H μεγαλυτερη θειλα ομως και καλτιλα ηταν το Duck Hunt!
Φτηνη ψευτικη κονσολα αγορασμενη απ το παζαρι με καμια 9000 φορτωμενα παιχνιδια μεσα και το θεικο οπλο λεηζερ (που εδω και χρονια απορω πως σκατα δουλευει).
Θεικο οπλο λεηζερ λοιπον και ντακ χαντ!
Tωρα στα πιο καινουργια στο psx (aka Play Station 1)
Το χε παιξει κανενας αυτο? Αpocalypse
Aλλη θειλα ηταν το Crash Bandicoot 3
και το πρωτο απ τα πιο κατασροφικα και γαματα γκεημς εβερ,
GTA 1
Τι λες τωρα ρε;;; Που το θυμηθηκες αυτο;; πω πω εποχες κ καψιματα!!! Αυτα ηταν ρε!! Να ειχες το οπλο να βαρουσες στην οθονη την παπια κ αν δεν εριχνες καμια εβγαινε το κοπροσκυλο κ κλαψουριζε! Απλα πραγματα κ πανεμορφα! Αυτα ηταν παιχνιδια!
Donkey Kong 3, για το snes. Απιστευτη παιχνιδαρα, το τερματισα το καλοκαιρι που μας περασε!
Καλα το duck hunt τρομερο, πολυ γελιο. Θυμαμαι στην ιδια κονσολα ειχε και ενα με κατι καουμποηδες που παλι τους πυροβολουσες με το οπλο, παιχνιδαρα!
Illusions Of Time
Snes παλι. ΤΡΟΜΕΡΟ. Απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε μου. Adventure με rpg στοιχεια, πολυ μεγαλο σε διαρκεια, ενδιαφερουσα ιστορια και συγκινητικο κατα στιγμες. Αχχχχχ εποχες…
Diablo
H τελευταια σε οποιον το εχει παιξει σιγουρα φερνει αναμνησεις. Mmmmm, fresh meat!
Το επαιζα μικρος στο ps1 με εναν φιλο και ακουγοντας αυτο σκαει μυτη και ο butcher
και χεζομαστε πανω μας :lol: Και η πλακα ειναι οτι οντως δεν το παιζαμε συχνα το παιχνιδια επειδη φοβοταν ο φιλος μου
Καλα παιδικο καψιμο κ αυτα! Θυμαμαι το Hercules το ειχα παρει απο κατι δημητριακα demo κ μετα πηγα στο παιχνιδαδικο που ειχα στη γειτονια κ μου το εγραψε ο τυπας ολοκληρο! Κ οπως παντα μου ειπε να μην το πω σε κανεναν οτι εχει σπασμενα ολοκληρα παιχνιδια!
Αν κ δεν ξερω κατα ποσο το Ταρζαν κ το Χερκλις μπορουν να θεωρηθουν Ρερτο παιχνιδια…
mame mania!
να μερικα απο τα αγαπημενα μου απο capcom snk
street fighter
final fight
vampire savior
fatal fury
samurai shodown
last blade
king of fighters
top hunter roddy and cathy
shock troopers
warriors of fate
Θεος ο σκουαλ!! ρε θυμάτε κανείς ένα μπασκετάκι με κάτι τέρατα που αμα έβαζεσ τρεις συνέχομενους πόντους επιανε φωτιά η μπάλα??? (η σνες η νιντεντο 64 ήταν)