__Ρε! Ποιό δεν έχουμε ποστάρει τόση ώρα?!! ΑΥΤΟ (το παιχνίδι με τον ήρωα που 'χε το καλύτερο χειρότερο όνομα):
[CENTER][/CENTER]
__Τώρα μάλιστα το αναβιώνουν με remake (δείτε ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες):
[CENTER][/CENTER]
υ.γ. mister Trampakoulas, το 7th Guest το είχα ποστάρει λίιιγο πάνω από το ποστ σου που αναρωτιώσουν αν το έχουμε αναφέρει… λολ! Γαμώτο, ποτέ δεν κατάφερα να το παίξω (αν και είχα και CD-i !)…
[SIZE=“6”]Θεος!!![/SIZE]
Γαμω τα παιχνιδακια. Το ειχα λιωσει μικρος και ποτε δεν το τερματισα. Μου φαινοτανε ατελειωτο. Ψαχνω εδω και καιρο να βρω την παλια του εκδοση του ATARI σε κανενα emulator αλλα δε τη βρισκω πουθενα ρε γαμω
[SIZE=“4”]Snes Rpg’s and their Music (plus Ken Theme)[/SIZE]
Ε ναι ήθελα να τιτλοφορήσω αυτό το ποστ γιατί μιλάμε για κάποιες απο τις επικότερες μουσικές όλων των εποχών, σε ορισμένα απο τα επικότερα rpg όλων των εποχών, εκείνα του SNES φυσικά!!!
Οι φίλοι της ΕΠΙΚΗΣ μουσικής ας κάνουν τη χάρη στον εαυτό τους να ακούσουν τα παρακάτω τραγούδια.
Ξεκινάμε με ένα rpg της squaresoft που μάθαμε όλοι πολλά χρόνια μετά (μια που δεν είχε κυκλοφορήσει στα αγγλικά ποτέ). Είναι παιχνιδάρα όμως και ο τίτλος του: Live a Live.
Πάρτε mecha κομματάρα!
Final Fantasy 6. Για κάποιους το κορυφαίο RPG ever. Το Τerra’s Theme είναι απλά μεγαλειώδες, ό,τι και να πω είναι ελάχιστο.
Chrono Trigger. Όσοι το έπαιξαν (και τα έπαιξαν) με αυτό το παιχνίδι νιώθουν. το Frog’s Theme που ακολουθεί είναι ύμνος.
[B]
Secret of Evermore. Απο το αμερικάνικο παράρτημα της squaresoft, είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ταξιδιάρικη new age μουσική, για τσεκάρετε λινκιο.
Breath of Fire 2[/B]. Αλλη παιχνιδάρα. Κατ’εξαιρεσιν, της Capcom
Εξτρα, μπόνους. Μια που μιλάμε για capcom, ακολουθεί η πρώτη ΜΕΤΑΛ ΕΜΠΕΙΡΙΑ πολλών απο μας. Θυμάστε ρε αλήτες τη μουσική του Ken???
ellanor,respect σε rono trigger,street fighter και final fantasy.Τα υπολειπα που ανεφερες δεν τα ηξερα,θα τα κατεβασω και θα τα λιωσω σε εξομοιωτη.Και μιας και πιασαμε τα rpgs
ενα απο τα λιγα anime rpgs που βγηκαν και για pc ειναι το gradia 2 με θεϊκο soundtrack
και τα δυο αγαπημενα μου μη anime rpgs fallout 1 και 2
και ισως το καλυτερο rpg ever το planescape:torment
Ενα απο τα αγαπημενα παιχνιδια εβερ! Το ειχε δωσει κ σε μια εκδωση το PC Master αν θυμαμαι καλα κ το ειχα λιωσει στο πισι! Καλα εκανες που το ποσταρες, μου θυμησες παρα πολλα,να εισαι καλα, αλλα ρε παιδια ελεος δεν μπορουν τωρα να θεωρηθουν ρετρο παιχνιδια τα παιχνιδια του Playstation 1!
Αλλα αφου μου θυμησες εκεινη την συγκεκρημενη εποχη ας βαλω κ ενα απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια εποχης PS1! Κυριες κ κυριοι…ROLLCAGE!!!
hello-hello-follow me-ok χαχα τρελο σκαλωμα με τον Abe!
Εγω ειχα κολησει με το Abe’s Odyssey (νομιζω το 1ο που ειχε βγει) και μου ειχε φυγει η ψυχη να το τερματισω με τα βλαμμενα που επρεπε να με ακολουθησουν, τα αλλα τα πιο βλαμμενα τα sligs και τις βομβες που αναβοσβηναν και ημουν μια ζωη ασυντονιστη και εσκαγα!
Καλα, για το Saboteur δεν εχω λογια! Απιστευτο τι ξεθαψες!
Αλλες Αmstrad-αγαπες:
Ikari Warriors
Target Renegade
Buggy Boy
και το my favourite Ghosts n’ Goblins αν και το φοβομουν λιγο
Respect επισης σε οποιον θυμηθηκε τα Cabal, Newzealand story και 1943 που τα επαιζα τα καλοκαιρια στο καφενειο του παππου μου με πενηνταρικα που μου εδινε ο φαδερ οσο επαιζε πρεφα!
Kαι κατι τελευταιο:
Το Mata Hari με την κατασκοπο που μπαινει σε ενα υπερχαζο σπιτι, πυροβολαει, κλεβει κατι κωδικους και καταληγει στην τουαλετα με μια συριγγα και εναν τυπουλα που τη γδυνει (μη φανταστειτε, ενα γιγαντιο πιξελ φαινοταν μονο) το θυμαται κανεις?
Μονο εγω ειχα αυτα τα βιωματα μικρη? :-k:?
βασικα ηταν καμμενο και καπως μονοτονο αλλα απιστευτα εθιστικο! Απιστευτο κολλημα!
(αν πετυχαινες να εισαι ακριβως στη γραμμη του πεζοδρομιου δε σε πετυχαινε τιποτα και περναγες ανεμος…απ’τα πρωτα μου cheats :p)