Reunion Triumph (?)

Τοσο στο ντουκου περασε αυτη η ειδηση? Μονο εγω κωλοχαρηκα που παιζει να επανενωθουν?!?!?

Ειδικα αν παιξει reunion ΚΑΙ τουρ με Van Halen και ερθουν απο τα μερη μας, θα κλαψουν μανες και μανουλες…

Προσευχες, αν και μετα τις δηλωσεις, θεωρω το reunion σιγουρακι.

Ρε παιδια αν γνωριζει κανεις την απαντηση στη ερωτηση που θα κανω, ας σπευσει γιατι οι Triumph επανεκδιδουν ολα τα αλμπουμ τους τον Δεκεμβριο. Ειναι 10 cd. Αλλα θα βγει και μια limited εκδοση που θα ονομαζεται Diamond Collection και θα περιεχει [B][U]και τα 10[/U][/B] αλμπουμ σε cd-vinyl replicas με original artwork ολα μαζι σε ενα κουτι. H πλακα ποια ειναι ομως: Το καθε cd ξεχωριστα εχει βγει για preorder στο Play.com με 13.99 εκαστο. Αλλα το diamond collection που περιεχει και τα 10 cd πουλιεται ως preorder και αυτο στο Play.com με 13.99 επισης. Πλακα μας κανουν μηπως? Εχω παθει ζημια. Δεν ειναι δυνατον να πουλιουνται ξεχωρα 13.99 και στην ιδια τιμη να πουλιεται το box set που περιεχει και τα 10 μαζι σε vinyl replicas μαλιστα. Δεν ξερω. Μην ειναι καποιο λαθος? Εγω παντως προς το παρων εκανα preorder το box set γιατι πολυ απλα η τιμη ειναι super τρελα εξευτελιστικη. Και απλως ρωταω μηπως γνωριζει κανεις κατι για αυτο το θεμα. Ας απαντησει καποιος αν γνωριζει γιατι θα βοηθησει πολυ. Μηπως μας κοροιδευουν…λεω γω τωρα.

Tσιμπα το οσο ειναι καιρος, φιλε! Αν δεις και κατι στραβωνει, ζητα πισω τα λεφτα σου. Δεν νομιζω να εχεις να χασεις κατι.

το είδα και εγω τώρα…
κανε ότι σου λέει ο [B]martian[/B]

Martian ηδη το τσιμπησα φιλε χωρις καν να το σκεφτω. Τρελαθηκα με το που ειδα την τιμη. Ασε που τους γουσταρω και σαν συγκροτημα παρα πολυ.Εσυ το ειδες καθολου? Μπες στο Play να το δεις και συ. Θα παθεις τραμπακουλο. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? Το καλο με το Play ειναι οτι μεχρι να βγουν κανονικα σε κυκλοφορια δεν σου τραβανε χρηματα. Μονο οταν φυγουν απο εκει. Αν δω βεβαια να αλλαζει καμια τιμη μεχρι και τις 3-4 Δεκεμβριου και να γινεται απο 13.99 κανα 80 πχ τοτε αλλαζει το πραγμα. Αλλα οταν κανεις και προπαραγγελια στο Play και μπει στο account σου δεν μπορει να αλλαξει η τιμη γιατι κατοχυρωνεται με την υπαρχουσα τιμη που αγοραζεις εκεινη τη στιγμη. Απλως σκεφτομαι μηπως εχει γινει κανενα μπερδεμα και στειλουν τιποτα αλλο. Ασε που εδω σκεφτομαι να παρω αλλα 3-4 να δωσω και κανα δωρακι. Τρελα λεμε. Εσεις δεν θα το παρετε ρε παιδια? Ειναι τρελη ευκαιρια λεμε.

Μιλαμε για μεγαλη groupara!!!

Παιδια εγινε αυτο που ειπα. Η τιμη αλλαξε για το box set - diamond collection στο play.com και απο 13.99 εγινε 83.99 αλλα επειδη εκανα preorder εδω και μερες, η τιμη καταχωρηθηκε στο account μου και εμεινε στα 13.99. Αυτα ειναι. Κωλοφαρδια μεγαλη. Ηταν και ευκαιρια εδω που τα λεμε.

Χαχαχαχα καλή φάση!!!

Μονο καλη φαση? Απο τα λιγα τυχερα. Ξερεις αυτο το box set astaldo εχει 10 cd και ολα μαλιστα σε mini lp cd replica με το γνησιο artwork των βινυλιων. Κατσε καλα δηλαδη. Τρελο παζαρι.

Το είδα όταν το έγραψες και λέω κάτσε να πάω αύριο να βάλω λεφτά στην κάρτα και το ξέχασα! Χοντρή μαλακία αλλά τι να κάνεις;;

Άντε με γειες!!! :smiley: :smiley:

Ευχαριστω, ευχαριστω. Και σε σενα ευχομαι τετοιες κωλοφαρδιες. αχαχα. Και αν δεις πουθενα τιποτα παρομοιο και με αλλα καλουδια πες το. Μην ντρεπεσαι.

Ε εννοείται :smiley:

εγω μπορει να πηρα σε τρελη τιμη το κουτι αλλα και συ δεν πας πισω φιλαρακι. Βλεπω διοργανωνεις ταξιδακι για Λονδινο για journey, foreigner, styx. Σας ζηλευω (με την καλη εννοια βεβαιως βεβαιως). Μπραβο. Παντα τετοια. Θα ηθελα να ημουν και εγω εκει. Αν και λεω να κλεισω για Rush στη Φρανκφουρτη. Ειδωμεν. Θελω πολυ να παω.

ανανεώνω το thread καθώς σήμερα έγραψα εδώ για τους Triumph και θέλω να δω πόσος κόσμος εκτιμάει αυτή την πολύ αδικημένη μπάντα ( τουλάχιστον στην χώρα μας). εγω τους θεωρώ μπάντα-διαμάντι!!

1 Like