Δε συγκρίνονται οι χαρακτήρες του FF7 με του 8. Δηλαδή ας πάρουμε τους κακούς. SEPHIROTH vs… Seifer???
Το 8 είχε φοβερά γραφικά και περιβάλλοντα, αλλά το στόρυ (που είναι και το ήμισυ των RPG) ήταν ανώτερο στο 7… Ωραίο παιχνίδι και το 8 βέβαια, απλά μπροστά στην παιχνιδάρα χάνει.
Αλλά ΜΗ ξεχνάμε και τα προηγούμενα FF! Ειδικά τα 4,5,6, όσοι τα έχουν παίξει καταλαβαίνουν…
ΥΓ - Ε ρε τι μου κάνατε μ’ αυτό το ρετρό-θρεντ, κάθομαι νυχτιάτικα και παίζω Game Boy σε roms!
Θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι έπαιζα συνέχεια την πρώτη πίστα προσπαθώντας να σκοτώσω όλους τους εχθρούς με headshot με το πιστόλι που είχε σιγαστήρα (και τα κατάφερνα).
Εγω παλι προσπαθησα εχτες να βαλω το MAME32. Βρηκα το emulator,αλλα δεν εχει παιχνιδια στο roms. Κατεβαζω, βαζω τα αρχεια στο φακελο αλλα ορχεις…δεν παιζει τιποτα. Κανενα καλο emulator για mame ή gameboy;
για MAME νομιζω το MAME 32.
για gameboy υπαρχουν πολλα, το καλυτερο ισως ειναι το visualboyadvance.
για ρομς τωρα πιστευω με ενα απλο σερτς στο google θα βρες, η στην καλυτερη βρισκεις κανα τορεντ κ τα κατεβαζεις ολα:wink:
Δακρυα συγκινησης, διαβασα ολο το thread και πανω απο το 80% των παιχνιδιων που εχουν αναφερθει τα εχω παιξει ! Ειμαι τοσο ευγνωμον που προλαβα την αγνη επικη εποχη με τα arcade στα μπιλιαρδαδικα και περασαν απο τα χερια μου κονσολες οπως atari "αυτο το μαυρο γομαρι ", snes , game boy , game gear , mega drive κτλ κτλ .
Oχι ειναι κανονικο mario και αρκετα παλιο μαλιστα απο οτι θυμαμαι. Δεν το ειχα παιξει το συγκεκριμενο αλλα ειχα παιξει ενα αλλο που ηταν σε ενα καστρο με ασημενους τοιχους που απο την δευτερη πιστα δυσκολευε απιστευτα αλλα δεν ηταν τοσο δυσκολο οσο αυτο βεβαια.
Πρέπει να είναι το πρώτο ever Super Mario Bros στο NES. Τα γραφικά και η μουσική είναι ίδια. Αλλά stage λέει “1-1”, δε μπορεί να είναι η πρώτη πίστα αυτή, παραείναι δύσκολη!! Μπορεί να είναι καμιά μπόνους stage ή κάτι τέτοιο.
Πλάκα πλάκα έχει 60.800 views περίπου το βίντεο! Φαίνεται γούσταρε ο κόσμος τα σχόλια και τις βρισιές του τύπου! :lol: