Retro-Gaming

Δε συγκρίνονται οι χαρακτήρες του FF7 με του 8. Δηλαδή ας πάρουμε τους κακούς. SEPHIROTH vs… Seifer???

Το 8 είχε φοβερά γραφικά και περιβάλλοντα, αλλά το στόρυ (που είναι και το ήμισυ των RPG) ήταν ανώτερο στο 7… Ωραίο παιχνίδι και το 8 βέβαια, απλά μπροστά στην παιχνιδάρα χάνει.

Αλλά ΜΗ ξεχνάμε και τα προηγούμενα FF! Ειδικά τα 4,5,6, όσοι τα έχουν παίξει καταλαβαίνουν… :wink:

ΥΓ - Ε ρε τι μου κάνατε μ’ αυτό το ρετρό-θρεντ, κάθομαι νυχτιάτικα και παίζω Game Boy σε roms! :stuck_out_tongue:

Σε τιμάει!:D:D

και εσυ…???
αυτα ειναι…:lol::lol::lol:

οποτε μπορω και εγω να πω πως ναι, και εγω το ιδιο κανω…:p#-o:D

ρε τι παθαμε…:lol:

Αχαχαχα, αυτά είναι. :lol:

Τρελό λιώσιμο αυτό το παιχνίδι.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά οτι έπαιζα συνέχεια την πρώτη πίστα προσπαθώντας να σκοτώσω όλους τους εχθρούς με headshot με το πιστόλι που είχε σιγαστήρα (και τα κατάφερνα).

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια!

edit:Απίστευτο κάψιμο επίσης στο playstation

Red Alert Retaliation

Εγω παλι προσπαθησα εχτες να βαλω το MAME32. Βρηκα το emulator,αλλα δεν εχει παιχνιδια στο roms. Κατεβαζω, βαζω τα αρχεια στο φακελο αλλα ορχεις…δεν παιζει τιποτα. Κανενα καλο emulator για mame ή gameboy;

Υ.Γ Μην μου πειτε οτι ειμαι οφτοπικ…

για MAME νομιζω το MAME 32.
για gameboy υπαρχουν πολλα, το καλυτερο ισως ειναι το visualboyadvance.
για ρομς τωρα πιστευω με ενα απλο σερτς στο google θα βρες, η στην καλυτερη βρισκεις κανα τορεντ κ τα κατεβαζεις ολα:wink:

:wink: Thnx! :smiley:

Μολις εφαγα ενα φλας και θυμηθγκα το παρακατω που ελιωνα με τις ωρες στο PS1

Επισης σε κατι πιο διαφορετικο και παλιο Motal Kombat εποχης Master System(αρρωστια τοτε)

θυμαθηκα μια γαματη σελιδα για emulators, πληροφορημενη, ευκολη προσβαση σε αυτο που ψαχνεις και ενημερωνεται συχνα

roms για retro μηχανες υπαρχουν σε απειρες σελιδες, και μαλιστα υπαρχουν και ρομς μεταφρασμενα σε ελληνικα σε αρκετα παιχνιδια, τσεκαρετε

Blasto! κι εγώ το λιωνα!

Αυτο το παιζω ακομα βασικα

Δακρυα συγκινησης, διαβασα ολο το thread και πανω απο το 80% των παιχνιδιων που εχουν αναφερθει τα εχω παιξει ! Ειμαι τοσο ευγνωμον που προλαβα την αγνη επικη εποχη με τα arcade στα μπιλιαρδαδικα και περασαν απο τα χερια μου κονσολες οπως atari "αυτο το μαυρο γομαρι ", snes , game boy , game gear , mega drive κτλ κτλ .

σας προκαλω να δειτε ολο το παρακατω βιδεο ( sry αν το εχουν ποσταρει παλι ) : http://www.youtube.com/watch?v=in6RZzdGki8 :stuck_out_tongue:

LOL

τι παιζει με αυτο το μαριο?
εχει σχεδιασει ο τυπας την πιστα??

Oχι ειναι κανονικο mario και αρκετα παλιο μαλιστα απο οτι θυμαμαι. Δεν το ειχα παιξει το συγκεκριμενο αλλα ειχα παιξει ενα αλλο που ηταν σε ενα καστρο με ασημενους τοιχους που απο την δευτερη πιστα δυσκολευε απιστευτα αλλα δεν ηταν τοσο δυσκολο οσο αυτο βεβαια.

εδιτ : “Koopa, you are a cocksucker.”

δεν παιζει καθολου ναναι αληθινη πιστα αυτο ρε συ<

κατι σε gameshark homemαde production κλπ

Πρέπει να είναι το πρώτο ever Super Mario Bros στο NES. Τα γραφικά και η μουσική είναι ίδια. Αλλά stage λέει “1-1”, δε μπορεί να είναι η πρώτη πίστα αυτή, παραείναι δύσκολη!! Μπορεί να είναι καμιά μπόνους stage ή κάτι τέτοιο.

Πλάκα πλάκα έχει 60.800 views περίπου το βίντεο! Φαίνεται γούσταρε ο κόσμος τα σχόλια και τις βρισιές του τύπου! :lol:

Επίσης, πρέπει να αναφερθεί και το πιο ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ παιχνίδι στην Ιστορία, άσχετα αν το’χα παίξει ελάχιστα

TURRICAN

παιδια το παιχνιδι-Video ειναι real
θυμαμαι πολυ καλα αυτα που βλεπω αλλα δεν μπορω να σκεφτω απο ποτε…#-o:lol:

χαχα ο τύπος τα έσπασε
what the fuck!!!
:lol: