Καλύτερα, χειρότερα, πιο υπερτιμημένα, πιο ψαγμένα κ.ο.κ.
Γιατί αντί να αναμασήσει τα παλιά αριστουργήματα, βάζει μια ολόκληρη νέα οπτική πάνω στον ακραίο ήχο -χωρίς φυσικά ούτε για ένα δευτερόλεπτο να μην αποκλίνει από τον CF χαρακτήρα-, κατορθώνοντας τελικά να γίνει σημείο αναφοράς για μια ολόκληρη δεακετία.
μισό λίγο.
ποια από τα παρακάτω μπορούμε να θεωρήσουμε reunion: επιστρέφω μετά από καιρό με την κλασική σύνθεση? διώχνω τους άμπαλους που μ έφτασαν πάτο και επιστρέφουν οι παλιοί? επιστρέφω μετά από καιρό αλλά με διαφοροποιημένη σύνθεση?
αν όλα, τότε να μερικά πραγματικά δυνατά:
King Crimson - Discipline
Deep Purple - Perfect strangers
Sieges Even - The art of navigating by the stars
Celtic Frost - Monotheist
Alice in Chains - Black gives way to blue
Portishead - 3rd
και το περσινό Godspeed You! Black Emperor δυνατή επιστροφή
Deep Purple - Perfect Strangers
Accept - Blood of the Nations
Sieges Even - The Art of Navigating by the Stars
Satan - Life Sentence
Ε τι να λέμε τώρα:
DISCIPLINE - To Shatter All Accord
ANGLAGARD - Viljans Oga
Οι καλύτερες επιστροφές του '11 και του '12 αντίστοιχα, 2 δίσκοι μνημεία για το prog rock και που θα τα μνημονεύουμε σε λίγα χρόνια δίπλα στα αριστουργήματα των 70s θαρρώ…
Εγώ λέω:
-
Συγκρότημα έχει ανακοινώσει ότι διαλύεται (πιθανότατα κάποια μέλη συνεχίζουν με άλλα πρότζεκτς) και μετά από καιρό επανενώνεται με ικανό ποσοστό κλασικών μελών στο λαηνάπ.
-
Επιστρέφουν μετά από καιρό στη μπάντα ένα ή περισσότερα μέλη τα οποία είχαν συνδεθεί με αυτή για σημαντικό χρονικό διάστημα και κυρίως σημαντικές κυκλοφορίες.
επίσης στο prog πέρυσι και πρόπερσι είχαμε τεράστιες επιστροφές των Discipline και των Anglagard αντίστοιχα.
επίσης οι cynic έκαναν πολύ μεγάλο καμμπάκ με το traced in the air
τέλος θα μνημονεύσω και τους van der graaf generator παρότι το present δεν μπαίνει σίγουρα δίπλα στα κλασικά τους
εδιτ: ε ναι ρε Πάρη!
αυτό που λέει ο κρισπ είναι νομίζω το πιο λογικό.
βέβαια οι περίπτωση των alice in chains είναι λίγο διαφορετική ίσως.
εδιτ2 το objection overruled δεν το θεωρούμε reunion? αν ναι, γιατί να βάλουμε το blood?
:yes::yes:
το πρώτο(απο τα δυο που ποσταρες), δεν το εχω ακούσει… :oops:
*αμα πιανει το νεο σαμπαθ για ρεγιουνιον, …ασε να μην πω καμία υπερβολή και πέσει γέλιο…
me ton prwto orismo:
[B]
the Last Drive[/B] - Heavy Liquid
me ton deutero
[B]Voivod[/B] - Voivod
Να ανησυχήσω που το έχω ακούσει εγώ? ;p
(Kara κάνε και καναν κόπο να βάζεις τίτλους.)
Οντοπι δεν έχω να προσφέρω κάτι, τα είπατε όλα.
Τι ρε χάχα, υπάρχει καμία Ενδέκατη Εντολή που λέει ότι άπαξ και έχει βγει ένα reunion album, δε βγαίνει άλλο απ’ την ίδια μπάντα;
όχι εντάξει, το Russian Roulette βγήκε το 86 οπότε δεν είναι reuniάρα
Λύκαινα το έκανα το έντιτ, Γράκχε με απογοητεύεις, πώς και δεν ανέφερες κανα Broken History;
Iron maiden - brave new world
accept - blood of nations
riot - thundersteel
Και άλλο ένα από riot, δεν ξέρω αν πιάνεται για reunion.
Επίσης όπως είπα περιμένω τα καινούργια από coroner, sanctuary & psychotic waltz για μεγάλη μπάλα…
Ξέχασα κ fourth judgement από jag panzer.
Ε ντάξει, είπα να βάλω πέντε γιατί είναι “pleasing number” που λέμε. Το Broken History πολύ ωραία επιστροφή αλλά δε συγκρίνεται γενικά μ’ αυτά που έβαλα.
Cynic - Traced in Air
Master’s Hammer - Mantras
Sacrifice - THe Ones I Condemn
Voivod - Voivod
Iron Maiden - Brave New World
Amebix - Sonic Mass
Burzum - Belus
Τα φετινα Satan,Warlord και THou Art Lord
Πέρα από το Perfect Starngers, το καλύτερο reunion album θα κυκλοφορήσει επίσημα σε 5 μέρες
Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν μετράει για reunion γιατί ο τσαμης κ ο ζοντερ σε μια συνέντευξη στο χαμερ, είχαν πει ότι οι warlord είναι ένα πρότζεκτ κ όχι μια μπάντα με την έννοια της μπάντας, άρα επί της ουσίας, ποτέ δεν διαλύθηκαν κ ποτέ δεν έκαναν reunion. Αν το μετράμε όμως σαν reunion, σίγουρα είναι μέσα.
Μegadeth - THe System Has Failed (ειχε διαλυθει η μπαντα, αν πιανεται…)
Testament - The FOrmation of Damnation
Angel Witch - As Above, So Below
Candlemass - Candlemass
Solitude Aeturnus - Alone
Exodus - Tempo of the Damned
Death ANgel - Art of Dying
MErcyful Fate - In the Shadows
Να πούμε και για το χειρότερο;
Ξεφτίλες May και Taylor, τρέξτε να κρυφτείτε…