ΤΡΥΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΞΑΝΑΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ
Ολες οι αυθεντικες-καλες συνθεσεις: manilla road, cirith ungol, brocas helm, sword.
Sepultura
Manii - Kollaps
ειναι ο Cernunnus με τον Sargatanas(τραγουδιστη μεχρι και το Under ein Blodraud Maane). Καμια σχεση με τα τελευταια πειραματικα τους. Κυκλοφορει συντομα απο εδω και εχει ληκαρει εδω και μερες
…αν και είναι φρέσκο,
[SPOILER]JAG PANZER…:(:([/SPOILER]
θα παιξουν στο επομενο ΚΙΤ με tafolla σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις
sygnomh oi DUBROVNIKS ti exoun ginei? :anyone:
Αν το 94 που έχεις στο όνομα σου είναι η χρονιά γέννησής σου και ακούς Dubrovniks, τότε
To γνωρίζω, αλλά το θέλω μόνιμο, άσε που δεν μπορώ να πάω στο ΚΙΤ του χρόνου…
Nevermore… [-X
[FONT=Impact][SIZE=5]In The Woods…[/SIZE][/FONT]
Γιατι μπορουν αλλα κυριως γιατι πρεπει γαμωτο.
Ολοι οι αλλοι ερχοντε.
να μην
ουτε με σφαιρες
εκτος του οτι εκλεισαν το κυκλο τους, οι σχεσεις τους-αν εχω καταλαβει σωστα- δεν ειναι και οι καλυτερες, οποτες αν γινοταν το reunion θα γινοταν για χαρτζηλικι και οχι επειδη θελουν να ξαναγραψουν μουσικη μαζι
ο Jan Kenneth, οταν τον ρωτησαμε τις ημερες που ηταν αθηνα για τους karmakosmetix αν θα τον ενδιεφερε ποτε το Reunion, εστω και μονο για καποιες συναυλιες, ηταν κατηγορηματικος
“Νο, because I am not a whore” κατα λεξη η απαντηση του :respect:
οποτε να τους αφησουμε εκει που ειναι. Στην κορυφη
οχι δεν θέλουμε in the woods. τους θέλουμε στο χρονοντούλαπο και με διαστάσεις θρύλων.
Δεν γνωριζω την πραγματικη σχεση μεταξυ τους, απο εμεσα λεγομενα τους δεν φαινεται να ειναι κακη. Ποσο κακη να ειναι δηλαδη οταν αναπολουν το ενδοξο παρελθον τους;
Διαφωνω ακραια πως εκλεισαν τον κυκλο τους / προσφεραν αυτα που μπορουσαν-ηθελαν κτλ.
Οι In The Woods… μιλησαν, εξυμνησαν και προβληματισαν με ολα αυτα που συνεβησαν γυρω και μεσα μας, πραγματα και καταστασεις οπου συμβαινουν ως και σημερα.
Δεν μπορω να δεχτω οτι τους τελειωσε η εμπνευση η δεν εχουνε αλλα βιωματα για να ξαναυπαρξουν ως συγκροτημα. Ταπεινη αποψη μου, αλλα ειμαι κατηγοριματικος σε αυτο.
Οι λυκοι μεταμορφωθηκαν και συνεχιζουνε να μεταμορφωνοντε, τα δαση ομως πρεπει να θριαμβευσουν εναντι των πολεων. Ελπιζω σε αυτη την ομορφη μερα.
Και ναι, εχασα την συναυλια του Jan στην Αθηνα για πραγματικα ανεξηγητους λογους. Δεν το εχω ξεπερασει ακομα το σοκ…
Εκανα 18 ωρες με το πλοιο γι αυτο το λαιβ, αλλα επαιξε Ion και Closing In και μ αποζημιωσε. Ειδικα το Closing In πολυ καλυτερο στη live εκτελεση σε σχεση με του studio. Γενικα δεν ηταν η υπερσυναυλια αν το δεις με απολυτως αντικειμενικα κριτηρια, αλλα αν εισαι φαν In The Woods… ε, ηταν οτι πιο κοντινο (και τιμιο) θα μπορουσες να δεις πλεον.
@getta, ημουν αυτος που εκανε το κονε με τον Jan και απο αυτους που τρεξανε να γινει το live των Karmakosmetix. To σ/κ της συναυλιας ημουν στην υπεροχη θεση να νταντευω επι 2 μερες 13 Νορβηγαρες οποτε ειχα την ευκαιρια να ανταλλαξω πολλες κουβεντες με τους περισσοτερους και να συνεχισω μεχρι σημερα να εχω επαφη με καποιους απο αυτους. Δεν ξερω κατα ποσο εχουν αλλαξει τα πραγματα απο τοτε, παντως τον Φλεβαρη του '10 ο Jan και ο Christer(κιθαρα στο Strange in Stereo) δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ απολυτως προθεση να συνεργαστουν ξανα με τους διδυμους botteri, για τους οποιους δεν ακουσα και τα πιο κολακευτικα λογια(οκ, μην φανταστεις τιποτα ακραιο). Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο οτι ο Janki συνεχιζει να συνεργαζεται με νεους μουσικους απο το kristiansand και οχι μονο(In Vain, Goldlog, Vertigo Steps etc) αλλα δεν τραγουδησε στην δουλεια του Botteri(Christopher Sun - Legend of Mountains λεγεται και, δυστυχως, δεν ακουγεται).
