο.
Παμε παλι στο Snes:
Respect στον Παναγιωτη για την αναφορα στο flashback! Με θυμαμαι να παιδευομαι για να καταφερω να μαθω τα μακρινα πηδηματα!
To chrono trigger δεν το ειχα στο snes αλλα προσφατα κατεβηκε για emulator και δυστυχως δεν του εχω δωσει την προσοχη που του αξιζει.
Plok
Βλαμμενο adventure παιχνιδακι, νομιζω εβαλε τις βασεις για το Rayman (το στυλ χερια ποδια φευγουν για να χτυπησουν τον εχθρο)
το ειχα κ γω:)
Ετσιιιι! Για χωσε αγαπημενα παιχνιδακια!
για αρχη αυτα τα 2
edit:
Πο ρε ποδοσφαιραρα! Για να βαλεις γκολ σουταρες μονο απο τις γωνιες της περιοχης, αλλιως με καμια παναγια
To terranigma τι gameplay εχει? Ειναι κλασσικο rpg ή adventure σαν το time?
κλασικο συστημα για να βαζεις γκολ στο φιφα τοτε.γενικα παντως εμπαινε γκολ οταν σουταρες ενω ησουν διαγωνια με το τερμα.εγω εβαζα και απο την γωνια της μικρης περιοχης πολλα γκολ
Όχι ρε συ, πολύς κόσμος είχε το Mega Drive. Δε θυμάστε την περιβόητη κόντρα Nintendo vs Sega? Τελικά επικράτησε (μπορούμε να πούμε μετά απο χρόνια) η Nintendo, μια που τα παιχνίδια της έμειναν περισσότερο διαχρονικά, αλλά και αυτό ύστερα απο σκληρή μάχη. Το Mega Drive είχε πολλές παιχνιδάρες.
Όσο αφορά το Phantasy Star IV, το είχα λιώσει πριν λίγα χρόνια σε emulator, μάλλον το κορυφαίο rpg του MegaDrive, παιχνιδάρα! (και το Shining Force παίζει να ναι εξίσου γαμάτο που ανέφερες, απλά δεν έχει τύχει να ασχοληθώ μαζί του)
Το Terranigma είναι το τρίτο μέρος μιας “τρλιογίας”, χωρίς κοινές ιστορίες όμως. Το πρώτο μέρος της ήταν το Soulblazer αν θυμάμαι καλά και το δεύτερο το Illusion of Time. Ίδια εταιρία, ίδιο στυλ παιχνιδιού, action/rpg δλδ (αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει στο Time). Αν σου άρεσε το Time θα το λατρέψεις το Terranigma!
ρε με ψησατε να κατεβασω emulator για το mega drive με αυτα που λεμε τοση ωρα
Δεν θυμαμαι καμια κοντρα εγω, 18 ειμαι τωρα Απλως ξεκινησα το gaming απο τα 4 μου, με snes, sega mega drive, N64, ps1, ps2, pc και δεν εχω συναντησει αλλο ατομο που να ειχε το sega.
Το phantasy star το ειχα πολλα χρονια στο sega και καποια στιγμη εκατσα το ελιωσα και το τερματισα, παιχνιδιρα.
Το Terranigma μπορει να τσεκαριστει καποια στιγμη αν βρω την ορεξη
o ellanor εχει δικιο υπηρχε μεγαλη κοντρα μεταξυ sega και nintendo.στην αρχη ειχε φανει οτι θα κυριαρχουσε η sega αλλα τελικα η nintendo πηρε κεφαλι