Πιο πολυπόθητο reunion

Ποια απο τα παρακάτω reunion (του poll εννοώ) σας συναρπάζει πιο πολύ σαν πραγματοποίηση?Βεβαια οταν μπαινουν τα φραγκα στην μεση χανεται η μισή μαγεια αλλα παρολαυτα παντα υπαρχει ο ευσεβης ποθος να δουμε μπαντες με τα original (και συναμα καλύτερα) line up τους…Reunion τυπου επιστροφη Portnoy στους Theater,Tate στους Queensryche κ.α δεν υπολογίζονται.(θα γελαν και οι πετρες).

τρυπες…

edit, ok τώρα.

ε, savatage. προφανώς θα είναι για τα φράγκα, προφανώς ο χοντρός μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί εδώ και χρόνια, αλλά σε ένα ενδεχόμενο λάιβ εδώ θα κλάψω.

όντως και εγώ εκεί ρίχνω την ψήφο μου. Γιατί τώρα ο Αγγελάκας κάνει κάτι διαφορετικό, δε μπορώ να πω ότι είναι κακό αλλά πώς να το κάνουμε δεν υπάρχει η αίσθηση της ροκ μπάντας που σε ξεσήκωνε.

rocking + john_vla + karja + lonesome_guitarist

Roger Waters, David Gilmour, Nick Mason.

Και live στην Ελλάδα.

Μάλλον γίνομαι γραφικός, αλλά ξέρω πως αυτό θα ήταν το απόλυτο reunion για μένα.

Ακολουθούν Τρύπες, που δεν είχα δει ποτέ. Savatage ευτυχώς είχα την τύχη.

Guns n Roses!!!(οχι οτι με χαλασε,βεβαια το Chinese Democracy…)

με δεδομένο ότι τις τρύπες τις έχω δει δύο φορες, Sep’s ακατέβατα.

Από ελληνικά όμως, θα ψήφιζα Stress από τα 80’ς και Honeydive από τα 90’ς.

Όποιος πει Dead Kennedys θα πέσει ο Biafra να τον φάει:!:

Savatage μακράν

Kαι Skid Row με Bach θα ηταν καλή φάση.Βεβαια τα πιο πολλά ειναι κομματακι δυσκολο να πραγματοποιηθουν ειτε λογω θανάτου μελών είτε λογω αξεπεραστων διαφορών πάσης φύσεως (βλέπε Αxl-Slash)…Ξεχασα βεβαια οτι από υποτιθέμενο reunion των Helloween θα λείπει ο μακαρίτης Ingo…:?

η πρώτη μου σκέψη :slight_smile:

Πολύ θα με έψηνε και ένα Camel reunion εφόσον ο Latimer είναι καλά στην υγεία του, αλλά και ένα ουτοπικό Genesis reunion περιόδου 70-74 μιας και ζούνε όλοι ευτυχώς!

Ερχόμουν να το γράψω.

Ξεχασα τους

[SIZE=“6”]wipers[/SIZE]

heavy load
cirith ungol
manowar με ross the boss
raging storm

ναι, ναι και ναι

Πιό πολύ από Pink Floyd (που πάνω/κάτω ο Waters μ’έχει καλύψει με κάτι υπερθεάματα τύπου Wall / Dark Side Of The Moon) θα μ’έψηνε ένα κανονικό reunion Led Zeppelin (με jason bonham όπως συνηθίζουν). Θα’θελα να τους δω αυτούς τους βλάκες έστω μια φορά γιατί πιστεύω θ’άξιζε. Έχουν σκατογεράσει κ ακόμα το παίζουν ντίβες βέβαια κ ψωνάρες κ κάτι τέτοια μ’εκνευρίζουν - δεν το βλέπω εφικτό.

Τρύπες ναι - θα’ταν ωραία φάση! Αλλά άλλος ντίβας μας προέκυψε από κει… :stuck_out_tongue:

Πέστε και φάτε με αλλα ψηφιζω KISS! Reunion Tour με Frehley και Criss και 3ωρη περιοδεια με setlist απο τα 7 πρώτα αλμπουμ! Πολλα ζηταω;

Spice Girls, ω ρε! :stuck_out_tongue:

Η αλήθεια βρίσκεται εδώ:

Από το πολλ θα πω Τρύπες.

Τρύπες
Sarcofago
Sepultura