Κοιτα, γενικα το θεμα reunion δεν το θεωρω κακο, απλα εκτιμω απεριοριστα περιπτωσεις συγκροτηματων που αποφασιζουν να αρχισουν κενη σελιδα. Οι Sigiriya ειναι το πιο ευκολο παραδειγμα, ουσιαστικα ολη η μπαντα ειναι (ή μαλλον ηταν, τωρα που εφυγε ο τραγουδιστης) οι Acrimony χωρις τον δευτερο κιθαριστα, ο ηχος τους ειναι πραγματικα κοντα, δεν υπηρχε λογος να μη συνεχιζαν με το ιδιο ονομα, αλλα στη πουτσα τους ξερεις. Και ενω κατι τετοιες μεροκαματιαρικες μπαντες ειναι που εχουν καθε δικαιωμα να παρουν λιγη απο τη καταξιωση που ελαβαν με το περασμα του χρονου, δε γινεται να μη σε σκλαβωνει το “ενταξει, στη πουτσα μας” αττιτιουντ. Προσωπικα μου φτανουν τα δυο τραγουδια που ακουσα, και να σου πω την αληθεια δεκα λεπτα μου ηταν αρκετα να παρω οτι δεν θα μου εδινε μια ολοκληρη περιοδεια. Ισως το οτι οι εκτελεσεις ηταν (πολυ) ανωτερες του στουντιο, ισως το στοιχειο της εκπληξης, ισως η σταση του Jan, ισως ολα μαζι. Εγω στη δικη μου συνειδηση In The Woods… εχω δει και ηταν απο τα καλυτερα λαιβ, δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.
:idea: Το κλασσικο KING DIAMOND line-up:
KING DIAMOND
ANDY LAROCQUE
PETE BLAKK
HAL PATINO
MIKKEY DEE
ο pete blakk για μενα ηταν καταλληλοτερο κιθαριστικο ταιρι του andy και ο mikkey dee…ειναι ο mikkey dee!
επισης για να ολοκληρωθει με επιτυχια το εγκεφαλικο επεισοδιο, special guests michael denner & timi hansen για setlist με τα κομματια του fatal portrait και abigail!
ζηταω πολλα?:youwish:
ΧΑΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.
τους ματιασαμε τους In the Woods…
“εφυγε” ο Oddvar Moi(A:M), κιθαριστας μεχρι και το Omnio
R.I.P.
τι νόημα έχει, αυτό το έχουμε ήδη δει από κοντά
ε γαμησε μας να πούμε καθε 3 και λίγο. τι θα γίνει. θα το ρίξουμε στα μπουζούκια μπας και μείνει κανένας ζωντανός.
κριμα
we’re back!
more info soon…
Manes, 11/5/2013
Ωραια, αλλα οχι μεταλς και τετοια ε, να τα κανουν στους Manii αυτα αμα θελουνε :!:
Και μεταλ να παιξουν δε θα ταν ασχημο δλδ.
οι Manii ειναι ο Tor-Helge Skei παρεακι με Sargatanas
οι (νεοι) Manes αποτι βλεπω, ειναι παλι ο Tor-Helge με τους 2 kkoagul-ες(Eivind Fjøseide, Torstein Parelius), οποτε μαλλον για πιο ηλεκτρονικους τους βλεπω
- το Lethe Project. Όλα καλά με Manes λοιπόν, επίσης Botch και Sikth χρειάζονται κι αυτοί reunion.
Τι υπεροχη μερα για να επανενωθουν οι [B]In The Woods…[/B]
Αφου δεν μπορουμε να δουμε τους Death ας φερει καποιος αυτους τους Death To All μπας και ολοκληρωθουμε σαν ανθρωποι.
…ναι ρε γαμώτο…έστω αυτούς:):!: