Eπισης
Jazz Jackrabbit!
νάτος ο σωστός. απειρες ώρες, με 20 άρικο στα ηλεκτρόνικα. (Νομίζω ότι ήταν ακόμα 20αρικο και οχι 50αρικο)…
Η θάλασσα ήταν από τις πιο δυσκολες πίστες. Άμα τα έπαιρνες με την σειρά βέβαια. Θυμάμαι η “σωστή” σειρά ήταν κρόνος-δάσος-πυραμίδες-ηφαίστεια-θάλασσα και στο τέλος ο μεταλλικός πλανήτης. Ντάξ…γαμούσε το παιχνίδι.
prehistoric period ήταν πολύ καλό. Μαζί με το Chuck Rock ήταν αχτύπητο δίδυμο!
δύο πολύ αγαπημένα παιχνίδια ήταν το Another World
και το Flashback, αρκετά παρόμοιο στο gameplay, κλπ
ΑΜΙGA UBER ALLES!
Πο,τα δυο παραπανω σπερναν…ειχα καψει φλατζα σε δημοτικο με το παρακατω,αρχικα σε snes και μετα σε arcade Που ειδικα εκει Γ@Μ@ΓΕ!!
και η επικη arcade εκδοση(α ρε 50αρικα που ειχα φαει εκει…)
[SIZE=“7”]RASTAN![/SIZE]
5 τάματα και όλα τα σχετικά καταρχάς στον παππού που σκέφτηκε αυτό το τιτανοτεράστιο τόπικ.
Λες και έχω γυρίζει 10 χρόνια πίσω, θυμάμαι σχεδόν κάθε στιγμή από τα περισσότερα παιχνίδια που έχουν αναφερθεί εδώ.
Εύγε grand!
τρομερα soundtrack
[quote="“Bleedin History,post:120,topic:11830”]
[B]
PREHISTORIK[/B]
To’χα λιώσει κι αυτό!!![/QUOTE]
__Μπράβο ρε παίδες! Τι ευχάριστες στιγμές καψίματος!
__Είχε βγει και “2” το οποίο ήταν καταπληκτικό. Γαμώτο, πρέπει να τα ξαναβρω για να τα τερματίσω! (αλλά έχω apple οπότε είναι ακόμα πιο δύσκολο…)
__Prehestoric ρε!!
υ.γ. παίδες, έχετε αναφέρει τόοοοοοσεες ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ ρε γαμώτο, αλλά αν αρχίζω να σχολιάζω δε θα τελειώσουμε ποτέ, υπήρξα φανητικός gamer από εποχή dos και ακόμα πιο πίσω!!
υ.γ. 2 respect στον Παναγιώτη που ανέφερε το Flashback!! αποτελεί απωθημένο (μιας και το είχα δει αλλά ποτέ δεν είχα καταφέρει να το παίξω, όταν βγήκε δεν έτρεχε σε μένα!) μαζί με ένα άλλο το Seventh Guest (που για την εποχή του είχε απίστευτα γραφικά) που είχε βγει για το CD-i (της Philips) που είχα!!! για να δούμε, τα ξέρει κανένας…
υ.γ. 3 ψάχνω εικόνες/παρουσίαση για dos παιχνίδι, γιατί το θέμα οι νεότεροι το τραβάτε λίγο off-topic! LOL!!
Ναι ρε prehistoric επαιζα και γω!
RESPECT! Ειχα καει στο Rastan ρε φιλε. Τιμιο μανογουραδικο game.
Αυτο δεν ειναι αυτο με τον τυπα που πηγαινε σο βραδυ σε κτιριο και εσκαγε κεραυνος και τον εστελνε σε αλλη διασταση και σου την επεφταν κατι μαυρα τερατα (ενα σα λιονταρι)? :-k Αλλη παιχνιδαρα απο κει
Εχω κατασυγκινηθει λεμε. Αναθεμα τη μερα που αποφασισε ο πατερας μου να δωσει το ATARI σε ενα φιλο του γιατι ειχαμε παρει το καινουργιο -τοτε- Pentium
To πρώτο adventure (με τη σημερινή έννοια) που έπαιξα.
Phantasmagoria 1994
ΤΡΟΜΟΣ!
ένα φοβερό παρόμοιο ήταν και το seventh guest!
[SIZE=“5”]MANHATTAN DEALERS!!![/SIZE]
__Aυτό είναι! Πολύ ξυλίκη σε κακόφημες γειτονιές του Μανχάταν! Προσπαθείς να καθαρίσεις την περιοχή από τους βρώμικους έμπορους ναρκωτικών. Τους σπας τα μούτρα, τους τα πέρνεις, τα πετάς σε κάδο με φωτιά. ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. 8)
[SIZE=“4”][CENTER] { Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ε Τ Α Ι }[/CENTER][/SIZE]
[CENTER][SIZE=“3”] { σ υ ν ε χ ε ι α }[/SIZE]
[/CENTER]
και τέλος, απ’ τις πρώτες “παράλληλες” διαφημίσεις σε video game (αν ήταν και διαφημίσεις):
__Τρελή ατμόσφαιρα. ΝΙΩΣΤΕ (χαχαχαχα):
Phantasmagoria:bow:
θυμάστε και το red alert;
τι κάψιμο ήταν και αυτό
Respect στο Phantasmagoria!!!
καα εμένα το πρώτο που έπαιξα ήταν και στα καπάκια αυτό που ήταν και κορυφαίο!
Gabriel Knight: The beast within
:respect::bow2: