Retro-Gaming

ρε παιδια πρεπει να ειναι φτιαχτο

ποσες ζωες έχει??

και πως γινεται να εχει check point καθε λιγο και λιγακι???

το 2 το είχα λιώσει. γενικώς τα παιχνίδια που βγαίναν για Amiga ήταν τα πιο heavy metal και αυτό φαίνεται από τα ονοματα συγκροτηματων που εβλεπες σε αυτούς που τα “σπάγανε”. To πιο γνωστό ήταν μάλλον το Skid Row crack team, το έβλεπα σε άπειρα παιχνίδια

κλπ κλπ

χαχαχα βεβαια για το μαριο παντα υπαρχει και ο πιο ευκολος δρομος…:stuck_out_tongue:
και απ’ οτι βλεπω στα πρωτα μαριο υπηρχαν πολλα bugs

απο τι διαβασα

το συγκεκριμενο λεγεται super mario forever (frustration)

και ειναι ενα φτιαχτο rom

και υπαρχουν και αλλα παρομοια roms

οπωτε οπως καταλαβαινετε
βουρ για snes emulator…!!!

το knights of the round το θυμαστε?!

το ειχα λιωσει οταν ημουν μικρος…το πιο MANOWΑR παιχνιδι

Πωπω, τι μου θυμίσατε… Tο Syndicate… Πάω να το βρώ σε abandonware…

Ενα απ’τα λιγα παιχνιδια του Nintendo 64 που εκτιμησα ιδιαιτερα.Ηταν κι ενα απ’τα πρωτα που υποστηριζαν Rumble Pack(ενα εξαρτημα που εκανε το χειριστηριο του N64 κατι σαν Dual Shock).

μερικες ακομα προσωπικες αδυναμιες,δυο παιχνιδια του μικρου θεουλη sid meier
pirates!

civilization 2

και το defender of the crown

defender of the crown έπος
τώρα θυμήθηκα και το Conquest for Camelot

Σας έχω όλους!

[SPOILER]
[SIZE=“4”]PARATROOPER!![/SIZE]

[/SPOILER]

PARATROOPER!!

ΝΑΙΙΙΙΙΙ

:slight_smile:

αμπαλοι,σας εχω!
το πιο ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ βιντεογκεημ ολων των εποχων…

SHEEP!

Ενα αγαπημενο fighting εποχης PS1

Tέλειο! Το’ χα λιώσει γενικώ πολύ γαμάτο το όλο concept…Των ανθρώπων που μεταμορφώνονται σε ζώα

__Οντως, απ’ τα πολύ καλά ξυλίκια της νεάς γενιάς, μαζί του θα έβαζα και το Rival Schools… Μου άρεσε πολύ και η έκδοση του Roar για το Cube (πολύ καλή - πολύ δύσκολη - πολύ γαμώ χαρακτήρες και κρυφοί αρχηγοί - πολύ κάψιμο 8)).

[SIZE=“6”]Bloody Roar - Primal Fury[/SIZE]

__Πω-πω… βλέπω τις φωτογραφίες και πορώθηκα!! Ποιός είναι για πίτσες, κοκα-κόλες και τρελά διπλά?!! :smiley:

__Εδώ όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες (λείπει η Uranus νομίζω) από το μεταγενέστερο “Extreme”… Δείτε για να θυμηθείτε “το καστ” ("ααα, ναι ρε, ήταν κι αυτός… πω-πω κι ο άλλος εκεί που μεταμορφωνόταν σε… α! να και αυτή που έσκυβα όταν κλώτσαγε προσπαθώντας να δω το βρακί της… lol):

__Και για κλείσημο, το αληθινό Μπλάντυ Ρόαρ!!! (χοχοχοχο)

υ.γ. επανέρχομαι σε λίγο με “πραγματικό” RETRO gaming… γιέεεα!

