ετσι βεντουζα!!!ντροπη μας που επρεπε να φτασουμε 18 σελιδες για να αναφερουμε την αριστουργηματικη σειρα του lowe
μπραβο pumkin,μπραβο:thumbup:
ναι αυτό ακριβώς είναι! το λιοντάρι σου την έπεφτε μετά από κάτι σκουλήκια που έπρεπε να αποφύγεις-σκοτώσεις.
ε και μιας και είπες ΑΤΑRΙ,
xaxaxa τα σπαγε
Τα γαμημενα τα σκουληκια δεν ηξερα πως τα κλωτσαγε και με τρωγανε συνεχεια. Τον γρατζουναγαν στο ποδι και αυτος πεθαινε. το ψεμα ξερω γω
Πολυ ωραιο παιχνιδακι
Ρε γαμημένοι με κάνετε και κλαίω να πούμε!
Αυτή είναι μισή μου παιδική/εφηβική ηλικία.
Cannon Fodder
Space Quest 5
Wolfenstein
Duke Nukem 2
Μελαγχολία με έπιασε.
Tα παιχνιδια ηταν ωραια μονο οταν ηταν 2d ρε !
Αγαπημενο ποδοσφαιρακι ever ! Αν και τοτε ημουν 13-14…
Εγώ θα επιμείνω σε αυτό που είπε ο ellanor. Retro το PSX (Playstation 1). Συνειδητοποιείτε ότι κάνετε ανθρώπους 20-22 ετών να νιώθουν γερόντια ε
Τεσπά, αφού πάει έτσι το παιχνίδι ας πάμε σε μία παιχνιδάρα που απορώ πως δεν έχει ποσταριστεί ακόμη
Ενώ απο τα χρόνια του PSX που είναι και η αγάπη μου, 3 παιχνίδια που θυμάμε αρκετά είναι τα εξής
Silent Hill (PSX)
Που είναι και η αγαπημένη μου σειρά παιχνιδιών
Heart of Darkness (PSX)
το οποίο μου το είχαν κάνει δώρο σε αμερικάνικη έκδοση και εδώ δεν έπαιζε οπότε χρειάστηκε να το νοικιάσω για να το παίξω τελικά :lol:#-o
Warzone 2100 (PSX)
απο τα αδικημένα strategy της εποχής του.
Θα επανέλθω αργότερα λογικά
ρε παιδες ενα αλλο παιχνιδι για το NES η το SEGA…με ενα πρωτογονο που η μονη του επιθεση ηταν η ΚΟΙΛΙΑ του το ξερει κανεις???[-X
το ειχα λιωσει αλλα δεν θυμαμαι πως το λενε…
Εγω απο ποδοσφαιρακια στο SNES ειχα αυτα:
(Που ειχε και indoor γηπεδα οπου-οποιος το χει παιξει θυμαται-μπορουσες να βαλεις γκολ με σουτ κατευθειαν μετα τη πασουλα στη σεντρα:lol:
Ποιο Virtua Striker βρε νέοπα!
Κόζαρε δω:
[SIZE=“4”]Super Sidekicks!![/SIZE]
European Championship 1992
Moktar 1991
F-29 Retaliator 1990
Ikari Warriors 1986
Speedball 2: Brutal Deluxe 1990
Τρομερό θρεντ από τον (ποιον άλλον??) οπλαρχηγό, έχουν ειπωθεί κάποια θεικά κυρίως από τον προαναφερθέντα, Lupin και Νταρθ, αλλά επιτέλους…
Κung Fu Master
[SIZE=5]ΝΙΩΣΤΕ ΡΕ![/SIZE]
Πο Πανγκ:(
γιατί :(?
μήπως ΕΧΑΝΕΣ?
Στο μεταλ υπάρχουν οι Saxon και στα βιντεο-γκέημς το Zaxon!
:p:lol:απλα ειχα να το δω παρα πολλα χρονια…
παιζει και να εχανα,παντως τωρα που παιζω arcade γενικα,χανω πολυ πιο ευκολα απο τοτε που ημουν πιτσιρικι
ΡΕ είσαι ΘΕΟΣ
Απλά Π-Α-Ι-Χ-Ν-Ι-Δ-Α-Ρ-Α
ήθελα να το ποσταρω κι εγώ
Λοιπόν, σχωράτε με αν έχουν ξαναποσταριστεί, αλλά δεν έχω διαβάσει το θρεντ.
Έχουμε και λέμε. Sega Master System η κονσόλα.
Deep Duck Trouble
Jurassic Park
Προσπαθώ να θυμηθώ κι ένα ακόμα παιχνίδι που ήταν σε κάτι στοιχειωμένα κάστρα και είχε φαντάσματα και τέρατα και με τρόμαζε -αλλά δε μου ρχεται το όνομα γαμώτο.
:-sCastlevania??
edit,και τα δυο γ@μουσαν,ΝΑΙ!
Ω γαία.
μεγα επος