Δεν γνωριζω την πραγματικη σχεση μεταξυ τους, απο εμεσα λεγομενα τους δεν φαινεται να ειναι κακη.Ποσο κακη να ειναι δηλαδη οταν αναπολουν το ενδοξο παρελθον τους;
σχετικα με αυτο, τα 2 τραγουδια Ιn the Woods… τα βαλανε στο σετλιστ μετα απο δικη μας προτροπη και οχι επειδη αναπολουν το παρελθον τους. Το οτι το διελυσαν ησυχα και δεν βγηκαν στις τατιανες εχει να κανει με των χαρακτηρα των συγκεκριμενων ατομων και οχι επειδη διατηρουν “καλες” σχεσεις μεταξυ τους.
Oljeselger δεν ξερω την συνεργασια σου με τους ανθρωπους, χιλια μπραβο σου για την προσπαθεια σου να τους φερεις και να εμφανιστουνε στην Ελλαδα.
Περι των σχεσεων τους τωρα, γνωριζω καποια απο (μαλλον και κοινους μας) γνωστους και πραγματα που εχουνε πει οι ιδιοι, ειτε αμεσα οπως το youtube ειτε εμεσα απο το facebook.
Πες με ρομαντικο αν θες, αλλα αφου η Γη γυριζει και αλλαζει, το ιδιο μπορουνε και οι αποψεις, βλεψεις και ιδεες των ανθρωπων. Δεν (θελω να) πιστευω πως μια (αμην και ποτε) επανενωση τους θα ητανε απαραιτητο πως θα γινοτανε για τα χρηματα. Οχι οι In The Woods…
Περι της προσθηκης των τραγουδιων και παλι χιλια μπραβο, μπορω εστω να τα απολαυσω απο το youtube γιατι το κεφαλι μου καταρες μεσα εχασα την συναυλια πανηγυρικα. Ισως γινομαι και συνομοσιολογος, αλλα ξερω γω αν ειχα προβλημα με καποιους οπου εχουνε συνδεθει τραγουδια μου, δεν θα τα ελεγα καθολου. Μια εστω μικρη σπιθα θα την εχει ο Jan για το συγκροτημα.
Υγ. Ισως οι καταχωρησεις μας να γινοντουσαν στο θεμα του συγκροτηματος καθεαυτου.
Υγ2. Αν εχεις επικοινωνια με τον Jan εξυπακουεται πως θα πρεπει να συνεχισεις να του προτεινεις να επιστρεψει + επανενωσει τους Θρυλους.
Βασικα νεος δισκος Transit να βγει γιατι το πρωτο ηταν επος. Το reunion μου φαινεται λιγο ανουσιο γιατι οι In The Woods… ουσιαστικα δεν ηταν μπαντα που ακολουθουσε μια στανταρ κατευθυνση, η εξελιξη τους ηταν πολυ φυσικη και μουσικα αλλα και ως ταυτοτητα με τους Green Carnation και πραγματικα δεν βλεπω λογο γιατι να επιστρεψουν 8648396 χρονια στο παρελθον και να μη κανουν μια ολοκαινουργια μπαντα αν θελουν να παιξουν ξανα μαζι. Χωρια που εχουν ψιλοαψεγαδιαστη δισκογραφια και δεν θα ελεγε να βγαζαν κοπια του εαυτου τους, ή κατι μη αναλογο των παλαιοτερων (γιατι μη κοροιδευομαστε, Omnio, Heart of the Ages και Strange In Stereo δεν ξαναβγαινουν).
Δεν ξερω τι λετε για τις σχεσεις τους, εγω για να τους εβλεπα λαηβ θα σκοτωνα, οποτε ας επανενωθουν και ας κανουν την “We are greedy bastards tour”, καθολου δεν θα με ενοχλησει.
Ναι οι ITW ειναι μια απο τις 3-4 μπαντες που βγαζουν τον 12χρονο φανμποη απο μεσα μου.
Για ακριβως αυτους τους λογους πιστευω πως θα επρεπε να επανενωθουν. Εξελισοντουσαν μεσα απο τα δρωμενα και καταστασεις τις εποχης οπως αυτοι ξερανε καλυτερα. Δεν πιστευω ουτε οτι το ξεχασανε, ουτε και χασανε αυτη την ιδιοτητα. Προφανως και μιλαω για εξελιξη, και οχι για επιστροφη στο παρελθον. Καλοι και χρυσοι οι Green Carnation, ωραιος ηχος και ξεχωριστο συγκροτημα, αλλα In The Woods… δεν γινανε ποτε. Ειδικα πχ στα φωνητικα, ο Kjetil ειναι πολυ λιγος μπροστα στον Jan.
Περι τι ξαναβγαινει και τι οχι, αυτο καλα το διαψευσανε οι ιδιοι, και τα αλλα ιερα τερατα οι Ulver. Οταν βγαλανε το Isle of men ο κοσμος ελεγε οτι δεν ξαναγραφεται τετοια ατμοσφαιρα, οταν κυκλοφορησε το HEart of ages ο κοσμος νομιζε οτι δεν θα ξαναυπηρξει τετοιο επος, οταν γραψανε το Omnio ο κοσμος ηταν σιγουρος πως δεν θα ξανακουγαμε τετοια μουσικη, οταν συνθεσανε το Strange in stero ο κοσμος εκρινε πως δεν θα ξεπερνουσανε τους εαυτους τους, με το Three times seven of a pilgrimage ο κοσμος δεν φανταστηκε πως θα κατακτουσαν τα τραγουδια που επανεκτελεσαν, και με το Live at the Caledonien hall ο κοσμος παραμιλουσε.
Κοινως ο κοσμος πολλα λεει, αλλα συγκροτηματα-μυθοι οπως οι In The Woods… και οι Ulver εκλειναν απλα στοματα.
Γιαυτο λοιπον, πιστευω σε αυτο το μικρο αστρο ελπιδας οτι ισως ενα ομορφο πρωινο θα τα ξαναβρουνε και θα ξανακουσουμε κατι ομορφο και επιβλητικο, οπως αυτοι ξερουν.