Mιας και εχετε αναφερει πολλα παιχνιδια για το ps1,πιστευω οτι το καλυτερο που κυκλοφορησε ποτέ στην συγκεκριμενη κονσόλα ηταν το silent hill…πρωτοποριακό,μυστηριωδες,ευρηματικο και σκοτεινό…(αφηστε που δεν υπηρχαν cheat και hints τότε και οι γριφοι του ηταν παλουκάρες…)
πωω το silent hill τρελο κλασιμο!
Ορίστε, φτάσαμε να θεωρούμε ρετρό και το playstation 1!
ΜΟΝΟ στα eighties ήταν TRUE τα παιχνίδια ρε! Τρία sprites που κινούνταν πάνω πατούσαν με άνεση τα καλύτερα 3d graphics του κόσμου!
Και επειδή αναφέρατε ποδοσφαιράκια τύπου Kick Off, κανένα απο αυτά δε συγκρίνεται με την αληθινή μαγεία που πρόσφεραν τα παλιότερα αθλητικά παιχνίδια, όπως αυτό για παράδειγμα:
Ή αυτό (atari 2600!!!)
AYTA ήταν παιχνίδια! Νιώστε γαμώτο!!!
χιουμοριστικό ήταν το ποστ, για όποιον δε κατάλαβε
:!::!::!::!::!:
ειμαι ετοιμος να κλαψω…:!:
[SIZE=“3”]ellanor[/SIZE] αν ερθεις ποτε λαρισα ελα να σε κερασω οτι θες…
Ahhh…tough call.Παιχνιδαρα αλλα σκεψου τα Final Fantasy,Metal Gear Solid,Duke Nukem,Tekken,Syphon Filter και τα λοιπα και τα λοιπα.Εγω παντως αμα μου λεγαν θα πας σ’ενα νησι,διαλεξε ενα και μονο ps 1 game θα παιρνα η το Tekken 3 η καποιο Grand Turismo…
Σε αλλα νεα να αναφερθουν και τα παρακατω κλασικα που συμβαλλαν τα μεγιστα στην αναπτυξη μυωπιας και τα σχετικα:D
συνεχιζω το ποστ του ελανορ με αυτο το παιχνιδι απο αταρι
:lol::lol:
ενταξει σημερα εχω γινει χωμα…
αυτο το παιχνιδι ειναι τρελο ρε φιλε…
ειχα τον μοχλο κολλημενο στο επιπλο και ν απροσπαθω να ριξω μπουνια…
χαχαχαχα…
@ Crimson Idol: :D:D
@ Original: that’s the spirit!
Θυμάται κανείς ενα παιχνιδι basket που ηταν επιτραπεζιο (δηλ επαιζες με φορά οπως το κανονικό γήπεδο),καρφωνες,εβαζες τριποντα απο την αλλη ακρη του γηπεδου κτλ?..ψαχνω καιρό να το θυμηθώ και δεν μπορώ…(μιλαω για παιχνιδι αρχών 90s)
Καπως ετσι?
Tomahawk!=)
το run and gun είναι τελικά…thx for the help pumpkin…
εγω θελω να κατεβασω το bubble bobble.ειναι και αυτο στο mame32??αν οχι εχει κανεις κανα λινκ?
Duck Hunt
Commando 2
Rambo 3
Adventures of batman and robin
αλλο ενα που επαιζα στο αταρι
Εχει παιξει κανεις ενα με εναν τυπο ντυμενο πρωτογονα που κραταγε ενα ροπαλο και πεταγε και κοκαλα?Το παιζα τοτε μαζι με Lotus,Prince of Persia και τα λοιπα και δε μπορω να θυμηθω ονομα…
Πάντως ενα παιχνίδι ανέκαθεν με εκανε να ματωνω την φανέλα…(ακομα και στο mame:!
PREHISTORIK
To’χα λιώσει κι αυτό!!!