ποιος θυμαται αυτη την παιχνιδαρα

__Ωραία-ωραία!! Ενα Resident Evil με δεινόσαυρους… Βεβαια, δεν ήταν όλα τα παιχνίδια της σειράς το ίδιο καλά, αλλά είναι σίγουρα απ’ τα παιχνίδια που θα θυμόμαστε…

__Θα συνεχίσω αργότερα το πραγματικό retro game, πάρτε μερικές εικόνες ακόμα του Primal Fury και επανέρχομαι:

__Nα και η Uranus (πολύ ιδρώτας για να την εμφανήσεις λέμε):

{EDIT: χα, κοίτα να δεις, ούτε τώρα θέλει να εμφανιστεί! κάντε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και πατήστε “εμφάνιση /άνοιγμα σε νέο παράθυρο” ή “καρτέλα” για να δείτε την όμορφη πλευρά του απαίσιου θηρίου… ωραία τα λέω για γαμώτο! ΛΟΛ!!!}

__Μερικοί “φλώροι” αλλά “καλοί παίχτες αν τους μάθεις” -χαχα, κλασσικές αξίες:

__Η ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ στα δεξιά -Μπάκουρου!:

__Εδώ ο Xion κάνει στη Jenny πρόταση γάμου:

__Οθόνη επιλογής χαρακτήρα -κλάσσικ πράματα στα ξυλίκια:

__Τώρα αυτό στο δεξιά, μη με ρωτήσετε τι ζώο είναι (ως γνωστόν οι Ιάπωνες δεν έχουν τον Αλλάχ τους):

__Και τέλος, το RIVAL SCHOOLS που σας ανέφερα στο προηγούμενο post…:

και εσυ της σχολης του πλεηστεσιον εισαι?

__Όχι-όχι, δε θα το έλεγα (δες και σε παλαιότερά μου ποστ στο παρόν τόπικ και θα καταλάβεις). Μάλλον της Nintendo θα έλεγα (αν και “ξεκίνησα την καριέρα μου” απ’ τα 5 και PC με DOS -πριν τα windows!- με Αmiga & Atari κλπ)… ΑΛΛΑ, ένας σοβαρός gamer δεν μένει είναι οπαδός αλλά “φίλαθλος” -χαχα! σε απλά ελληνικά, ένας σωστός gamer (και… σκεπτόμενος άνθρωπος αν θέλεις), δεν μένει φανατικά σε μία κονσόλα ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΑΠ’ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ… (κλείνω μάτι εδώ -χαχα)

__Λοιπόν, πάμε να δείξουμε τις ρίζες μας αδέρφια!! Αφιερωμένο το παρακάτω σε κάποιον που “ξέρει από καλό κρασί” (ξανακλείνω μάτι -lol)… Δίνω μερικά γερά Hint (για να είμαστε και στο κλήμα των video games) και περνώ στην επίθεση!

__Ελα, μη μου πείτε πως δεν το βρήκατε (ειδικά όσοι κοντεύουν τα “-άντα”)!

__Τίποτα; Ούτε έτσι μια μικρή αναμνησούλα;;!

__Αντε καλά, “το παίρνει το ποτάμι” (έκφραση εποχής αυτών που “κοντεύουν τα -άντα”):

__Είναι ο επίγονος του παιχνιδιού όπου πρωταγωνιστούσαν ο “the birdman” και ο “doc.j”:

__Βγήκε σε αρκετές εκδόσεις (όχι “1”, “2”, “3” κλπ, το ίδιο παιχνίδι αλλά σε πολλές εκδόσεις), δείτε διαφορές στα γραφικά…!

__Όπως ίσως θα προσέξατε, υπήρχε στο παιχνίδι διαγωνισμός τριπόντων ΚΑΙ καρφωμάτων!!! Πραγματικά είχε φέρει τα πάνω κάτω! Ετσι, εκτός απ’ το κλασσικό “μονό” που μπορούσες να διαλέξεις τον έναν ή τον άλλον παίκτη (όπου ο κάθε ένας είχα τα αδύνατα και δυνατά του σημεία!), μπορούσες να παίξεις σε διαγωνισμό τριπόντων με τον Bird, ή καρφωμάτων με τον Jordan…

__Ο δεύτερος μάλιστα ήταν πολύ απολαυστικός με πολλά είδη καρφωμάτων για να διαλέξεις (“windmill” και τα μυαλά στα παρκέ λέμε!!), τα οποία για να πετύχεις έπρεπε να πηδήξεις από τα κατάλληλα σημεία και στην πορεία να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις με το μοχλό και τα κουμπιά για να ολοκληρώσεις το κάρφωμα!

__Μεγάλη παιχνιδάρα και μεγάλες ήττες απ’ τον θείο μου λέμε!! χαχαχαχα!

__Τι συγκίνηση… υπέροχες εποχές… ορίστες οι τρεις αγαπημένοι μου (εμένα και όλου του πλανήτη):

Πο,ο αποπανως με συγκινησε με το τελευταιο:/