Reunion Sanctuary

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=139886 αν οντως γινει ειμαι πολυ περιεργος για το αποτελεσμα!!!

http://www.metalhammer.gr/magazine/news/428----sanctuary-----album.html8O8O8O8O

Μολις το είδα και εγω και μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα. Δεν ξέρω αν πρέπει να χεστω απο χαρά η να απογοητευτώ. Θέλει σκέψη το πραμα :lol:

Πάντως αυτό ήταν το τελευταίο reunion που θα μπορούσα να περιμένω.

α καλά, δεν την παλεύει κάστανο ο dane. μήπως θα κάνουν και περιοδεία με die for my sins στο setlist να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι; σύνελθε ρε μαλάκα, άσε τους sanctuary στην ησυχία τους. τι άλλο θα δουν τα μάτια μας, ήμαρτον.

εγω ειχα κανει ενα ποστ πριν απο καμια δεκαρια μερες στο Thread για το νεο αλμπουμ των Nevermore και ελεγα πως μου μοιαζει αυτη η περιοδος μετα τα προσωπικα αλμπουμ των δυο μεγαλων περιεργη για τους nevermore…
και να που δικαιωνομαι

να δουμε τι θα φερει αυτο το νεο…

op! τι εγινε εδω? Να χαρουμε τωρα η “να αρχισουμε τιποτα ηλιθιες φημες”??

[SIZE=6]ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.
[/SIZE]

Ο Dane δήλωσε σχετικά: «Εδώ και καιρό μιλάω με τον Lenny, [Rutledge, κιθαρίστα των Sanctuary] είμαστε καλοί φίλοι ξανά και αυτό είναι ωραίο. Μου έλειψε η σχέση μας όλα αυτά τα χρόνια. [SIZE=5]Όσο για τους Nevermore, δεν πάνε πουθενά,[/SIZE] γι?αυτό μην αρχίσετε τίποτα ηλίθιες φήμες!»

Το ξέραμε, δε χρειαζόταν να μας το πεις εσύ Warel.

ας τα ξαναπώ. βαρέστε μια διάλυση στους νέβερμορ, μην αναστήσετε τους sanctuary, βγάλε εσύ γουορελάκο ένα προσωπικό με διασκευές σαν τις δύο που χωσες στο praises και τράβα στην ευχή της μπαναγίας. την εικόνα σου την έχεις χαλάσει, μη μας γαμήσεις και τις αναμνήσεις. ΑΙ ΣΤΟ ΔΓΙΑΤΑΝΟ.

:-k:-k:-k:-k:-k και [-X[-X[-X[-X[-X εις την ν

Πάντως τα σχόλια για την είδηση στο λινκ έχουν πλάκα

Βλεπω ολονυχτια απoψε, παρεα με το Into the Mirror Black κ τσικουδιες. Ωραιο πραμα το heavy metal, ρε γαμω το ΔΝΤ μου γαμω.

αστεια πραματα…κανε dane κανα σολο δισκο και κατσε ηρεμος,γτ σε βλεπω για ντοματες με τη σημερινη φωνη…

Θέλω να κάνει την παραγωγή ο Mustaine. :roll:

2.17 - 2.18 - 2.19
γραφαμε 3 ατομα ταυτοχρονα για το ιδιο θεμα στην επικαιροτητα…:stuck_out_tongue:
μιας και ανοιξατε το thread ξανα αναφερω οτι σημερα το λεγαμε για πλακα σε 1 συζητηση…
θα κανω πιο συχνα τετοιες πλακες…
και θα δεχομαι και παραγγελιες για reunion…

όχι άλλα reunions-αρπαχτές.

τι κάνετε μωρέ? σταματήστε το κάρβουνο… ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!

[SIZE=“5”]ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ![/SIZE]

Γελοίε Dane - που εγώ προσωπικά σε είχα για θεό και κάποτε που διασκεύαζες Bauhaus - τώρα δεν παίζει grunge ο Rutledge ε?

Πούλαγε μεταλοσύνη και τον βόλευε να διχάζει τους μουσικόφιλους για να πουλά την πραμάτεια του.

Είναι πολλά τα λεφτά τελικά.

Νεο αλμπουμ ειναι [SIZE=“5”]EΓΚΛΗΜΑ[/SIZE],αφηστε το θησαυρο ΑΤΟΦΙΟ.Μιλαμε για τη μπαντα του καλυτερου us metal δισκου ΕΒΕΡ…

Τωρα απλα για κανα λαιβ-αλα At the Gates-δε ξερω.Αν η φωνη του Dane ειναι σε θεση να σεβαστει αυτη τη κληρονομια τοτε καλως αλλιως αφηστε το κι αυτο στο μυθο του και ο καθενας με τη μπαντουλα του.Τον ειδα περσι και ηταν σε καλη φορμα αλλα δεν εχω κανα σοβαρο προσφατο δειγμα για το τι παιζει με τις ψηλες του κι αν μπορει να τις πιασει σε καποιο σχετικα καλο βαθμο.O dude με διαβεβαιωσε πως θα τους αλλαξει τον αδοξαστο(με την κακη εννοια):lol:

Ειναι πολλα τα λεφτα ενοψει φανταζομαι αλλα δε παιζουμε με larger than life πραγματα…

Δε μιλάμε για κατάσταση φωνής και τέτοια, μιλάμε για το άτομο που έχτισε την επιτυχία των Nevermore πάνω στο γεγονός ότι οι άλλοι ήταν “οι κακοί που έπαιζαν grunge” και τώρα του έλειψαν.

Α ενταξει,δε ξερω προιστοριες και τετοια.Αλλα μεταξυ μας,αν ξερω οτι θα δω κατι που θα αναβιωσει οπως πρεπει αυτο τον Θρυλο,δε με πολυνοιαζει το τι ελεγε παλια,σοβαρα.Αν αντιδρουσα ετσι με παλιες δηλωσεις,αποψεις και αντιστοιχες κωλοτουμπες θα χα σταματησει να ακουω το μισο metal χωρο.Anyway…

Σοβαρά ρε παίχτη, για ψάχτο. Μήπως θα πρεπε να παίρνουμε όλοι πιο σοβαρά δηλώσεις, απόψεις κλπ. γιατί αντιστοιχίζονται με τι έχει ο κάθε άνθρωπος στο μυαλό του ανά πάσα στιγμή?

Απλως για τη συγκεκριμενη περιπτωση μου φαινεται λιγο καπως να απορριψω λογω τοποθετησεων που εγιναν πριν απο 10-15 χρονια(φανταζομαι) και νομιζω ειναι προφανες το γιατι.Κρινω απο μενα οτι πολλα πραγματα αλλαζουν στο κεφαλι μας σε πολυ λιγοτερο χρονο απο αυτον και για τη συγκεκριμενη περιπτωση δε ξερω και ακριβως τη κατασταση.Μπορεις να μου πεις συνοπτικα τι ειχε παιχτει τοτε γιατι το googling δε βοηθαει?

(Μιλαω αποκλειστικα για πιθανο live και μονο ε,ξεκαθαρισα οτι νεο αλμπουμ και τετοια κολπα με βρισκουν αντιθετο.)